Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Haha bravo , ono super ideja , kao Diksi u onom crveno-crnom kombinezonu, sa bejzbolkom na ramenu i onako kao sareni baloni oko nje. :wink:
Mada nisam bas siguran koliko bi se njoj dopalo poredjenje sa Harley Quinn. :slight_smile:

Bese Harley Quinn je u svojoj fiktivnoj biografiji isto psiholog po struci (i bese kada je lecila Jokera malo je fijuknula, zaljubila se u njega i presla na njegovu stranu) , a i Diksi je ja mislim zavrsila psihologiju na Filozofskom iako nikad nije radila u struci.

Inace za Diksi kazu da je bila ovako malo cudna i dosta povucena devojka na faksu (ono nije bila nesto komunikativna, druzeljubiva i kao da je imala mozda pomalo cak i neku vrstu blaze socijalne fobije) i da je maltene za sve u jednom momentu bio sok kada su videli da je usla u politiku, zatim jos veci sok da je u SNS-u (s’obzirom da niko na Filozofskom ne podnosi SNS i naprednjake) a najveci sok ubedljivo (cak i za ljude iz SNS-a , izuzev mozda par njih koji su je tamo i postavili) kada su je videli u MUP-u (gde je dosla mimo svih protokola i kriterijuma) , pa sad s obzirom da je Filozofski faks veoma zahtevan , u smislu da bas mora da se buba , ono tamo je bas vojnicki dril , pa moguce da je malo i ona kao Harley Quinn otisla u F od tolikog bubanja (sto bi se reklo klinke se danas satiru od ucenja) , iliti narodski receno mozda je malo presisala od silnog ucenja.

Inace ja kapiram da je vrlo moguce da ona ovako malo nije pod libelu (i da je ovako malo da kazem mentalno egzoticna) i da ima neke F dijagnoze ali isto tako mislim da je i cela ta prica oko nje malo i napumpana, ono malo vise napumpana i da je ona zaista takav psiho i takav podmukao zlikovac kakvom su je predstavljali i da je tako ubijala ljude na svoju ruku zbog djakuzija i selfija i maltene iz zadovoljstva mislim da bi je odavno zatvorili ne u zatvor vec u ludnicu i da bi tamo sad udarala glavom u tapacirane zidove i plezila se i lepila nos i usta na prozor.

Uostalom nesto je slabo pominju u javnosti i po tabloidima u poslednje vreme i nesto kao da je prestala da im bude interesantna, ono kapiram da su i oni videli da su ga malo preterali i da im malo ko jos veruje u te senzacionalisticke sulude price, sad su opet Djilas i Marinika postali aktuelniji, vratili su se opet proverenom receptu. :wink:

Sve to sto ti kazu nije tacno :wink:
Ne moras da mi verujes… ali… eto kazem ti nije. :wink:

Pa sad sta nije tacno, sad ne znam na sta mislis ?

Pa hocu da kazem da je sve to gomila “rekla kazala” prica i pricicca eto to.

Samo sam FPS model nasao na stanju i to jedva, ostali su dosta skuplji pa sam preskocio :grin:

1 Like

Pa sad dobro slazem se , mislim s’obzirom da ne znamo devojku mozemo da pricamo o njoj samo na osnovu nekih informacija koje su nam dostupne i na osnovu neke logike , ono maltene isto kao da pricamo o vanzemaljcima.

Ali to da je ona na faksu bila onako malo cudna i povucena streberka i da ovako izgledom i pojavom nije nimalo odskakala od ostalih devojaka, mislim to onako zvuci i realno i sasvim moguce i nije mi tesko da poverujem jer i kad vidis neke njene stare fotke iz tog perioda ono videces da je izgledala onako dosta skromno i rekao bi cak i pomalo neugledno, da ne kazem malo kao seljancica vise, izgledala je bas onako kao jedna neupadljiva, skromna provincijalka iz unutrasnjosti koja je dosla u BG da studira.
Inace moguce je da je na faksu ostavljala utisak tihe i povucene devojke ali da je jos tad u sebi krila i tu drugu , malo mracniju stranu i da se van faksa ponasala drugacije i da je bila malo podvojena licnost (ono preko dana fin nocu Carli Sin :P).

