Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Kako je dobro vama u Bg blokovima :joy:

2 Likes

Brate, ovo nigdje nema, pratimo život Diksi kao da nam je rod rođeni, strepimo nad sudbinom leptenejebo… :joy:

7 Likes

Vise pratimo Fabrizziov zivot :smiley:

2 Likes

ali bukvalno cekam svakog dana Fabriciov post ko Srecne ljude nekad nedeljom u 20h. Jebo te zivot :rofl:

10 Likes

Pa ja sam samo DJentlmen , mislim Srbin je na Zapadu uvek bio djentlmen, gospodin co’ek je bio. :slight_smile:

Ja sam ono geto dete a gospodin covek. :slight_smile:

A Diksi je jedna ljupka , nezna dama toplog andjeoskog glasica koja je sad u nevolji i kojoj treba malo podrske. :wink:

2 Likes

Zitije Fabricijevo. :smiley:

2 Likes

Ja sam samo zbog tebe poceo da navijam za Diksi. Ne moze ona biti toliko losa u kakvom okruzenju se je uvukla. :grin:

2 Likes

Pa sad bas da strepimo nad njenom sudbinom je mozda malo prejaka rec , ali verujem da ce se mnogo sloziti da je u poslednje vreme Diksi postala neka vrsta osvezenja za ovaj forum (iako ona sama sto se kaze ni luk jela ni luk mirisala a slozicemo se da nije bas ni zgodno da joj luksuzna gajba sa saunom i fontanom na teresi smrdi na luk) jer je forum vec bio malo zapao u neku monotoniju i malo mu je opala aktivnost, a eto ona je tako na mala vrata usla na ovaj forum, a eto postala je prava mala zvezda ovog foruma i deo neke nase interne price i internog humora, ono skoro pa kao maskota ili zastitni znak foruma. :smiley:

Inace ja se secam onda kada je uhapsena prvi put ja sam onako usput negde okacio tu vest , medjutim reakcije su bile dosta jace nego sto sam ocekivao, ono mnogi su bili iznenadjeni zasto je uopste i neko pominje na ovom forumu, medjutim to je sve otislo u pravcu neke sale i nekog zezanja koje je dobro prihvaceno i eto tako spontano postade i ona nesvesno deo xboxrepublike i “zvezda” foruma.

Pa sad ona je samo jedna naivna i postena cura ma kako god to nekom zvucalo (doduse malo preambiciozna) koja je samo htela leba preko pogace i negde uhlebljenje preko stranke (nije bitno gde) i nije bas bila previse svesna u sta se zapravo upusta i koliko su to opasne stvari.
Ono sto bi se reklo navukli je mangupi (ono mozda i ne bas 100%, ima verujem nesto i njene krivice ali u sustini nije daleko od istine, mislim ipak je ona samo jedna cura iz provincije koja je pravila sendvice i lepila plakate pre nego sto je dosla i biju i mup i sta je ona mogla da zna o tim stvarima , ono jeste ona zavrsila Filozofskis a super ocenama i svaka joj cast za to ali na filozofiji ne uce i ne obucavaju se za policijski i obavestajni rad) :stuck_out_tongue:

Inace ne kazem ja da ni ona treba da bude van zakona i imuna na zakon i iskreno mislim da nije cak toliko ni bitno i pozeljno da izbegne zatvorsku kazu (samo radi izbegavanja kazne) koliko je pozeljno da cujemo i njenu stranu price i koliko je pozeljno da ona predstavi sebe u malo drugacijem i pozitivnijem svetlu i u sustini za to treba najvise da navijamo kada je ona u pitanju.

1 Like

@Fabrizio_Tagliano brat, ti si legenda :love_you_gesture:

1 Like

Ja nesto razmisljam, ako je ona uspela da obrlati Fabrizia ovako daljinski, nije ni cudo sto je drzala u dzepu celu policiju i podzemlje. :smiley:

1 Like

Kao narod koji je skupljao potpise da se pusti Kasandra iz zatvora i pare za advokata njoj ovo je jos super :joy:

2 Likes

18 godina ravno…

3 Likes

Sramota! U zemlji sa toliko reka, recica, potoka, kise godisnje…

1 Like

Hvala hvala , volim i ja vas. :wink:

Ziv bio. :wink:

2 Likes

Sramota, a onda padne 2 kise i poplavi sve do pola prizemlja :persevere:

