Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Moram da priznam da mi ovaj koncept “kripto gaminga” nije bas jasan, ali Piter Molinju je ocigleno vec ahead of us. :smiley:

Eh, nekada su igre bile tako jednostavne. :older_man:

Ma svi oni zele na brzinu i “lako” da zarade.

UBI je pre neki dan izbacio svoj servis pa su ih toliko napali da su ili odustali ili samo odlozili. Ili mozda samo nisu gladni o toj temi…

Svom srecom Phil ima dobar pogled na celu situaciju.

https://www.google.com/amp/s/www.pcgamer.com/amp/xbox-boss-phil-spencer-is-a-bit-worried-about-exploitative-nfts/

1 Like

Jedno pitanje. Recimo imas 1 bitcoin. Gde ga u Srbiji mozes unovciti? ili blizem regionu?

Pa imaš virtuelne menjačnice, i onda menjaš kripto za pare, i pare sa naloga menjačnice povlačiš na račun, ili gde već želiš…

1 Like

I nastavljamo, sa Ubisoft-a na staklera :sweat_smile:

Eto malo sam se ponovio, pala nova lopta za basket , doduse sad mi vremenske prilike ne dozvoljavaju da testiram ali eto cim bude opet suvo ima da se nastavi da se roka i trenira na kosu svako vece kao i uvek. :wink:

Inace posebno mi se svidela ova kombinacija tamno i nebo plave , podseca me na boje Argentine i na Manu Djinobilija, Luisa Skolu, Uga Skonokinija, Fabricija Oberta, Alehandra Montekiju, Andresa Nocionija, Pepe Sanceza, Karlosa Delfina i ekipu. :wink:

7 Likes

Jesi uzeo za 3x3 ili klasičnu košarkašku?

Ja imam onu wilson 3x3, samo se već istrošila od betona… Zanimljivije nam je sa tom loptom, jer je manja, a mi smo loši, pa bude više koševa, generalno je lakše igrati sa njom :grin:

Klasicna kosarkaska 7-ica.

Inace ja bas izbegavam tu Wilson 3x3 jer je manja , jer ja bas volim mnogo da sutiram spolja, za 3 , sa 8,9 metara , iz svih mogucih uglova, itd,a za sut je najbitnije da lopta dobro lezi u ruci prilikom suta, ono nema mnogo hvatanja dlanovima vec prilikom suta sto se tice ruku rade samo zglobovi, laktovi i lopta samo treba da klizne niz prste kako bi imala onu povratnu rotaciju u letu ka obrucu, a ako je lopta manjeg obima nego sto treba onda losje lezi na ruci i nekako imas utisak kao da sutiras sa rukometnom loptom ili teniskom lopticom, a onda ako lopta lezi u ruci losije onda je i izbacaj losiji a samim tim i sut i onda sut zna da bude tvrdji nego sto bi trebalo, da cesto ode malo ulevo ili udesno , itd , zato je bitno da lopta bude propisane i adekvatne velicine.
Zato su recimo centri (pogotovo klasicni centri) losi suteri za 3 ili izvodjaci slobodnih bacanja jer imaju prevelike sake i onda lopta im se u ruci cini premala , kao da sutiraju teniskom lopticom i jednostavno ne mogu da uhvate loptu pravilno prilikom suta i tacno onako kako treba pa imaju tvrd izbacaj i neprecizan sut.

Recimo meni se desavalo nekad kad lopta malo ispusti vazduh i malo omeksa i ono kad malo ispusti vazduh odma malo i obimom postane manja i odma primetim da mi ne lezi u ruci vise kako bi trebalo (a to mrzim) i da nije to to.

Inace ta 6-ica je recimo dobra za dribling i kontrolu lopte jer onda kada sa njom izvezbas kada uzmes “pravu” loptu odnosno 7-icu bice ti malo lakse, mada u sustini ono bitna je samo vezba, sto vise ponavljanja i da znas sta i kako radis , sad sa kojom loptom nije toliko presudno, inace kod vezbanja driblinga sto se tice lopte bitno je samo da je lopta dobro napumpana (i da pravilno odskace) i da nije mnogo “celava” i izguljena jer je onda klizava i oce da bezi iz ruku (pogotovo jos ako se malo i nakupi prasine i prljavstine sa terena i oko terena, tek onda postaje ekstra klizava i teska za adekvatnu kontrolu).

Kad diksi bude videla onu pidzamu na tufne ima dodlepi za tobom

4 Likes

Hahahahaha , nije to pidzama, to je jastuk (odnosno jastucnica) , ako oces mogu celog da ga uslikam (mislim jastuk).:stuck_out_tongue:

Inace ja nemam pidzamu uopste, spavam samo u boksericama (i ponekad i u majici). ; )

Inace vidis dobro si me podsetio , mogao bi opet da aktiviram nalog na instagramu sada kada su nju pustili iz mardelja , pa malo da joj piskaram , mada sad nemam net, mislim da cu da sacekam da mi instaliraju net pa cu onda.

edit : ono nisam bas ubedjen i da zelim da bas i odlepi za mnom jer cujem da je ovako malo teze naravi i da ume da bude malo nezgodna , a pritom ima i F dijagnoze pa je verovatno malo i nepredvidiva i ko zna sta bi moglo da joj padne na pamet (kao onda davno kada je bila sa onim likom koga je upoznala pri uclanjenju u stranku i koji joj je nakon nekog vremena dao korpu pa mu onda ona lepo kulturno namestila hapsenje i to nekih par godina nakon toga kada je kapiram ovaj vec i zaboravio na nju) . :slight_smile:

Haha ona je ono ko hijena a ja sam kao Meca Dobric u poredjenju sa njom ono kao teddy bear, iako sam i ja ovako strastven, temperamentan i znam nekad i ja impulsivno da odreagujem. :stuck_out_tongue:

Mada kapiram da bi nas susret bio vrlo neobican i zanimljiv jer smo ono dva totalno dijametralno suprotna tipa osobe i ono to bi bio kao sudar ili susret dva razlicita univerzuma i potpuno dve razlicite energije , ono kao sudar materije i antimaterije i sad kako bi izgledala ta razmena tih skroz razlicitih energija e to bi bilo zanimljivo videti. :wink:

Do malopre sam mislio da je ovo neka zajebancija ili SNS smicalica, ali drago mi je da nije. :slight_smile:

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2021&mm=12&dd=16&nav_id=2074633

Upropastilo :

Izgleda da je ekonomska kriza stigla i na moja vrata, nocas sam bukvalno morao da lizem poklopac od kantice Eurokrema…eeee zivote Srbine…

5 Likes

Heh, zvuci kao svaka druga devojka. Jedini problem ja tu vidim u toj tvojoj brazilki…

Ma samo neki posao i imaces zacas kamion eurokrema :slight_smile:

1 Like

Ja ovo radim cijeli život, isto tako jogurt, pašteta… :joy:

Jedini ispravan način. :stuck_out_tongue:

1 Like

Nema zajebavanja sa Stalkerima, i oni sami to znaju :slight_smile:

1 Like

15ак сова ушушканих. Само једна мала се види негде на средини слике.

2 Likes

U mom dvoristu su se doselile na brezu pre par godina. Njihova kaka su mi unistile lak na autu, kad prelete iznad mene da se uplasis ali gustere i miseve nisam imao po dvoristu uopste :slight_smile:
I oko NG bacao sam petarde ispod tog drveta pa se preselile u obliznji park.

To je mačka.

2 Likes