Takodje i kad uzmemo u obzir da jos nismo culi ni za jednu njenu drugaricu ili druga iz detinjstva, skole ili sa faksa (na faksu neki kazu da je se secaju ali se secaju i da se ni sa kim nije druzila i da je ostavljala utisak malo cudne i povucene devojke) , da ne znamo nikog ko kaze da se druzio sa njom i da i u zgradi u kojoj zivi stanari kazu da je samo ponekad vidjaju u prolazu ali niko nema nikakav kontakt sa njom nit je iko poznaje.
Takodje recimo i onda ranije dok je bila jos na funkciji u nekim njenim bas retkim intervjuima ili javnim nastupima onako zvucala je dosta “mutavo” , nekako ukoceno, kao da je nabiflala napamet sta treba da kaze ili kao da cita sa “idiota” , ono kao da joj fali malo spontanosti, sarma, fleksibilnosti tj. kao da joj malo fale te socijalne vestine i vestine komunikacije (a opet takve vestine se dobrim delom sticu i kroz druzenje, zezanje, komuniciranje sa drugim ljudima) , a moguce da je iz tog razloga zato i tako retko i davala neke intervjue ili gostovala u nekim emisijama jer moguce da i ovi iz stranke nisu hteli da salju po medijima nekog ko ostavlja takav utisak.
Tako da na osnovu toga isto sasvim je moguce da je malo zatvorena i asocijalna osoba i da je na faksu ostavljala utisak malo cudne i povucene devojke.

Takodje treba imati u vidu i da je instagram fejk sam po sebi i da to sto ona na insagramu kao deluje uvek nasmejano, maksimalno doterano (sa kilo sminke i filterima) ili kaci slike iz nekih kao restorana ili provoda , to brate nije ona (mislim nije ona iz stvarnog, svakodnevnog zivota) , to mozda samo leci neke frustracije na taj nacin i to bi mozda ona samo zelela da je takva , kao sto se maltene niko na instagramu ne predstavlja onakvim kakav je zaista vec se svi predstavljaju onakvim kakvi bi ustvari samo zeleli da budu.

Mada opet naravno to je sve na osnovu nekog utiska i nekih informacija koje imamo , sad naravno vrlo je moguce da kada bi nas dvoje nasamo seli negde na kafu ili sokic da bi ostavila potpuno drugaciji utisak , da bi se silno zabavili i da mi se ne bi islo kuci. :wink:

Slatko si me nasmejao :grin:
Mozda ti ne znas nikoga iz njenog okruzenja…
A mozda samo nisu lajavi krelci… koji idu i seru okolo pogotovo kada je neko u problemu.
Licno ja cenim takve… tako da opet ti kazem. Masis sve :wink:

Pitanje za sve, znam da nije tema ali je ta specijalno zakljucana…
Da li je neko vadio one zelene sertifikate uz onaj brzi test ili kako.vec ide. Sto traje 48h?
To valjda koliko guglam moze samo u drzavnom.
A drugo pitanje kada uradim i dobijem papir moram li da se jebavam sa tom eupravom ili mogu samo taj papir da nosim?

Sta je ovo? Msm cemu sluzi?

1 Like

Pa ne mislim , ako ti znas nekoga ko je zna ono slobodno reci , mislim ko sad da je to nesto ne znam ni ja sta.

I znas kako nije ona oduvek bila u problemu i situaciji kao sad nego tek od nedavno a pritom znas bila je u stranci, na funkciji nekoj, bla bla i ipak je na neki nacin bila javna licnost i sigurno bi nekad isplivala neka anegdota vezana za nju, ono videli bi ili culi za neku njenu drugaricu/druga iz detinjstva, skole, sa faksa (a posto nema vrlo moguce da ih bas nesto nije ni bilo), mislim nije sad ni ona ni bas skroz anonimna licnost pa da bi bilo nesto tesko pronaci ljude koji su bili deo njenog okruzenja ili zivota u nekom momentu.
Jer primera radi kako se recimo zna da je bila sa onim likom sa Palilule koga je davno upoznala u stranci (i kome je kasnije namestila hapsenje) ili da je svojevremeno isla na tekme Partizana a sad samo je nemoguce otkriti neke drugarice ili drugove iz detinjstva ili skole/faksa.

Inace ne kazem ja da sad neko treba nju da olajava i da iznosi neke njene privatne stvari ali kako to da recimo nema neke komsinice ili komsije u zgradi koji bi rekli, e da zivi ovde, ono znamo je, fina devojka, uvek se lepo javi svima kada ih sretne a sad za sta je optuzuju i cime se bavi je vec njen problem ili neke njene drugarice da kaze , ee jeste druzili smo se kao klinke (ili mozda jos smo u kontaktu) , ono super je osoba a sad cime se bavi je vec njena stvar ili recimo neko ko bi rekao , ee znam ja nju dosta dugo, super je cura i to sto govore o njoj su gluposti , nikada ona ne bi uradila nesto tako ili recimo bivse kolege sa faksa da kazu , da studirali smo zajedno i ono malo smo se druzili, isli na kafu zajedno i sta ja znam…a sad posto se takve neke osobe nisu uopste pojavile vec godinama od kako je ona nazovi poznata ono moguce je da takvih osoba ni nema.

