Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Znaci 100 kod scalpera (salim se).

Oko $75.

1 Like

Ja bih ovo kupio zbog cere da imam xbox. Na keca.

Pa kupi Xbox ?

2 Likes

Jok,ovu rundu sam na PS5 ne menjam sada tabor. To je to.

Ma ko ga jebe , moze da trazi on sta hoce ali nedamo mi nasu medenu ljupku Diksi. :slight_smile:

Mislim trazi , eh usracu se sad, mislim i ja trazim da igram u NBA ali еин’т гона хепен.:wink:

Sto bi reko brat Mikri :

" sve nas spaja ulica, sve nas spaja ulica

nek ga duva porota, nek ga pusi sudnica

pet godina jasno govori racunica

jerbo to je ganferska sapunica " :slight_smile:

Inace ja predlazem da svako od nas na forumu na vrata od svoje gajibe nalepi manju nalepnicu sa natipisom " Sigurna kuca za Diksi" :slight_smile:

Inace sto se tice tuzioca puuuu , jedna slajmara u lice :stuck_out_tongue:

2 Likes

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Like

Na temu kriminala.
Popizdim stvarno gde mi deca rastu…
Sigurno ste videli reklamu neku debilnu cak ne znam za sta je.
Ide ovako. Glumac Milos Bikovic kao ulazi u neki zatvor unosi neku torbu kao u posetu robijasu u ovom slucaju Todorovic.
Posto je to kao na konto onog filma/serije krimi dzimi Juzni Vetar.
Sto je postalo kao novo sveto pismo i obavezna lektira za nove narastaje debila.
Posto su im se tate lozile na arkana, Rane, i vidimo se u cituljama…
Jebes mi mater popizdim… i to je sada kao mega hit reklama. Posto je to mega hit film, posto se mali mongoloidi mega loze na to…

Jebes mi sve toliko sam se iskenjao sada da ce neko da obrise sve ovo to sam siguran… :joy:

1 Like

Ulepšalo:

Aspen, Kolorado

:smiley:

19 Likes

Izgledaš kao pilot Miga 21 iz SFRJ :+1: :grin:

6 Likes

E nije ovde Fabrizio samo da javim , ovde njegov zet Dare i njegova sestra , samo da javimo da je Fabrizio trenutno malo na aparatima ali je primio infuziju, lekari su ga stabilozovali malo i uskoro bi trebao da bude gajibi, e evo ga stize : P

E evo i mene :stuck_out_tongue:

E oni bas znaju kako da mi useru dan, nema sta.

Mislim kakvo bre sad hapsenje, kakvo moguce bekstvo, kakve gluposti, realno napolju je bila vec 15-20 dana i da je imala nameru da bezi negde pobegla bi odma, ono najkasnije u roku od par dana.

E 'bem je u glavu blesavu, jebala je prodavnica i namirnice, sta ne moze bez cokoladica i soka od breskve ili joj mozda tamponi zafalili ,mislim lepo da se sklonila kod mene u gajibu, u sigurnu kucu, baskarila se i uzivala na krevetu pa da mi je rekla, ja bi skoknuo do Maksija i doneo joj sve sta treba (pa i vise od toga). :slight_smile:

Inace ovo kao da se neko zeza sa njom a vala i samnom , secam se onda kada sam jos poslao nekih par komentara na instagram ona mi je lajkovala tih par komentara , poslala nekih par smajlica , lajkovala neke moje 2 fotke i zapratila i ona mene i ono mozda dan nakon toga (mozda cak i istog dana) su je uhapsili i ja ugasim instagram pre nekih mesec dana i ajde reko kreiracu profil opet kada mi opet uvedu net (jer menjam provajdera) i bukvalno danas ali danas ja odem na basket veceras, istreniram jedno 2 sata , malo posle basketa sednem uz teren i uzmem telefon i preko telefona kreiram nalog i reko ajde lepo sad kad dodjem kuci , istusiram se i sednem za laptop poslacu joj neku poruku kad ono ja dodjem kuci, (ono malo da je oraspolozim i malo joj pruzim moralnu podrsku) sedam za laptop i procitam vest uhapsili je opet , rekoooo aauuuuuu brate jel ovo moguce, ovo kao da se neko zeza malo…e zivote , mislim sta reci nekom je zivot Vucic a nekom Djilas, ono bas smo nesto kurate srece oboje. :laughing:

