Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Samsung mi pravi slike u HEIC formatu. Nasao sam neke APP koje mogu da konvertuju (nebitno JPG/PNG) ali sve besplatne isto kao i online sto ima, mogu po 5 slika maks.

Ima li neki brzi nacin? Imam puno slika koje bih konvertovao a ne mogu ceo dan da klikcem 5 po 5.

@NmY Covece ovo je vec ozbiljan talenat :+1:

Ja uzeo ajped i pencil da kao vezbam ruku skiciranjem, pitaj me koliko sam puta upalio procreate za ovih par godina…

Al jednu stvar sam primetio – ljudi koji umeju dobro da crtaju, lako predju u 3d ako hoce. U drugom smeru ne ide tako lako. Dovoljno moje nakaradne pokusaje videti ko dokaz.

5 Likes

3d mi je sledeći korak :smiley: Kupio sam neku aplikaciju na ipad-u i tu će mi biti mnogo lakše da počnem. :slight_smile:

1 Like

9 Likes

Zavidim ti. Nisam uspeo da dodjem za ovu. Uzivaj!

2 Likes

E sad mozemo da se igramo ko ljudi, zavaljeni ispred tv-a :joy:

20 Likes

Šteta odlična utakmica

1 Like

E ovo je stvar. Kakve crne gaming stolice i ostala čudesa. :grin:
U ovo sedneš i dostigneš nirvanu. :joy:

5 Likes

Ja sam bio protiv Monaka, nevjerovatan osjećaj. :slight_smile:

5 Likes

Imam istu ovakvu. Iz Jyska. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ta je iz Jysk-a neka akcija ima 22500, ne svidja mi se ova “tanka eko koza” al pa za taj novac nista nema kasfetno da se kupi, a da je udobna udobna je jako, ima i kao neke masazere u delu vrata i donjeg dela ledja

Liči mi na ovu fotelju :joy:

4 Likes

Mislim da je ova udobnija sa gifa haha, tri pozicije sedenja, normalan-polulezeci i lezeci skoro pod 90 stepeni

1 Like

Jel u Pioniru(Aleksandar Nikolic)?:red_circle::white_circle::joy:

U Ivo Lole Ribara :joy:

I ja sam :rofl: free majica :rofl:

2 Likes

@MladenVR Mi dok smo ušli moju neko maznuo. :roll_eyes:

2 Likes

Mozda sam ja, ne zameri :rofl: inace 90% su bile L. Kapiram da ti ne bi pasovala :rofl:

Epa drugari srecna vam i ova druga “vanredna” Nova godina, ja sam je inače prespavao. :smile: Inače bas je fora i samo kod nas je moguće da Nova godina pada na Petak 13-ti. :smile:

5 Likes