Wow, cestitam. Koji im je za to kriterijum?
Konzistentnost, kvalitet i pristup early review kodovima, što je začaran krug jelte. Ne možeš da ih tako lako dobiješ ako nisi na OpenCritic, a moraš da ih imaš da bi postao deo OC-a ili MC-a.
Igrom slučaja i neverovatnim trudom, mi smo dobijali najviše early access review kodova od svih medija u Srbiji, što nam je i otvorilo put ka OpenCriticu. Mada, čekam na ovo od novembra prošle godine, i iskreno mislio sam da se neće desiti, šta više pomirio sam se sa tim da moramo još koju godinu da “ostarimo” da bi upali tamo.
Jer mislim da smo jedini ovako mladi sajt koji je na platformi.
Nešto mi se povremeno zezne na telefonu i morao sam da reinstalliram Google Chrome.
I sad hoću da dodam ikonicu opet od Xbox Republike na telefonu prečicu i ne mogu da nađem kako to da uradim.
Dešavalo mi se već par puta to i svaki put se namučim da nađem to ali sad ne mogu naći nigdje. Zna li neko?
Edit: Našao sam.
Kada god promenim tel imam isto pitanje ![]()
Ja sam svoju dobio juče. ![]()
Prilično sam siguran da je ovo brojač od prelaska na ovu platformu, inače staž mi seže negdje od 2007. eventualno 2008. @robotnjik Stekao sam uslov za penziju, šta se čeka? ![]()
Xbox Republika bedz lojalnosti, obavezno @ninja neku majcu da napravi. Ribe ima da odlepe.

Slavijaa ide gas. Da Choda i braca belog dana vise ne vide, kraj im se blizi ![]()
Btw kao srbin koji zivi u BIH i pare zaradjuje u Federaciji, ali ne zeli da cita klix koji bas forsira nacionalizam i engagemant rate zasnovan na negativnosti prestao sam da pratim ovaj portal, te presao na nezavisne.
Ako vjerujete da do veceras nisam znao da postoji neki skup, nego sam za njega saznao od slucajnog prolaznika, i ako vjerujete da je prvi tekst na nezavisnim bio o “jednom o muckim napadima protestanata” , dovoljno je da znate da su mediji prvi vektor napada/kontranapada.
Nazalost, strelicom koja napada upravljaju ljudi i interesi sa kojima obican covjek nema dodirnih tacaka.
Bio ja na protestu , tačnije otišao sam malo da vidim šta se dešava i ono simbolično da podržim celu stvar i ono što bi se reklo nije 15. Mart ali može da prođe, bilo je sigurno par stotina hiljada ljudi, nadirali su iz svih pravaca, sa Brankovog mosta , sa Autokomande, iz Bulevara, iz kralja Milana , odakle god hoćeš, inače ja nisam uspeo da dođem do Slavije jer je bila baš gužva, ono kako sam se približavao Slaviji igla nije imala gde da padne, stigoh tamo negde do Londona ili Beograđanke otprilike, promuvao se malo možda 15-20 minuta, a i nešto mi se malo i slošilo od te silne buke, gužve i toga, a nisam bio ništa jeo danas, nisam hteo, reko ješću kad se vratim što mi je bila greška a vala baš sam se napešačio, a i ona voda koju sam nosio već se sva ugrejala kao čaj, i ništa ja reko vidim nisam nešto u elementu i nije mi se davalo da se sam probijam kroz onu silnu gužvu da bi došao do Slavije nego tu oko Beograđanke sam se malo muvao i krenuo polako nazad, a inače negde oko pola 7 - 15 do 7 kad sam već prelazio Brankov most ka Novom Beogradu neki su još uvek tek dolazili, tako da je baš bilo krcato, mislim da je bilo bar jedno 200 hiljada ljudi (i to ako ćemo da budemo onako baš odmereni).
Fabri otisao u grad. Sad je stvarno kraj ![]()
Ne ulazeci u politiku “mediji” su najmocnije oruzije. Snazije od atomske bombe. Ko upravlja medijima upravlja prosloscu, sadasnjoscui buducnoscu..
Daj mi sve medije na par godina i ubedicu ljude da su marsovci. Ubesicuih da je voda led vruc a vatra hladna..
A nezavisni ne postoje prica za imbecile. Cijesu pare, njegova muzika. Onaj ko placa diktira narativ. Samo je to negde lepse upakovano.
Awww :))
Nisam doduše ja napisao review nego Anđela, ali svakako jako lepo od njih
igra je sjajna, ako neko hoće da pročita review, to može da uradi na:
video sam da je stigla skoro na gamepass, kopka me moram da kazem.
Gamepass bas sabija sa “indijima” u poslednje vreme.