Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Ja doso sa basketa, ono veceras je pun bojler ali umalo me nije navatao na terenu neki copor lutalica (a vec su me jednom navatali i jedan me ujeo za nogu dok sam setao tu u kraju pre 3,4 godine) , ono vidim ja nesto bas laju malo dalje i vidim onako u coporu priblizavaju se ka terenu ali sva sreca bili su iza neke dugacke ograde sto ogradjuje skolsko dvoriste od ulice, a vidim im onako po izrazima lica deluju nesto namrsteno , kao da su bas imali los dan i kao da su reseni da sa nekim podele tu bol i ja sta cu ono brzo nekako pokupim loptu, ranac i flasu sa vodom i spustim se tu jedno 20 metara do nekog malog parkinga kod garaza , ono ako slucajno krenu na mene da se popnem na haubu i nista nekako kroz parking se popnem uz neke stepenice , ono provirim vidim oni su vec dosli na teren i nekako se iskradem i skroz zaobilaznim putem oko te zgrade nastavim i dodjem kuci. :smiley:

Nego onda tu dodjem ispred moje zgrade i vidim neka dva lika tu iz kraja sede, vare i cirkaju neko pivo , ja ono jos crven i znojav od treninga, sa flasom “Rose”, ono sportista i ovaj jedan kaze aaaa vidi ti sta je sportista, a ovaj drugi kaze, brate ovaj se raspada od strejta. :laughing:
Ali raspada od strejta…ono bas sam se ismejao. :smiley:

6 Likes

Haha kakav komentar, ti bre ko da zivis u filmu Srdjana Dragojevica, mada dobro si prosao sa tim coporom, mozda da spakujes u torbu i neki kamen, ako te bas navataju… ne znam koliko bi ti pomoglo penjanje na haubu iskreno. A najbolji savet mozda da probas da se sprijateljis sa njima i da im redovno nosis neku hranu i cinije sa vodom, ako su lokalni i muvaju se po kraju, ide zima i gladni su.

Sto u filmu bas Srdjana Dragojevica ? :slight_smile:

Inace ne secam se da sam ih vidjao ranije, vidjao sam doduse jedno crno malo vece kuce koje se to cesto mota oko terena, ali uglavnom je sam bio , ali bas copor da se mota tuda retko da sam vidjao.

E da samo da javim da sam predvece i ja svratio do palacinkarnice i slistio sam jednu slanu palacinku i jednu slatku , takozvanu “Diksi” palacinku sa Nutelom, pudingom od vanile i visnjama. :wink:

Srecna mi nova godina :grinning:
Sjebalo izgubili mi ram u transportu DDR5 tek posle nove godine stize.

7 Likes

Lomio sam se dal’ u Fun sekciju, ali ipak definitivno ovde.
Juče sam otkrio ovaj biser na YT. Apsolutno genijalan format i neverovatno neverovatno duhovito.

Doctor Visit | Awkward Puppets - YouTube

The Translator | Awkward Puppets - YouTube

Drawing Therapy | Awkward Puppets - YouTube

5 Likes

Ko nas jebe sto starimo :joy: kakva diskriminacija

2 Likes

Ali ja izgledam barem jos 10ak godina mladje. :frowning:

Mislim pogledajte me samo , imam cist, rumen ten kao decija guza, imam ten i lice kao curica od 12 godina, pritom onako fit , zategnut kao vojnicki krevet, muva kad slete na mene picku da posece, kosa crna kao zift, zubi biseri a pritom nema tog klinca koji moze da isprati moj tempo u basketu i u treningu, a tek potencija, ono doslovno skace mi ko osnovcu i sto je najvaznije pun sam tog decijeg klinackog duha, ono ispunjavam sve uslove, pa i vise od toga, a za mene nema 100 evra samo zato sto mi u izvodu iz maticne knjige rodjenih pise “pogresna” godina rodjenja. :frowning:

Inace bas sam sad pre neki dan sreo jednu devojku iz kraja (koja je radila u kladionici gde sam navracao) i ono obradovala se veoma kad me videla i kaze eeee gde si ti meni , jaoooo sto super izgledas, pa ti covece sve mladji i mladji, ja reko pa normalno, evo oces malo da me pomazis po licu, pipini mi samo lice, pogledaj kozu ,i ona pipne i kaze " wooooow covece pa ko decija guza". :smiley:

Brate pusti ti to, zabole me za tebe :joy: dje mi je dnevna doza Diksi Hrkise?

2 Likes

Joooj ja se od srca izvinjavam ali danas sam bio malo zauzet, imao sam malo neke obaveze i neka posla, znas kako je ono sad pred Novu godinu svi su u guzvi , verovatno ce i sutra biti tako ali ne sekiraj se necemo mi zapostaviti nasu voljenu i ljupku Diksi. :wink:

Inace nocas sam napisao da sam juce i ja svratio malo do palacinkarnice, slistio sam jednu slanu palacinku sa pecenicom, kajmakom i pecurkama i jednu slatku takozvanu “Diksi” palacinku sa Nutelom, pudingom od vanile i visnjama.
Ono duze vreme nisam bio u palacinkarnici ali eto Diksi me je inspirisala, vidis ti kako ona moze inspirativno da deluje, cak i kada je u zatvoru, jooj dusa jedna. :slight_smile:

