Sa naše, desi se nekada da mora 2x da se edituje ocena, hvala ![]()
Fuuuuu.. kolko para? ![]()

192k , i atx 3.1 napajanje od kilowata 27k. Divota, šta da ti kažem
Otkad Yettel kupi SBB ti kupi Grafu. ![]()
Jok, ja sam odavno kod državnog monopoliste, pokušavam da uništim sistem iznutra ![]()
Juce malo nisam suzu pustio kad je pobedio Lewis. Posle kontam, ja tu nesto prozivljavam sa njim emotivno, on ide kod Kim a ja da gledam Holandjane i Japance. Salim se malo, bas mi bilo drago da je konacno pobedio.
Nisam pratio F1 neko vreme, ali sam ispratio 24h Le Mans… Znam stazu napamet kolko sam je vozio u Gran Turismo, mogu i mene da puste da se vozim malo
Od 24h trke, možda dva sata da izguram dok ne padne koncetracija i izletim sa staze, od mene dosta
I od G sile bi verovatno vrat polomio, ali to su već sitnice ![]()
Kad smo kod ovoga… Kakva fantasticna tekma. Bas mi drago sto su izvukli bod, ovo im je ujedno i najtezi rival u grupi. Ovaj tim ke dokaz da je fudbal timska igra i kakvi uspesi mogu da se redjaju vez vicnih imena.
Iskreno, ovo je repka za koju ja licno navijam kad vec nasi panseri nisu u stanju da igraju fudbal. Naravno uz njih i susedne drzave, ali bih bas voleo da osvoji neka azijska zemlja ove godine.
Ja bih volio da uzme Holandija. ![]()
Ala smo pripremili Zelenorotska Ostrva, ni Španija im ne može ništa ![]()
Braća ![]()
Nisu “izvukli” zaslužili su ga samo tako, borbeno, disciplinovano, bez prevelikog respekta… Naravno uz dozu sreće, ali sreća prati hrabre i navijao sam za Japan. Volim kada neko igra pošteno, znaju koliko mogu, izašli odigrali svoju igru i to im se vratilo.
Gledao drugo poluvreme, a znaš koliko “volim” fudbal, svaka im čast, odlično su igrali ![]()
Od kako je krenuo World Cup 2026 svako vece pijem i porucujem picu. Aj sto pijem, nego sto sam cu nabacit kilograme koji mi nw trebaju ![]()
Pa opet kad stigne gtaVI