I inace nije to nikakvo olajavanje nit ima veze sa tim , nit je to nesto sad sto bi njoj moglo da oteza situaciju, naprotiv , tako nesto bi moglo samo malo da joj pomogne da popravi malo imidz o sebi, mislim ako i jeste zaista drustvena i ima prave drugarice i drugove godinama ili ceo zivot , ono zasto joj onda malo oni ne pruze podrsku sad i zasto cute kao zaliveni, onda ispada da je se sad odricu , pa onda kakvi su ti drugovi ako je se odricu, pogotovo sad kad je u takvoj situaciji.

E da i jedno malo nagradno retoricko pitanje za kraj , zasto je sad nemoguce pronaci moje kolege sa posla i ljude koji rade samnom (pa da kazu kako sam kul, dobar ili vredan radnik), pa odgovor je jednostavan zato sto trenutno ne radim nigde (osim sto od kuce nesto raduckam honorarno i malo pomazen Daretu oko snimanja) i zato sto (barem trenutno) takvi ljudi ne postoje. :wink:

Mislim sad i ti napravi frku i pitanje ni oko cega, mislim sad sto su neke njene bivse kolege sa faksa rekle da je odavala utisak pomalo cudne i povucene devojke, mislim wooow, sad ispade to ne znam ni ja sta, kao da su je znam kako ocrnili ili ne znam sta neverovatno rekli (ono maltene da su je videli kako se pretvara u reptila i ponovo vraca u ljudski oblik) , pa dobro moguce da je odavala takav utisak (sto je na kraju krajeva mozda bio i samo neciji subjektivni utisak) ili da se malo i promenila vremenom i to je to , kao da su sad ne znam ni ja sta rekli.

Vec sam ti davno rekao da zna da bude jako nasmejana i vesela kada treba :wink: dosta ti je.
Jbg politika i navodne optuzbe me ne zanimaju.

Mozda kada je cirke ili pod dejstvom necega. :smiley:

Sto bi rekli Who Is The Best :

" u najboljoj sam formi kad sam blago intoksiniran

mada sam zbog toga na medijima miniran" :stuck_out_tongue:

Salim se ja malo , mislim naravno verujem ja i da je ona nekad nasmejana i da nije 24 sata smrknuta i da nema non-stop izraz lica kao da oseca da smrdi nesto ili kao da ce da bije nekog , kao sto sam i rekao da je stvarno takav psiho i podmukao zlocinac kakvom su je predstavljali da bi vec uveliko bila ne zatvoru vec u ludari.

Takodje i ja sam isto rekao da i ja verujem da sad recimo kada bi nas dvoje nasamo negde seli na kafu ili sokic i tako procaskali o razno-raznim temama verovatno da bi ostavila skroz drugaciji utisak i da bi se mozda super zabavili i ne bi mi se islo kuci.

Inace to sto je i ona mozda nekad nasmejana i vesela opet ne znaci da njene bivse kolege sa faksa nisu u pravu (niti je oni optuzuju za bilo sta uopste) i da to sad ne znaci da nema tu asocijalnu crtu, mislim primera radi i ja sam ovako ne nekad nego manje-vise stalno nasmejan i veseo i pun fora i ono jako komunikativna licnost i neko sa kime se zaista nije tesko lepo slagati ali opet cak i ja takav imam pomalo i tu asocijalnu stranu, recimo ni prijaju mi uvek ljudi i nemam nesto preterano mnogo drugara i neki nesto mnogo bogat socijalni zivot (iako mozda nekome delujem kao neko ko bi lumpovao 24 sata).

:heart_eyes:

11 Likes

Javljaj bas kakav je u poredjenju sa series X :blush:

2 Likes

Konačno! I to po regularnoj ceni :achievment:.

19 Likes
5 Likes

Lepši je uživo :slight_smile:

Evo sve žene u kući jao što je lepo, kažu vredi svaku paru :tipping_hand_woman:

Think About It Reaction GIF by Identity

7 Likes

Koja je “regularna cena” ?

Ja sam platio 70e.
Na MS storeu stoji 75 $, sad koja je “regularna cena” jebemliga :grin:

1 Like