Aha…Sve jasno
Kontam tacno taj trip plus imas potencijalne licne konekcije tako da je prica onda jos zanimljivija
Generalno, secam se da sam uzbudjeno pokazivao clanak o njoj drugarima kada je dosla na funkciju - najvise zbog toga sto je bilo nadrealno
Onda sam totalno zaboravio na nju sve dok nisu resili da je…pa rese. I to onako, sekira u ledja fazon
Pre 20tak i kusur godina mi uvek bilo čudno kad u holivudskim filmovima vidim scene gde ljudi kupuju običnu flaširanu vodu … Sam mislio kao klinac wtf, zašto kupuju vodu koju ja pijem iz creva u dvorištu… Pitam ove moje starije, ta kažu pomodarstvo dete… Nemaju na sta drugo da bacaju novce …
Nije puno prošlo, jedno bombardovanje pa smo dobili voda vodu, rosu i ostale …
Opet pre 4-5 godina počnem se čuditi sta ce ovi silni prečišćavači vazduha odjednom u tehno prodavnicama, za pomodarstvo 100% rekoh sebi, neki novi trend stvari koje nam kao trebaju, a ne trebaju …
Pitaj ove u Zrenjaninu
Ljudi nemaju pijacu vodu 5 godina sigurno…kao nema se para za srede to a ovamo prave nacionalni stadion gde ce biti ulozeno para da se cela Vojvodina opskrbi sa normalnom pijacom vodom. Mozda gresim ali moj drugar stalno potencira oko Apatinskog piva-kako moze da bude kvalitetno pivo kad u Vojvodini nema normalne pijace vode.
Ma nije ona kriva navukli je mangupi nju cednu i naivnu. ; )
Pa i jeste bilo malo nadrealno s obzirom da nit je bila kvalifikovana za taj posao nit je imala dana radnog staza u policiji ili bilo gde drugde, ono fazon pre nego sto je dosla i biju i mup lepila plakate po ulici i pravila sendvice , ono jeste ona zavrsila Filozofski sa sjajnim ocenama i svaka joj cast za to ali na filozofiji se ne obucavaju za policijski ili obavestajni rad.
Ono tacno su je i postavili da im posluzi za nesto a posle da je sutnu, ona je jadna naivna i postena cura samo htela leba preko pogace i uhlebljenje negde preko stranke (nije bitno gde) i kapiram da nije imala ni pojma u sta se upusta i koliko su to opasne stvari (ono leba preko pogace i funkcija preko stranke je jedno ali te sluzbe i te bije, cije, mije i ostalo je potpuno neki drugi nivo i to je jezivo kako oni mogu da ti se useru u zivot, gori su od bilo koje sekte).
Ona je mislila kako je ona sad mnogo pametna i kako je mangup i kako sve njih mota oko malog prsta a mucenica nije znala da oni nju zapravo motaju oko malog prsta i da je zapravo totalni amater , mislim de ona moze sa njima u kolo da se vata i eto nazalost prosla je tako kako je prosla, nazalost nije joj pomogla ni sva njena lepota i pamet, ni sva cestitost a ni njen nezni, topli andjoski glasic.
Ali ajde valjda pregurace ona ovo nekako, borac je ona, ne damo mi nasu ljupku Diksi.
Ko zna mozda se ona kasnije u znak zahvalnosti pojavi sa tetovazom Barona iz “Kengura” i sa malim logom Xbox republike sajta na nekom diskretnom mestu , recimo u predelu iznad prepona.: P
Iskreno sad je nekima mozda jasno zasto izbegavam ovakve teske teme i zasto sam se vise fokusirao na 'ziku, sport i Diksi i te neke stvari koje mi podizu raspolozenje , jer sve je ono strava i zasu, sve gore od goreg.
E jebo me pas blesavi , zaboravio da ukljucim bojler i sad dosao sa basketa i kap tople vode nema, sad moram da sedim ovako smrdljiv i znojav i da se tresem od zime dok se ne ugreje voda u bojleru bar malo.
