Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Mislio sam nesto sto se kod nas moze kupiti, ako je neko imao iskustva na forumu

Ne znam u BIH, kod nas ima na oglasima nekih razer kishi kontrolera i jos nekih slicnih. Oko 110€

1 Like

Uh ovaj izgleda odlicno, sad sam pogledao. Ali za tu cjenu ne isplati se uzimati, narocito ako dodjes u situaciju da ne podrzava neku verziju ios/androida poslije godinu dana

Da cena mu je bas onako poprilicno visoka

Mislim da neće doći do toga da baš toliko brzo nestane podrška

Pocinje prva utakmica, ajmo Ekvador , odbranite cast Juzne Amerike i juznoamerickog fudbala. :muscle: :wink:

0:1 :smiley:
Ipak ništa, pripisali ofsajd a nema ofsajda. :joy:

Gledao sam ja to za klince. Ali nije bilo za njihov tel. Vidi sa Amazona ako imas sansu da ti neko iz sveta donese. Tamo su bili dzabe.

Joooj smradine , govora nema o ofsajdu, znaci prvenstvo nije jos ni pocelo a vec su krenuli da guraju Katar…smradine :rage:

Bilo šta osim pobede Ekvadora = Katar kupio utakmicu.

Inače, da je bio ofsajd, bio je. Prvi pas, na kom je golman ispao.

1 Like

Ne lupaj.

Svi se uspalili i seur po netu.

1 Like

Imate temu o Kataru 2022, nemojte ovde.

3 Likes

Imamo temu i za Diksi , zar ne burazerce ? @Fabrizio_Tagliano

Pa imamo , onako vise simbolicno i reda radi jer ipak je ona ovako nasa muza i “maskota” ovog foruma + ima divan glas :slight_smile: :blush: , doduse malo smo je zapostavili u poslednje vreme ali dobro doci ce opet njen period ovde, to onako ide ciklicno. :wink:

Nego kad si je pomenuo bas sam nesto prokomentarisao pre neki dan u vezi onih klinaca iz Trstenika sto su maltretirali onu nastavnicu i snimali to telefonom, ono stoka mala neotesana.

Mislim da im treba poslati nekog da ih nauci malo pameti (koliko god misle oni da su ludi ima uvek neko ludji), tipa nekog iz mupa , recimo neku zajebanu,ludu sekretarku iz mupa za koju se prica i da suruje sa krimosima (po mogucstvu onako malo dubljeg, grubog glasa i opakog, mrkog i blago izbezumljenog pogleda) da ih malo istraumira , pa da se malo useru te male siledzije, ono da ih posle roditelji neko vreme vodaju po pedagozima i psiholozima da ih “popravljaju”. : D

Ona je ovako kompetentna za te specijalne operacije kad treba neko da se bije i da se dovodi u red i tako to (ako ne verujes pitaj onog lika sa Karaburme ili odakle bese koga je onda zabola glavom i polomila mu nos). : P

Stigao mi upravo ruksak koji bi trebao da zamjeni sve one sto sam do sada nosio. Prije svega je mi je trebao ruksak koji moze puno da se napuni, da je cvrst, i da mogu u njega da strpam laptop i opremu za teretanu.
Nadjem ovaj HP Omen, izgleda mi odlicno, a cini ki se i da ce da pokrije i sve ostale potrebe.

11 Likes

Nisam koristio laptop u teretani jos uvek :joy: za sta ti sluzi laptop u teretani? :joy:

Sjebalo:
Pročitao sam vest da je Jason David Frank, pronađen mrtav, i da je izvršio samoubistvo. Imao je 49 godina. Najpoznatiji je po ulozi Tommy-a u seriji i filmovima Power Rangers :cry:

Baš mi je ovo teško, jer sam odrastao uz Mighty Morphin Power Rangerse, kada su se prikazivali na Pinku, dok su još bili normalna televizija…

All right then, its morphin time!

Večna slava legendo, hvala ti za nezaboravne trenutke.

9 Likes

Auuuu jbt bas bedak :frowning: , bas tragedija Bog da mu dusu prosti , iskreno ne znam zasto bi izvrsio samoubistvo ali verovatno se borio sa nekom bas dubokom depresijom i necim bas mnogo gadnim, uzas :frowning: .
Mislim nikad ne bi rekao, gledao sam relativno skoro nesto sa njim na youtube-u, ovako se odlicno drzao, delovao vrlo energicno, pozitivno, pun zivota, mislim da je do dan danas jos uvek snimao Mocne Rendzere, covek i trenirao, bio sportista, odradio je i neke MMA meceve u nekim manjim promocijama (bilo je pre mozda 7,8,9 godina price da treba da potpise za tadasnji Strikeforce kao i za Bellator nesto kasnije do cega nazalost nije doslo) i zaista nikad ne bi pomislio da bi mu tako nesto palo na pamet , bas tragedija, ali ko zna sta se izdesavalo i kakvo pomracenje uma i sta moze coveka da navede da ucini tako nesto.

R.I.P. :frowning:

2 Likes

Imali su nedavno kao neku epizodu u kojij su se pred sadašnjim rangerima pojavila originalna postava, tj Mighty Morphin Power Rangeri, osim jedne glumice, koja je poginula, sada već pre dosta godina…

Veliki su još jači

1 Like