“To get me by” xexe
@marko_gts a to da ima svega i svacega veselog kod kuce potpuno nije tacno bas zato sto uvek i sve moze da se nabavi sve cesce se desava da nemam vecinu lekova kada su mi zaista potrebni
Ja sam prije par dana na listu konzola koje su poznate u mom stanu kao “Skupljaci Prasine United” dodao Playstation Classic.
Konzola je bas mala mala, dodao sam i tri slike za skalu.
Kad se poveze na TV piksele vide i braca Matic, ali eto, ako se pocnem kockati imacu sta da prodajem iz kuce.
Ruka za skalu:
Priglavak za skalu:
Skupljaci Prasine United:
Klupu za izmjene (dva PSPa i dva 3ds-a) i listu povredjenih (ps3, ps2) nisam slikao, ne moze sve da stane na ps5.
Ps5 sam stavio u horizontalu da mi ne iscuri tecni metal iz konzole i stvori Terminatora u kuci.
Fali ti VR kaciga, ona najvise prasine skuplja.
Je li i dalje gledas tako filmove?
Ne, vec neko vreme, na zalost. Muka me uhvati dok ispovezujem, imam stari processing box pa moram da raskacinjem HDMI sa TV-a u box. Minut dva posla, ali me nervira.
Vid mi se takodje malo pogorsao, nisam jos za naocare bas, ide to normalno sa godinama, ali tripujem da nije od mutne slike u VR-u i fokusa koji je na infinity.
Cekam VR2 koji ce doneti ostriju sliku i laksi setup, u sustini. VR1 je odsvirao svoje.
Meni su kablovi i citavo namjestanje najveca prepreka za koristenje. Da ne pricam o gomili kablova kad se koristi/ne koristi, na kraju sam ga pakovao stalno u kutiju, dok ga na kraju nisam vise ni vadio iz nje.
Ja sam batalio psvr pre vise godina kada sam uzeo svoj prvi Oculus. Bas pre neki dan, slusam neki podcast gde su raspravljali o top 25 igara na psvr. I sutradan, reko aj da se podsetim, nasao sve kablove, izvadio stari ps4, nasao move kontrolere, onu eye kameru ili kako se zvalo, i kada sam sve to spojio i sastavio, kabel salata koja se dobije na kraju je bila bas simpaticno smesna. Ali sve radi nakon svih ovih godina! E da, morao sam kameru na odredjenu visinu da stavim i onda za Farpoint na tacno 2 metra od kamere da stojim/ sedim.
Koje peripetije, sa obzirom da oculus kopletno wirelless, ili samo 1 kabel. ALI, bio sam prijatno iznenadjen. Psvr je daleko daleko najudobniji headset sto sam probao. Iako je rezolucija bas niska za danasnje standarde, nije bas toliko lose. Taman ima da odigram jos koju partiju Firewall Zero Hour do izlaska dvojke.
Ha, nemas onaj adapter za PS5? Kakav si ti to VR evangelista
Meni je Farpoint bio “onako”, isto kao Doom, Skyrim, Persistance. RE cu pamtiti po najgoroj mucninj u zivotu nakon orvog igranja.
Ali debelo najdraze iskustvo je Moss koji je magija za mene. Catnip za mene. Ne znam ni ja sta, ali mi bas lezi.
Yay! Backup planeta .
Sad kad krene gradnja ko na Vracaru.
E nemam, jer ga nisam palio od kada imam PS5, nije bilo razloga pored Quest-a, i PCVR. Ali sam odmah taj dan trazio od Sonija da mi posalje onaj adapter. Loading time na PS4 je uuuuzas.
Razmazen postao sto se toga tice.
@iKaran nije Farpoint sta ja znam nesto posebno, ali kao VR rokacina moze da prodje. Svakako ima bolju implementaciju VR mehanike od Skyrima i Doom-a koje su prilicno basic. Takodje, Rezi 7 vazi generalno za najbolju igru na psvr1 ali kao VR igra u smislu mehanika i implementacije relativno lose. Bese ono da nema move support, i da ima head aiming? Ja te horor vr igre preskacem.
Na “samo” 100 svetlosnih godina od zemlje
Samo me zaboli glava kad god pokušam da razmišljam o veličini svemira, srećom brzo odustanem.
Proveo kreativno popodne posle nekog vremena. Ne pamtim kad sam crtao tradicionalno na papiru ali mislim da ću sad malo ovako da radim, prija mi. No filter, no AI, no razmazivanje s masni prsti za dobijanje senki, samo papir, hemijska olovka i ova stvar u pozadini.
Ovo je… neverovatno dobar crtez…
Ja kad ovo vidim, koji crtam na nivou čiča gliše
Srce i za rad i za pjesmu.