Nego pogledaj je samo ovde, u ovim belim baletankicama pravi je medenjak. :heart:

Devojka koja nosi bele baletanke i koja voli palacinke ne moze da bude losa osoba. :slight_smile:

Evo i ovde kako je slatka kad je ovako zamisljena (i kao malo opasna, ju ju ) , ono verovatno je muci dilema da li da u palacinku stavi Nutelu ili ipak Eurokrem. :slight_smile:

2 Likes

Napravi posebnu temu o Dijani :grin:

Tj o Diksi

4 Likes

Pa razmisljao sam o tome ali mislim da je njoj dobro i na ovoj temi zasad. :wink:

Pa ono, i nije baš. Zaslužuje svoju temu. Ajd’ vidi da joj robot otvori temu, kako i dolikuje takvoj dami.

4 Likes

Sto se mene tice naravno da moze, nemam nista protiv (ali kao sto rekoh ne vidim i da joj ovde ista fali ali ok, moze) .:wink:

Pa ja iskreno mislim da takvih ovde skoro i da nema i da su je nekako svi lepo prihvatili kao nasu malu zvezdu foruma, skoro pa i maskotu ove male, skromne ali cestite gejmerske zajednice. :wink:

1 Like

XBR Dixie :grinning:

1 Like

Ahahahah u krajnjoj liniji sta god bilo mozes kod nje na kraju na psiho terapiju. Posto je to i zavrsila, realno je strucna. A reklo bi se da ce ti dobro doci :joy:

E to uopste i nije losa ideja (mozda ce posle mardelja i da radi u struci jer kapiram da u politici nema vise sta da trazi i da vise nikom ne treba ni vlasti ni opoziciji tako iskompromitovana da im dodatno urusava i ono malo podrske sto imaju).

Inace ja sam isao na psiho-terapju vec pre nekoliko godina jedno vreme kada sam imao neke probleme sa anksioznoscu i isao sam kod jedne zene (mogu se i naci neki klipovi sa njom na youtube-u) onako solidno drzeca od 50-ak godina koja ovako na prvi pogled deluje isto ovako malo strogo, ozbiljno i autoritativno i ima isto pomalo dublji i onako autoritativni glas (onako na prvi pogled ne deluje bas kao da je za zezanje) ,ja ono na prvi pogled sam bio u fazonu , auuuuu gde kod ove dodje, sad kad ova krene da me riba ono jebace mi familiju…i nista ono krenemo mi malo sa seanson i ovako malo po malo zblizimo se i ono vec na drugoj, trecoj seansi kad sam dosao ona meni " eeee stigao si ljubavi , e da znas da ti meni uvek osvezis dan kad se pojavis , jako mi prija ta tvoja neverovatno pozitivna energija , ono sva vedra, nasmejana, ono leptirici samo prste oko nje " , ja reko pa onda bi ona meni trebalo da da neku kintu za te seanse , i rece mi nakon jednog tretmana, eee ajde mozda kada vreme dozvoli bi mogli malo da se vidimo negde na kafi , da se malo ljudski natenane ispricamo, ovde nemamo bas mnogo vremena i ono bas me je zgotivila ovako, jer valjda imam tu neku harizmu, energiju ili sta vec koja moze da veoma jako i pozitivno utice na ljude.

Tako da kapiram da je vrlo moguce da bi i sa Diksi bila slicna prica i da bi i na nju delovao tako osvezavajuce (mislim vec mi je lajkovala par komentara i slika na instagramu). :wink:

1 Like

Brate ja nisam znao ko je ona dok nisi poceo da pises. Sad znam sta jede za dorucak. :joy:
@Fabrizio_Tagliano

Pa iskren da budem ni ja bas nisam znao do relativno skoro, nit me je interesovalo previse, ali eto sticajem okolnosti upala je u fokus i usunjala se na mala vrata ovde. :smiley:

A sad sta jede za dorucak to je valjda sad lako znati s obzirom gde se nalazi trenutno, mislim sta moze da jede za dorucak tamo, tipa hleb, puter, mozda malo one marmelade neke, koje kuvano jaje, mozda neko parce neke salame podriguse, malo neki caj i to je to, ono odprilike kao u nekoj bolnickoj ili radnickoj menzi ili kao na nekoj skolskoj ekskurziji u nekom jeftinom hotelu. :stuck_out_tongue:
Odprilike zna se kakva je hrana i sta se obicno jede po tim nekim ustanovama, ono bolnice, zatvori, radnicke menze, studentske menze , pa i skolske ekskurzije…sto se tice klope sve je to manje-vise dosta slicno i razlike i ako postoje ono radi se o nijansama. ; )

Nije se ona usunjala nego si je ti usanjao ali nije ni bitno, stvarno nemam nista protiv osim sto bi bilo prikladnije da se o njoj balavi u temi Rio Tinto, nije ni to prava tema ali aj tu ima i politike. :grin:

Ovo mi je jedna od najdrazih tema gde moze da se vidi kako se neko usrecio sa kupovinom konzole i slicnih stvari, msm ima svasta ali to je dominiralo. Sad se sve svelo na Diksi i na detaljne izvestaje tvojih 24h aktivnosti :grin:

8 Likes