Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Aha…Sve jasno :grinning_face_with_smiling_eyes:
Kontam tacno taj trip plus imas potencijalne licne konekcije tako da je prica onda jos zanimljivija :grin:

Generalno, secam se da sam uzbudjeno pokazivao clanak o njoj drugarima kada je dosla na funkciju - najvise zbog toga sto je bilo nadrealno :joy:
Onda sam totalno zaboravio na nju sve dok nisu resili da je…pa rese. I to onako, sekira u ledja fazon :sweat_smile:

Pre 20tak i kusur godina mi uvek bilo čudno kad u holivudskim filmovima vidim scene gde ljudi kupuju običnu flaširanu vodu … Sam mislio kao klinac wtf, zašto kupuju vodu koju ja pijem iz creva u dvorištu… Pitam ove moje starije, ta kažu pomodarstvo dete… Nemaju na sta drugo da bacaju novce …
Nije puno prošlo, jedno bombardovanje pa smo dobili voda vodu, rosu i ostale …
Opet pre 4-5 godina počnem se čuditi sta ce ovi silni prečišćavači vazduha odjednom u tehno prodavnicama, za pomodarstvo 100% rekoh sebi, neki novi trend stvari koje nam kao trebaju, a ne trebaju …

4 Likes

Pitaj ove u Zrenjaninu :slight_smile:
Ljudi nemaju pijacu vodu 5 godina sigurno…kao nema se para za srede to a ovamo prave nacionalni stadion gde ce biti ulozeno para da se cela Vojvodina opskrbi sa normalnom pijacom vodom. Mozda gresim ali moj drugar stalno potencira oko Apatinskog piva-kako moze da bude kvalitetno pivo kad u Vojvodini nema normalne pijace vode.

1 Like

Ma nije ona kriva navukli je mangupi nju cednu i naivnu. ; )

Pa i jeste bilo malo nadrealno s obzirom da nit je bila kvalifikovana za taj posao nit je imala dana radnog staza u policiji ili bilo gde drugde, ono fazon pre nego sto je dosla i biju i mup lepila plakate po ulici i pravila sendvice , ono jeste ona zavrsila Filozofski sa sjajnim ocenama i svaka joj cast za to ali na filozofiji se ne obucavaju za policijski ili obavestajni rad.
Ono tacno su je i postavili da im posluzi za nesto a posle da je sutnu, ona je jadna naivna i postena cura samo htela leba preko pogace i uhlebljenje negde preko stranke (nije bitno gde) i kapiram da nije imala ni pojma u sta se upusta i koliko su to opasne stvari (ono leba preko pogace i funkcija preko stranke je jedno ali te sluzbe i te bije, cije, mije i ostalo je potpuno neki drugi nivo i to je jezivo kako oni mogu da ti se useru u zivot, gori su od bilo koje sekte).
Ona je mislila kako je ona sad mnogo pametna i kako je mangup i kako sve njih mota oko malog prsta a mucenica nije znala da oni nju zapravo motaju oko malog prsta i da je zapravo totalni amater , mislim de ona moze sa njima u kolo da se vata i eto nazalost prosla je tako kako je prosla, nazalost nije joj pomogla ni sva njena lepota i pamet, ni sva cestitost a ni njen nezni, topli andjoski glasic. :frowning:

Ali ajde valjda pregurace ona ovo nekako, borac je ona, ne damo mi nasu ljupku Diksi. :slight_smile:

Ko zna mozda se ona kasnije u znak zahvalnosti pojavi sa tetovazom Barona iz “Kengura” i sa malim logom Xbox republike sajta na nekom diskretnom mestu , recimo u predelu iznad prepona.: P

Strasno, jezivo.

Iskreno sad je nekima mozda jasno zasto izbegavam ovakve teske teme i zasto sam se vise fokusirao na 'ziku, sport i Diksi i te neke stvari koje mi podizu raspolozenje :wink: , jer sve je ono strava i zasu, sve gore od goreg. :frowning:

E jebo me pas blesavi , zaboravio da ukljucim bojler i sad dosao sa basketa i kap tople vode nema, sad moram da sedim ovako smrdljiv i znojav i da se tresem od zime dok se ne ugreje voda u bojleru bar malo. :frowning: :cold_face:

Nema potrebe da gasiš bojler. Drži ga uključenog. Manje struje potroši.

2 Likes

Ali ako je los bojler bolje ne kada je kuca prazna i kada se kupa. On je jos novi beograd tamo u nekim zgradama zna da zeza struja. Izgubi zemlju i onda udara kroz vodu.