1 Like

Pa sad kao prvo te price da je ona drzala u saci celu policiju i podzemlje su price za one krezavce sto citaju Informer i gledaju Pink i koji su zeljni tih bombasticnih i senzacionalistickih prica.
U realnosti ona je bila samo jedan drugorazredni partijski aparatcik koja je eto dosla na to mesto kako je dosla (i dalje niko ne zna kako je dosla na to mesto van svih kriterijuma i protokola) i imala nesto malo uticaja odnosno pristup nekim poverljivim informacijama i sad jedino sto je mogla je da malo trguje tim informacijama (sto je sasvim moguce da je radila) , odnosno da malo trguje uticajem (za sta je i optuzuju) , ono u sustini benigno i beznacajno naspram tih nekih suludih prica i optuzbi po tabloidima.

Inace tesko da je ona mene sad “obrlatila” , kao sto sam i vise puta rekao ja sam samo jedan eto momak buntovnog duha i jedan teski romantik cije je simpatije osvojila ovako sticajem okolnosti, zato sto je u nemilosti rezima sad i zato sto je toliko ocrnjena i satanizovana (pa dobro malo i zbog njene ljupke face i umiljatog neznog glasica) pa neko mora i da je i simpatise i brani. :slight_smile: , inace ja kontam da bi pre ja nju obrlatio, ono ekspresno mi je odgovorila i lajkovala onih par komentara sto sam joj ostavio i lajkovala par mojih fotki, ono mozda ona jeste ovako gospodjica Mrguda , kao zajebana ko kratko cebe i to ali kapiram da kada bi izasla da se nadjemo onako nasamo negde na kafi ili na palacinCi , ono kapiram da bi se upiskila u gace od straha , ono pored nje bi onako bila barica na podu, fazon pre nego sto bi se pojavio morala bi da drmne 2 bromazepama da se smiri a kada bi me videla na 30 metara bila u fazonu jaaao daj brzo da vidim jel mi se sminka pokvarila i daj brzo da vidim jel mi slucajno komadic palacinke ostao izmedju zuba, ono kolena bi joj klecala od napetosti a ja bi ono bio so smooth , ono opusten i spontan kao da sam skoknuo do prodavnice da kupim sok, ono ta cuvena blokovska spontanost i opustenost a nju bi ta napetost izmorila kao da je 3 dana kopala dok ja ne bi stigao , ono morala bi malo da mu ga da po vinu ili nekim lekicima za smirenje. :wink:

Mislim mogla bi ona mene da obrlati ovako da me prisvoji na njenu stranu, da ne znam budem pazljiv i nezan prema njoj, da joj mozda istolerisem neke stvari, da je izvedem negde, skoknem joj po palacinku ili cak eto da joj pruzim neko utociste kod mene ako je traze ali sad da moze da me obrlati da bi ja sad ne znam ni ja sta ucinio sto mi kaze, ne znam prepisao joj gajbu, cinio neka krivicna dela za njen racun ili sta vec to definitivno nema sanse jer nisam ja bas tako povodljiv tip (i dosta sam tvrd u tom smislu). :wink:

Vranje je do 2004. pilo vodu bogatu manganom. 2004. je pustena u funkciju brana Prvonek i od tada smo se preporodili. Imamo jednu od najkvalitetnijih voda za pice. Naravno restrikcije su proslost. Inace izgradnja brane je kostala 70 miliona eura. Zapoceta je jos u vreme SFRJ i roditeljima je odbijan samodoprinos.

Resenje uvek postoji, pitanje je samo novca. Ali se apsolutno slazem da svako normalan ce reci da nam ne treba Premijer liga od 600 miliona dok nam dobar deo zemlje nema pijacu vodu…

3 Likes

Ne moras da budes tu 20god iz iskustva mozes da znas da za 20god moze da samo bude gore. Nikako bolje.
Kanale, nasipe sistem koji postoji u vojvodini preko 100god smo u zadnjih 20-30 zapustili, zatrpali smecem itd…
Tako da je samosvuda jos gore. Gradi se bez reda i cilja, nema zemlje nigde… reke zatrovane, bunari zapuseni smecem.
Jbg rezultat je pola godine potopljeni druga polovina zedni…

Do pre par godina voda je bila redak resors :joy: pogotovo leti :grin:

1 Like