Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Hehe pa sad ruku na srce svaka druga devojka nema ozbiljne F dijagnoze , nije bila rezimska batinasica, ne optuzuju sad svaku drugu devojku da je surovala sa onima sto prave cevape od ljuskog mesa (mada ajde da pretpostavimo da su te price malo i medijski prenaduvane) i nije svaka devojka bila u mardelju ali da zvuci kao svaka druga devojka. :wink:
Inace kao sto sam i rekao bilo bi zanimljivo videti malo taj sudar i razmenu potpuno dve razlicite vrste energije i kako bi njoj prijala ta moja specificna vrsta energije (jer ono koliko god ona delovala mozda ovako nadrndano i toksicno toliko sam ja uvek ono nasmejan i emitujem tu neku pozitivnu, luckastu deciju energiju, ono kao Dusko Dugousko ili neki lik iz crtaca dok je ona ono gospodjica Mrguda i ono ima taj imidz neke zle, ledene kraljice ili neke nadrdndane sanitarne inspektorke ili ljute kontrolorke u GSP-u) , ono ajde sad kad promenim provajdera i kad mi opet uvedu net ovih dana otvoricu ponovo instagram nalog pa pisacu joj malo (mada s obzirom na njenu situaciju, uskoro sudjenje i cinjenicu da joj preti zatvorska kazna i da je generalno u dosta nezavidnoj situaciji nisam bas siguran koliko ce imati vremena i koliko ce biti bas raspolozenja za neko zezanje i nazovi druzenje i za tu razmenu energija sto bi ja rekao iliti razmenu fluida sto bi reko Gojko Sisa ali pisacu joj malo pa videcemo reakciju) . :wink:

Mada s obzirom kako ja delujem na ljude verovatno bi me ubrzo zvala “daddy” i donosila dorucak u krevet (iako ja nikad ne jedem kad ustanem , pogotovo ne u krevetu) , mada ajde verovatno se ne bi mnogo bunio i kad bi bilo obrnuto. :stuck_out_tongue:

Inace ruku na srce ipak je moja Brazilka pojam za Diksi , pogotovo u smislu zenstvenosti i u tom nekom ljudskom smislu.

1 Like

E moj Novi Sade …

Sta smo docekali , eeeeeee zivote Djilase. :frowning:

Za sad je ovo jos uvek kod Deda Mraza ali uskoro planira da se isporuci deci. Ovo smo zena i ja odlucili pre nedelju dana, deci od nasih clanova iz gyma da kupimo paketic i organizujemo Deda Mraza :slight_smile: Nekako kad se covek pokrene i zeli da uradi nesto, bas se lepo oseca jer zna da je ispravno, pogotovo sto su deca u pitanju. Ovde ima 27 paketica :blush:

23 Likes

Bravo :clap::clap::clap:

1 Like

Radost dece kada dobiju paketic je nesto neprocenljivo :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

E pazi ovo je poseban nivo radosti :rofl:

1 Like

Kabinetic?

Ulepsalo :

Veceras sam bio na basketu, iako je hladno i jos uvek mokar i bas los teren , ono zadigao nogavice na tresi ko LL Cool J , nabacio jaknu samo preko majice, uzeo loptu i flasu “Rose” i cepaj , neka dobra 2 sata sam odradio, ono bez stajanja, iako je teren bio bas los i jos uvek mokar (a u barama) a i lopta se skvrcila od zime i nece bas da odskace kako treba , ali vec sam se uzeleo basketa (od kako je pao sneg) i ono zelja je bila jaca od mokrog terena i loseg vremena. :wink:

2 Likes

Al to i dalje ne menja stvar da sam seljacina :joy::joy::joy:

@iNikola ps ovo je kupljeno kesom, posto kartice nema znas i sam spiku :grin:

Salim se, morao sam malo i na svoj racun jer je prilika :grin:

2 Likes

Brate, jel bi voleo ti da si malo normalan ? :laughing:

3 Likes

Opa gle sad ovu. : D

Jel to nova Diksi u MUP-u na pomolu ? (Ova mu dodje nesto kao Diksi na steroidima) :stuck_out_tongue:

E dzukci jedni, nije im bila dovoljna ni Diksina lepota, ni cestitost, ni prosek na Filozofskom 9,66 , ni doktorat, ni njena fanaticna odanost stranci a ni njen nezni i umiljati andjeoski glas, vec samo zato sto je malo ravnija su je sutnuli kao poslednju krpu i optuzili je da je vestica, podmukao zlikovac, sizofrena ludaca i i sta sve ne i strpali je u kazamat i dovode ovo , mislim nema sta nekom je zivot Vucic a nekom Djilas iliti nekom je zivot srBska majka a nekom Karleusa.

Inace bilo je dosta kritika na racun nase ljupke Diksi, te kako deluje muskobanjasto, te kako je ravna kao touch screet, te kako je grudi povukla na tatu, te kako izgleda isto i spreda i sa ledja, te kako ima prelepe grudi samo steta sto ih nikad ne nosi, itd (ono znamo svi kakvi su ljudi maliciozni i odvratni i ono nikako im ugoditi) i izgleda da su u centralnoj otadzbinskoj upravi ozbiljno shvatili te kritike pucanstva i resili da ne ponove istu gresku kao sa Diksi pa su nasli ovu koja ima kapacitet pluca kao rezervoar Boinga,kao da ceo zivot samo roni na dah.
Ja mislim da ova ne sme da udje u avion ni na aerodromu kada je parkiran jer od tolikih silikona bi pod pritiskom u kabini doslovno eksplodirala kao C4 , ono prsla bi zao zaba.

Na osnovu izgleda ove Bibane reklo bi se da sad bas pokusavaju da naprave neki upgradeovani klon Diksi (ono ako je Diksi bila model kao Terminator T-800 onda bi po njima Bibana trebalo da bude model T-1000, mada videli smo i u filmu da je T-800 na kraju ipak skenjao T-1000 i unistio ga iako je ovaj bio kao napredniji i superiorniji model).

Sto bi reko pokojni brat Miki Nosonja u “Rodama " " Bibana daj mi Kureta na specijalu” :smiley:

2 Likes

tooo brate ! :laughing: salim se je malo, nemoj bas bukvalno ozibljno da me shvatis. :basketball: is life !

Pa ni ne shvatam i slazem se :basketball: is life , ziv bio. :wink:

1 Like

Problem koji sam imao sa stranicom kupujem prodajem je ustvari bila ip adresa koju dobijem preko VPN-a. I to samo Srbija. Ako promenim zemlju bude ok. Rešeno.

Inace, windows 11 je koliko vidim doneo drasticne promene oko piraterije. Microsoft office, generalno, morao sam da blokiram pristup internetu u firewall-u jer ga stalno pronalazi kao pirata i brise altivaciju (crack) sa racunara. Verujem da je tako i za sve ostalo.

1 Like

Nekoliko ulica je blokirano jer onaj YouTuber hoće da se ubije… Znači ubi se da napokon može normalno da se živi…

1 Like

Decko je prso totalno…

Nisam baš siguran u ovu tvrdnju. Zavisi koji crack koristiš. Kmspico godinama rokam na more mašina, nakon njega windows update skida zakrpe za win i office i ne obriše aktivaciju… Sad naravno da je fazon da defender svaki takav aktivator registruje kao false positive i briše ga, ali dodaš ga u exceptions/exclusions mislim da se zove u defenderu jednom pre nego ga pokreneš i to je to. Jedan klik krekuje i win i office.
Bolje da su se fokusirali da to smeće od “zaštite” radi bar nešto što bi trebalo da mu je namena, da štiti od malicioznih govana, umesto što blokira nekog da piratizuje softver čije opet 2 licence koštaju ko 2 kutije cigara al ajd, defender je microsoft pa niko ni ne očekuje da to smeće može da se kategorizuje ni u polu ozbiljnu zaštitu.

1 Like

@Milan89SD @iNikola sta desava?