1 Like

Nema Fabrizia od jutros, da li se uspavao čekajući bojler :grin:

Da ga nije ubila struje?? :grimacing:

1 Like

Ma jok. Nece grom u koprive, sto bi se reklo. :grin:

Onda su ga uhapsili kao vodju fun pita “pravda za diksi”

Obrni okreni, kosarku ce opet igrati ili tamo ili vamo :grin:

4 Likes

Rano je jos ukljucice se oko 14h. Eh, nekada mislim koliko mu je dobro, basket u sred noci po cici zimi, oldskul rep, diksi, brazilka, nlo, par kilometara postova na XBR, prodje dan u getu. :smiley:

13 Likes

Dakle to je, neki će da spavaju a neki će da radimo :rofl:

E tu sam da brinete , nisu me oteli vanzemaljci (bar koliko ja znam, a sad moguce da su mi izbrisali secanje:P) a nisam uhapsen ni kao borac za prava nase voljene Diksi. :wink:

Znaci nocas u pola 5 tek se napunio bojler i ono istusirao sam se tek u pola 5 , vec onako se smrzo, znaci surio sam se vrucom vodom jedno pola sata i napravio saunu od kupatila, onda kad sam se zagrejao malo legao, mozda nakon pola cuke zaspao i probudio se mozda pre oko sat ipo. :wink:

Nego ovo sto marko_gts za Diksi pomene , recimo u Kini ili nekoj tako malo strozije kontrolisanoj i nadziranoj sredini mogli bi da me optuze za “izdaju” jer ono kao javno promovisem drzavnog neprijatelja i neprijatelja partije, ono tamo gde se sve nadzire mogli bi lako da provere da sam imao neke kratke prepiske sa njom na instagramu i da je i ona meni lajkovala par komentara i par slika onda uoci njenog hapsenja prvi put u Oktobru a to je vec i otvoreno surovanje sa drzavnom neprijateljem (sto je jos teze delo nego samo podrska) i bilo bi verovatno ajde lepo i ti malo u buvaru pa je tamo reklamiraj i tamo se malo dopisuj sa njom i salji joj srculenca na instagram,
Doduse mozda ne bi zaglavio bas zatvor zbog toga ali verujem da bi mi sigurno oduzeli one neke takozvane socijalne bodove (kao za saobracajni prekrsaj) i socijalni rejting bi mi opao sto bi mi potencijalno zatvorilo neka vrata i otezalo neke stvari, pa cak i ovo ovde sto pisem ili mozda na neko drugom forumu ili portalu bi isto moglo da mi tamo sroza taj socijalni rejting , dok recimo u Severnoj Koreji ili nekoj tako bas ekstremnoj sredini gotovo izvesno bi zaglavio corku a mozda cak i nesto gore. :smiley:

1 Like

Carski

3 Likes

Ah znaci ipak je bila Nutela i plazma (jedna misterija vec resena) .

Joooj koji dusmani, koji zlotvori , nisu pustili jedno tako nezno, slatko, cestito i fino vaspitano stvorenje ljupkog glasica ni palacinku da pojede, vec je morala da joj presedne, CcC strasno :frowning:

Kazu da je redovno tamo klopala, kazem ja cura koja toliko voli palacinke ne moze da bude losa osoba. :slight_smile:

Mislim gde i ona luta okolo, lepo da je odsela kod mene na sigurnom, pa ja bi joj doneo ne jednu nego 10 palacinki , 'ebala je palacinka.

Inace ako je hapsenje ovako izgledalo onda je bilo pomalo smesno i u stilu neke naivne krimi serije, ono hapsenje u stilu inspektora Boska Simica i Policajca sa Petlovog Brda. ( nek je vecna slava i Smokiju).

1 Like

Ne daj se Diksi!!!

2 Likes

Mislim koji dzukci , ja da sam bio na mestu tog inspektora i da sam bas morao da odradim taj grozni posao i da je vratim u CZ , ja bi je makar pustio da pojede palacinku natenane, pa bi je pitao lepo i ljubazno Diksi duso jel bila dobra palacinka, ona bi verovatno potvrdila da jeste, ja bi rekao e ovde ti ostalo malo Nutele na obrazu, dopusti samo da ti brisnem to (e sad si ko nova) i rekao bi joj gospodski zlato moje ti lepo reci kada ti se bude slegla palacinka pa da krenemo mi polako.

Mislim onako lepo, dzentlementski, gospodski a ne tako dzukacki da joj nisu dali ni palacinku da pojede.