^This.
@Oblakoder svaka ti je k’a Njegoševa.
^This.
@Oblakoder svaka ti je k’a Njegoševa.
Brate ako njemu Diksi ulepsa svaki dan. Ja mislim da je onda to u dobroj temi :))
Pa delimicno prihvatam “kritiku” ali pazi ja se secam da sam je jednom onako usput, slucajno pomenuo iskreno uopste sad ne ocekujuci da ce to izazvati neku posebnu paznju , ali medjutim povratna reakcija na forumu je bila onako dosta jaka i onda sam ja to malo okrenuo i na neko zezanje i ispostavilo se da nas ona zapravo sve bas fino zabavlja ovde. 
Sad mozda je meni ona ovako malo slatka, simpaticna i privlacna na neki malo neobican nacin, posebno eto od kako je pala u nemilost ovog rezima (kome je doduse verno i fanaticno sluzila) i postala tako ocrnjena i satanizovana i nasla se u ozbiljnoj nevolji , ali generalno kad je ona u pitanju trudim se da drzim neki balans…hehe
Ono ajmo reci da je mozda nekih 40-45% branim i simpatisem (sad nebitno da li ona to zasluzuje ili ne) , nekih 40-45% je vise onako neka ironija, zezanje na njen racun i ono naki mali 'stand-up" gde je ona centralna figura jer je ovako dosta da kazem neobicna i inspirativna (ali u sustini nista negativno ili degradirajuce) , a nekih mozda 15-20% sam kriticki orijentisan prema njoj.
A u sustina ova tema je off topic i ono sta je nekom ulepsalo ili pokvarilo dan moze da bude bilo sta , ne znam ono od hrane, guzve u prevozu , nekog lepog gesta od strane nekoga , igranja basketa, zanimljivog i smesnog clanka na nekom portalu pa do ne znam cega, a sto se tice kupovina konzola , igara i slicnih stvari mislim da vec imamo previse tema posvecenim tome sto je i logicno jer ipak je ovo gejmerski forum. 
Vidi aj da ti ja kazem onda. Super je “bilo” zabavno… ali je tanka linija izmedju “simpaticno” i smaras.
Kao da jedan isti vic pricas 200x
Jedino bi mogli da te trpimo da si Megan Fox 200x ovako jbg 
Znate svi da ja ne uvijam pa bolje ja iskreno da ti kazem nego da na kraju sve smoris i na kraju ce neko i da te losije naduva. Prosto bila je fora, bilo je super i proslo je.
To hoce ovi fini dobri ljudi da ti kazu i to pokusavaju da ti kazu vec neko vreme ali ne dopire.
Pa posto sam ja dzukac/iskren lepo ti kazem ili otvori temu ne verujem da ce gazda da se ljuti.
Ili batali vise pricu i ne davi sa njom.
Aj da mu ulepsava dan nekako bi i podneli ali ovde su sati u pitanju 
Salu na stranu, Diksi stvarno zahteva poseban kutak pa koga zanima neka pise tamo. Da li ce se kutak zvati Diksi, Sta je Fabriciju ulepsalo ili pokvarilo dan ili nesto trece najmanje je bitno.
Ma devojka je minijaturni Vučić…
Био на завршном састанку, коначно крај хаотичне године и глупих техничких прегледа.
Сад да се скупим с овим мојима и правац Цариград.
Sedim na terapiji, ono smor, čekam da se završi i med.sestra ono milfača, ali dobra …
Pita me ladno, e Stevane za novu ideš negde ili si kod kuće ?
Reko kod kuće, ono nista nisam planirao.
I ona ladno, eto taman i ja sama kod kuće…
I okrenu se i ode…
I posle ja kriv za sve, jel tako ?
Jel ONA iz klinike Centar?
Poliklinka buraz 
Nemoj tako “glasno” imamo milf hunter-a na forumu 
Sad ce da krene da obilazi klinike (i poli) 
Pics or didn’t happen. 
Pravac Turska??
Да 
Сад да не идем реално не бих никад. Док је свуда хаос и рестрикције. Иначе бих ишао на запад опет вероватно.
Nije da me obradovalo nije ni rastuzilo…
Ali da vas sve nasmejem.
Sinoc pakovala zena poklone za nasu decu, drugare, kumove, bracu i sestre od rodbine…
Prosto brdo ali brdo tona poklona.
Ona se bas lozi na to, cimala se do 01 dok su deca spavala…
Danas klinac nadje poklone i ocerupa magarac SVE ali sve 
Zena je odlepila. Dobro ga nije ubila ili proterala na severni pol.
Gospodin čovek 
Posto su ovde uglavnom pederi (odnosno pripadnici alternativnog seksualnog opredeljenja) i impotentni ginekomasticari i price o jednoj ljupkoj mladoj dami neznog glasica vas smaraju i ocete da ova tema bude za kurcenje i ko je sta pazario , pa evo onda i ja sam malo naplatio neka svoja finansijska potrazivanja i malo se castio novim giljama. 
Patike su bas pravi old’skul. 
Originalni model Ajversonski iz njegove debitantske sezone 1996/97 u bojama USA tima koje nosio i na OI 2004 u Atini gde je sa reprezentacijom SAD osvojio broznu, ono tezak raritet. 
Ono bile su na 40% snizenja i po nekoj razumnoj ceni pa reko ajde da ih uzmem.
Vezano za Iverson-a obavezno pogledaj dokumentarac i kako je Colin pronašao inspiraciju da postane jedan od najboljih