E kakvi su smradovi i kako su perfidni i kakvi govnari to je strasno , mislim ovo kao da je nesto i protiv mene i neka poruka i meni upucena, zasto , jer opet su uhapsili bas danas na petak, a 5ak je jedan od mojih nadimaka, recimo svojevremeno kada sam radio pomalo kao DJ na nekim Hip Hop eventima znao sam da menjam imena ali jedan od imena mi je bio DJ 5ak (skraceno od jos_1_5ak) i secam se da sam u Domu omladine (ili mozda na Akademiji ne mogu sad sa 100% sigurnosti da tvrdim) bese jednom vrteo muziku pod imenom DJ 5ak (sto je imalo malo dvosmisleno znacenje, ono uvek sam neizmerno cenio Grua i gotivio onu njegovu stvar 5ak sa Del Arno Bendom sto je radio, takodje u tom periodu secam se uglavnom svakog petka uvece je u gradu bio neki kao Hip Hop event uglavnom tamo u Underground-u ili na nazalost na pokojnoj kultnoj Akademiji, a takodje secam se jednom sam se bio nesto slikao sa nekom zlatnom kajlom i sa dva ona decija pistolja na metkice i jedan ortak mi je kao rekao auu brate koja si lozana, ti kao da si peti razred jos, kao da si petak jos uvek , a takodje i u tom nekom periodu je isao i onaj simpaticni kviz sa klincima sto je vodio Voja Nedeljkovic " Da li ste pametniji od djaka 5aka" i ono sve se nakupilo i ono kao bilo mi je kul to ime i kul simbolika kao DJ 5ak (jos_1_5ak) , posle sam poceo svuda da se tagujem kao Beogradski Fantom kao pocast i omaz legendarnom Beogradskom Fantomu jer ja sam oduvek jako voleo taj urbani mit o njemu i lik i delo Beogradskog Fantoma, recimo i kada mi je dosla cura iy Brazila prvi put prvo sam je poveo na Slaviju da joj pokazem kuda je vozio Beogradski Fantom tih veceri kada se zezao sa murijom krajem 70-ih).
No da sad ne idemo u sirinu i eto moju ljupku Diksi bas uhapsise na 5ak , ono ne bi opet da sirim neke zavere ali kao da je to bila i poruka upucena meni, kao eee neces ga majci DJ 5ak , ima bas na 5ak Diksi da ti uhapsimo. :angry:

1 Like

Kakav cirkus i ludilo covece… Gde mi zivimo… I kakva je uopste to glupost “trgovina uticajem”, pa to moze da se pripise bukvalno svakom politicaru ili funkcioneru u Srbiji.

1 Like

Gledaj to sa vedrije strane, sad uvek znas gde je, uvek joj možeš napisati pismo i otići u posetu .

2 Likes

Danas se lansira duuuugo očekivani (30 godina!) James Webb teleskop. Ne mogu ni da zamislim pod kakvim stresom su odredjeni trenutno. Teleskop je kostao 10 biliona $ ( thats with a B), i bice lansiran u svemir na manje vise kontrolisanim eksplozijama. :smile:

Najveći i najosetljiviji teleskop ikada postavljen u svemir. Hubble je mala maca u odnosu.

7 Likes

Билион је назив за позитиван природан број који се записује као 1.000.000.000.000. Запис има дванаест нула и може бити читан као хиљаду милијарди или милион милиона.

У енглеском језику, билион се користи као назив за позитиван природан број који се записује као 1.000.000.000 (девет нула) који се у српском језику назива милијарда.

6 Likes

Btw čuvena mapa Orbital iz BF 2042 je zasnovana na ovom istom Launch Site-u u Francuskoj Gvajani. :wink:

5 Likes

Pa cekaj, bez guglanja, koji je odnos nase milijarde i njihovog billiona?

Jednako

1 Like

Kako ako su tri nule razlike?

Njihova rec za milijardu je bilion.

1 Like