Ali ako je los bojler bolje ne kada je kuca prazna i kada se kupa. On je jos novi beograd tamo u nekim zgradama zna da zeza struja. Izgubi zemlju i onda udara kroz vodu.
Rano je jos ukljucice se oko 14h. Eh, nekada mislim koliko mu je dobro, basket u sred noci po cici zimi, oldskul rep, diksi, brazilka, nlo, par kilometara postova na XBR, prodje dan u getu.
E tu sam da brinete , nisu me oteli vanzemaljci (bar koliko ja znam, a sad moguce da su mi izbrisali secanje:P) a nisam uhapsen ni kao borac za prava nase voljene Diksi.
Znaci nocas u pola 5 tek se napunio bojler i ono istusirao sam se tek u pola 5 , vec onako se smrzo, znaci surio sam se vrucom vodom jedno pola sata i napravio saunu od kupatila, onda kad sam se zagrejao malo legao, mozda nakon pola cuke zaspao i probudio se mozda pre oko sat ipo.
Nego ovo sto marko_gts za Diksi pomene , recimo u Kini ili nekoj tako malo strozije kontrolisanoj i nadziranoj sredini mogli bi da me optuze za “izdaju” jer ono kao javno promovisem drzavnog neprijatelja i neprijatelja partije, ono tamo gde se sve nadzire mogli bi lako da provere da sam imao neke kratke prepiske sa njom na instagramu i da je i ona meni lajkovala par komentara i par slika onda uoci njenog hapsenja prvi put u Oktobru a to je vec i otvoreno surovanje sa drzavnom neprijateljem (sto je jos teze delo nego samo podrska) i bilo bi verovatno ajde lepo i ti malo u buvaru pa je tamo reklamiraj i tamo se malo dopisuj sa njom i salji joj srculenca na instagram,
Doduse mozda ne bi zaglavio bas zatvor zbog toga ali verujem da bi mi sigurno oduzeli one neke takozvane socijalne bodove (kao za saobracajni prekrsaj) i socijalni rejting bi mi opao sto bi mi potencijalno zatvorilo neka vrata i otezalo neke stvari, pa cak i ovo ovde sto pisem ili mozda na neko drugom forumu ili portalu bi isto moglo da mi tamo sroza taj socijalni rejting , dok recimo u Severnoj Koreji ili nekoj tako bas ekstremnoj sredini gotovo izvesno bi zaglavio corku a mozda cak i nesto gore.
Ah znaci ipak je bila Nutela i plazma (jedna misterija vec resena) .
Joooj koji dusmani, koji zlotvori , nisu pustili jedno tako nezno, slatko, cestito i fino vaspitano stvorenje ljupkog glasica ni palacinku da pojede, vec je morala da joj presedne, CcC strasno
Kazu da je redovno tamo klopala, kazem ja cura koja toliko voli palacinke ne moze da bude losa osoba.
Mislim gde i ona luta okolo, lepo da je odsela kod mene na sigurnom, pa ja bi joj doneo ne jednu nego 10 palacinki , 'ebala je palacinka.
Inace ako je hapsenje ovako izgledalo onda je bilo pomalo smesno i u stilu neke naivne krimi serije, ono hapsenje u stilu inspektora Boska Simica i Policajca sa Petlovog Brda. ( nek je vecna slava i Smokiju).
Mislim koji dzukci , ja da sam bio na mestu tog inspektora i da sam bas morao da odradim taj grozni posao i da je vratim u CZ , ja bi je makar pustio da pojede palacinku natenane, pa bi je pitao lepo i ljubazno Diksi duso jel bila dobra palacinka, ona bi verovatno potvrdila da jeste, ja bi rekao e ovde ti ostalo malo Nutele na obrazu, dopusti samo da ti brisnem to (e sad si ko nova) i rekao bi joj gospodski zlato moje ti lepo reci kada ti se bude slegla palacinka pa da krenemo mi polako.
Mislim onako lepo, dzentlementski, gospodski a ne tako dzukacki da joj nisu dali ni palacinku da pojede.