Haha bravo , ono super ideja , kao Diksi u onom crveno-crnom kombinezonu, sa bejzbolkom na ramenu i onako kao sareni baloni oko nje. 
Mada nisam bas siguran koliko bi se njoj dopalo poredjenje sa Harley Quinn. 
Bese Harley Quinn je u svojoj fiktivnoj biografiji isto psiholog po struci (i bese kada je lecila Jokera malo je fijuknula, zaljubila se u njega i presla na njegovu stranu) , a i Diksi je ja mislim zavrsila psihologiju na Filozofskom iako nikad nije radila u struci.
Inace za Diksi kazu da je bila ovako malo cudna i dosta povucena devojka na faksu (ono nije bila nesto komunikativna, druzeljubiva i kao da je imala mozda pomalo cak i neku vrstu blaze socijalne fobije) i da je maltene za sve u jednom momentu bio sok kada su videli da je usla u politiku, zatim jos veci sok da je u SNS-u (s’obzirom da niko na Filozofskom ne podnosi SNS i naprednjake) a najveci sok ubedljivo (cak i za ljude iz SNS-a , izuzev mozda par njih koji su je tamo i postavili) kada su je videli u MUP-u (gde je dosla mimo svih protokola i kriterijuma) , pa sad s obzirom da je Filozofski faks veoma zahtevan , u smislu da bas mora da se buba , ono tamo je bas vojnicki dril , pa moguce da je malo i ona kao Harley Quinn otisla u F od tolikog bubanja (sto bi se reklo klinke se danas satiru od ucenja) , iliti narodski receno mozda je malo presisala od silnog ucenja.
Inace ja kapiram da je vrlo moguce da ona ovako malo nije pod libelu (i da je ovako malo da kazem mentalno egzoticna) i da ima neke F dijagnoze ali isto tako mislim da je i cela ta prica oko nje malo i napumpana, ono malo vise napumpana i da je ona zaista takav psiho i takav podmukao zlikovac kakvom su je predstavljali i da je tako ubijala ljude na svoju ruku zbog djakuzija i selfija i maltene iz zadovoljstva mislim da bi je odavno zatvorili ne u zatvor vec u ludnicu i da bi tamo sad udarala glavom u tapacirane zidove i plezila se i lepila nos i usta na prozor.
Uostalom nesto je slabo pominju u javnosti i po tabloidima u poslednje vreme i nesto kao da je prestala da im bude interesantna, ono kapiram da su i oni videli da su ga malo preterali i da im malo ko jos veruje u te senzacionalisticke sulude price, sad su opet Djilas i Marinika postali aktuelniji, vratili su se opet proverenom receptu. 

.