Samsung mi pravi slike u HEIC formatu. Nasao sam neke APP koje mogu da konvertuju (nebitno JPG/PNG) ali sve besplatne isto kao i online sto ima, mogu po 5 slika maks.
Ima li neki brzi nacin? Imam puno slika koje bih konvertovao a ne mogu ceo dan da klikcem 5 po 5.
@NmY Covece ovo je vec ozbiljan talenat
Ja uzeo ajped i pencil da kao vezbam ruku skiciranjem, pitaj me koliko sam puta upalio procreate za ovih par godina…
Al jednu stvar sam primetio – ljudi koji umeju dobro da crtaju, lako predju u 3d ako hoce. U drugom smeru ne ide tako lako. Dovoljno moje nakaradne pokusaje videti ko dokaz.
3d mi je sledeći korak Kupio sam neku aplikaciju na ipad-u i tu će mi biti mnogo lakše da počnem.
Zavidim ti. Nisam uspeo da dodjem za ovu. Uzivaj!
Šteta odlična utakmica
E ovo je stvar. Kakve crne gaming stolice i ostala čudesa.
U ovo sedneš i dostigneš nirvanu.
Ja sam bio protiv Monaka, nevjerovatan osjećaj.
Imam istu ovakvu. Iz Jyska.
Ta je iz Jysk-a neka akcija ima 22500, ne svidja mi se ova “tanka eko koza” al pa za taj novac nista nema kasfetno da se kupi, a da je udobna udobna je jako, ima i kao neke masazere u delu vrata i donjeg dela ledja
Liči mi na ovu fotelju
Mislim da je ova udobnija sa gifa haha, tri pozicije sedenja, normalan-polulezeci i lezeci skoro pod 90 stepeni
Jel u Pioniru(Aleksandar Nikolic)?
U Ivo Lole Ribara
@MladenVR Mi dok smo ušli moju neko maznuo.
Mozda sam ja, ne zameri inace 90% su bile L. Kapiram da ti ne bi pasovala
Epa drugari srecna vam i ova druga “vanredna” Nova godina, ja sam je inače prespavao. Inače bas je fora i samo kod nas je moguće da Nova godina pada na Petak 13-ti.