Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Brz oporavak svima

1 Like

Mozda grip ili neki od ranijih corona virusa (od kojih su samo sars i mers bili teski, i sada cov19 sojevi do omikrona). Mada je 40 bas visokih temperatura za 10 godina mozda malo previse, ako ne preuvelicavas, vidi da uzimas neke suplemente na redovnoj bazi.

Ako koristis istorijsku logiku, samo je korona nova, objasni kako je sada nekoliko puta vise bolesnih nego u prethodnim godinama, cak i u epidemijama gripa nije bilo ovako.

Ima kolko hoces korone, samo je pitanje da li moze da se detektuje, da li uopste ljudi hoce da rade testove jer se placaju, a privatna osiguranja ne pokrivaju…

I ne, sneg nece “da pobije gamad” nego ce da ubrza sirenje, korona cveta kad je hladno, zbog veceg zadrzavanja unutra, a spolja moze da prezivi na niskim temperaturama. Hladno vreme je uzas.

Ma koja korona, kome li je interesantno ovo prolece u zimu. Ocajno je.

Dajte hladnou, sneg, zimu. Posle ko ljudi da ti prija prolece kad dodje. Da sve ima svoj smisao.

Bio sam sad malo na putu za vreme praznika Salcburg, Halstat, taj deo. Uzas uzasa. Da sam hteo takav put isao bih u april/maj a ne sad.

Videcu danas sutra da napisem kratak izvestaj i utiske sa puta. Realno nam treba jedna tema putovanja da se pise sve, moze i posebno al ne znam ima li potrebe za svaki put nova tema.

4 Likes

Tema : " Putopis "

2 Likes

Ja gotovo redovno svake godine imam temperaturu od 39-40. Patnja 3 dana. Posle toga kao nov.

2 Likes
2 Likes

Meni se odjednom podigne, pa nekad pada postepeno nekad vrlo brzo pada. Temperatura naravno.

2 Likes

Ja se secam , ja sam negde pocetkom Decembra bio nesto kilav i prehladjen, bese secam se uhvatilo me dan nakon utakmice Srbija - Švajcarska, doduše imao sam samo neke blaze simptome, mada me je par dana grlo bas cepalo, nisam mogao pljuvacku da gutam, kao da gutam kamenje i mislim jedan dan sam imao neku malu temperaturu tipa 37,4 ili tako nešto, mada ono bio sam na nogama svo vreme, cak sam jednom tako prehladjen otišao i na basket, ono brzo me popustilo, za nekih par dana ali zato jedno 2,3 nedelje posle nisam imao culo ukusa i mirisa, odprilike tek negde nakon 15-20 dana mozda polako počela da mi se vraćaju cula ukusa i mirisa, inače nisam vakcinisan, niti sam se ijednom testirao za ove 2,3 godine od kad je počelo to ludilo sa kovidom, hvala Bogu nisam ni imao potrebe.

Zaboravite više na hladne zime, posebno sneg. Planeta je otišla dođavola, nema povratka :tipping_hand_woman:t3:.

2 Likes

Znači sve više ovih virusa ili samo preseljenje na severni pol :grin:

Neki virus kaci klince a vidim malo malo i nas matore. Nas imao 5 dana 38-39 temperaturu. Ozucio sam se. Posle toga proliv kakav u zivotu nisam video. Proslo sve za nedelju dana i idemo dalje

1 Like

Ma ima naravno ali nismo navikli na ovakvo vreme zimi :grin:

Pa više preventive pre svega, ali ljudi odavno ne slušaju tako da seoba na Severni pol dok nije i on zazeleneo.

Ma pojačanje stiglo :grin:

Ima svega i svačega kod mene. :grin:

Nije sve ni u preventivi pojedinca. Klinci moraju u vrtic, mi da radimo. Kod mene sastanci, puna kancelarija, žena u apoteci stalno sa bolesnima i tako je to…

1 Like

Zena radi u apoteci :thinking::wink::partying_face:
Pa ti uvek kuci imas neke vesele tablete.

1 Like

Žena ima svoju apoteku :grin:

2 Likes

Ajojjj srece :partying_face::partying_face:

Za sve predlazem upotrebu arhive rhmz
https://www.hidmet.gov.rs/latin/meteorologija/klimatologija_godisnjaci.php

Ma jeste. Misliš da je lako sa ortacima i čuveno “može li bez recepta?” :grin:

1 Like