Moram da priznam da mi ovaj koncept “kripto gaminga” nije bas jasan, ali Piter Molinju je ocigleno vec ahead of us. 
Eh, nekada su igre bile tako jednostavne. 
Moram da priznam da mi ovaj koncept “kripto gaminga” nije bas jasan, ali Piter Molinju je ocigleno vec ahead of us. 
Eh, nekada su igre bile tako jednostavne. 
Ma svi oni zele na brzinu i “lako” da zarade.
UBI je pre neki dan izbacio svoj servis pa su ih toliko napali da su ili odustali ili samo odlozili. Ili mozda samo nisu gladni o toj temi…
Svom srecom Phil ima dobar pogled na celu situaciju.
Jedno pitanje. Recimo imas 1 bitcoin. Gde ga u Srbiji mozes unovciti? ili blizem regionu?
Pa imaš virtuelne menjačnice, i onda menjaš kripto za pare, i pare sa naloga menjačnice povlačiš na račun, ili gde već želiš…
Eto malo sam se ponovio, pala nova lopta za basket , doduse sad mi vremenske prilike ne dozvoljavaju da testiram ali eto cim bude opet suvo ima da se nastavi da se roka i trenira na kosu svako vece kao i uvek. 
Inace posebno mi se svidela ova kombinacija tamno i nebo plave , podseca me na boje Argentine i na Manu Djinobilija, Luisa Skolu, Uga Skonokinija, Fabricija Oberta, Alehandra Montekiju, Andresa Nocionija, Pepe Sanceza, Karlosa Delfina i ekipu. 
Jesi uzeo za 3x3 ili klasičnu košarkašku?
Ja imam onu wilson 3x3, samo se već istrošila od betona… Zanimljivije nam je sa tom loptom, jer je manja, a mi smo loši, pa bude više koševa, generalno je lakše igrati sa njom 
Klasicna kosarkaska 7-ica.
Inace ja bas izbegavam tu Wilson 3x3 jer je manja , jer ja bas volim mnogo da sutiram spolja, za 3 , sa 8,9 metara , iz svih mogucih uglova, itd,a za sut je najbitnije da lopta dobro lezi u ruci prilikom suta, ono nema mnogo hvatanja dlanovima vec prilikom suta sto se tice ruku rade samo zglobovi, laktovi i lopta samo treba da klizne niz prste kako bi imala onu povratnu rotaciju u letu ka obrucu, a ako je lopta manjeg obima nego sto treba onda losje lezi na ruci i nekako imas utisak kao da sutiras sa rukometnom loptom ili teniskom lopticom, a onda ako lopta lezi u ruci losije onda je i izbacaj losiji a samim tim i sut i onda sut zna da bude tvrdji nego sto bi trebalo, da cesto ode malo ulevo ili udesno , itd , zato je bitno da lopta bude propisane i adekvatne velicine.
Zato su recimo centri (pogotovo klasicni centri) losi suteri za 3 ili izvodjaci slobodnih bacanja jer imaju prevelike sake i onda lopta im se u ruci cini premala , kao da sutiraju teniskom lopticom i jednostavno ne mogu da uhvate loptu pravilno prilikom suta i tacno onako kako treba pa imaju tvrd izbacaj i neprecizan sut.
Recimo meni se desavalo nekad kad lopta malo ispusti vazduh i malo omeksa i ono kad malo ispusti vazduh odma malo i obimom postane manja i odma primetim da mi ne lezi u ruci vise kako bi trebalo (a to mrzim) i da nije to to.
Inace ta 6-ica je recimo dobra za dribling i kontrolu lopte jer onda kada sa njom izvezbas kada uzmes “pravu” loptu odnosno 7-icu bice ti malo lakse, mada u sustini ono bitna je samo vezba, sto vise ponavljanja i da znas sta i kako radis , sad sa kojom loptom nije toliko presudno, inace kod vezbanja driblinga sto se tice lopte bitno je samo da je lopta dobro napumpana (i da pravilno odskace) i da nije mnogo “celava” i izguljena jer je onda klizava i oce da bezi iz ruku (pogotovo jos ako se malo i nakupi prasine i prljavstine sa terena i oko terena, tek onda postaje ekstra klizava i teska za adekvatnu kontrolu).
Kad diksi bude videla onu pidzamu na tufne ima dodlepi za tobom
Hahahahaha , nije to pidzama, to je jastuk (odnosno jastucnica) , ako oces mogu celog da ga uslikam (mislim jastuk).
Inace ja nemam pidzamu uopste, spavam samo u boksericama (i ponekad i u majici). ; )
Inace vidis dobro si me podsetio , mogao bi opet da aktiviram nalog na instagramu sada kada su nju pustili iz mardelja , pa malo da joj piskaram , mada sad nemam net, mislim da cu da sacekam da mi instaliraju net pa cu onda.
edit : ono nisam bas ubedjen i da zelim da bas i odlepi za mnom jer cujem da je ovako malo teze naravi i da ume da bude malo nezgodna , a pritom ima i F dijagnoze pa je verovatno malo i nepredvidiva i ko zna sta bi moglo da joj padne na pamet (kao onda davno kada je bila sa onim likom koga je upoznala pri uclanjenju u stranku i koji joj je nakon nekog vremena dao korpu pa mu onda ona lepo kulturno namestila hapsenje i to nekih par godina nakon toga kada je kapiram ovaj vec i zaboravio na nju) . 
Haha ona je ono ko hijena a ja sam kao Meca Dobric u poredjenju sa njom ono kao teddy bear, iako sam i ja ovako strastven, temperamentan i znam nekad i ja impulsivno da odreagujem. 
Mada kapiram da bi nas susret bio vrlo neobican i zanimljiv jer smo ono dva totalno dijametralno suprotna tipa osobe i ono to bi bio kao sudar ili susret dva razlicita univerzuma i potpuno dve razlicite energije , ono kao sudar materije i antimaterije i sad kako bi izgledala ta razmena tih skroz razlicitih energija e to bi bilo zanimljivo videti. 
Do malopre sam mislio da je ovo neka zajebancija ili SNS smicalica, ali drago mi je da nije. 
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2021&mm=12&dd=16&nav_id=2074633
Upropastilo :
Izgleda da je ekonomska kriza stigla i na moja vrata, nocas sam bukvalno morao da lizem poklopac od kantice Eurokrema…eeee zivote Srbine…
Heh, zvuci kao svaka druga devojka. Jedini problem ja tu vidim u toj tvojoj brazilki…
Ma samo neki posao i imaces zacas kamion eurokrema ![]()
Ja ovo radim cijeli život, isto tako jogurt, pašteta… ![]()
Jedini ispravan način. ![]()
Nema zajebavanja sa Stalkerima, i oni sami to znaju 
U mom dvoristu su se doselile na brezu pre par godina. Njihova kaka su mi unistile lak na autu, kad prelete iznad mene da se uplasis ali gustere i miseve nisam imao po dvoristu uopste 
I oko NG bacao sam petarde ispod tog drveta pa se preselile u obliznji park.
To je mačka.