Tad uzimam godisnji. Žena me ćera na more ja joj velim da ne mogu od posla
Našao sam tetku koja će poć sa njom i detetom a ja ostajem doma ![]()

To se zove zivot na easy modu. Lagane igre kao sto su Kirbi i GTA, zene i deca out of the way, lako zaradjen novac ![]()
Klabing si zaboravio da dodaš ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što bi rekli lokalni meštani, samo lake igre i debele žene. ![]()

Kabine za presvlacenje kod mene, plaza je dobila neke finansije da se opremi i malo dovede u red, no medjutim !
Vide zavesa hahahahah, pa skinite ih, da povecate rezoluciju malo.
Kakvi debili majko mila ![]()
Jel postoji ovo i danas? Msm na ovu abominaciju sto pravi “hlad”
Ne to su sklonili odma posle reportaze, mislim da je 15k € kostalo ![]()
Vidi se da je neko “napredno” razmisljao.. ![]()
Ogura me oraspolozio kao da sam ja pobedio u MotoGP-ju, doslo mi da placem od srece i tuge kad se setim nastradalih Katoa, Abea i Tomizawe ![]()
Kakav kulturni japanac a na stazi zver, nema sta, Sony Japan skola je sve to ![]()
Uljepšalo mi dan kad sam jutros vidio da je Belgija nabila USA 4:1.
USA mi bila simpa ekipa, pogotovo što nikad nisu imali neki veliki uspjeh, čak bi možda navijao za njih da doguraju što dalje. Ali na to se posrao Trump i FIFA, najomraženija ekipa mi postali preko noći, baš mi milo što ih nabiše.
Живи споменик историје: Џонатан, корњача која је надживела векове Живи споменик историје: Џонатан, корњача која је надживела векове
Pao upgrade… konacno
.
I posle 7 meseci cekanja na polici sam zapoceo Ghost of Yotei. Mogu samo da kazem da igra bolesno dobro radi i izgleda na Pro.
Pa to pricam sve vreme, prebolesno izgleda i radi. Ps6 naslov. Pogledaj samo ove slike, a tek u pokretu, milina. Nikada nista lepse nisam video… ni blizu.
Dobra je, ali je core tehnologija basically PS4 igra.
Ono zbog čega ti se čini da deluje kao najnapredniji naslov je zapravo art direction koji igru diže u nebesa. Yotei je super Pro naslov, ali imaš i bolje ako hoćeš baš da testiraš PS5 Pro.
Probaj DS2 ili Saros ![]()
Imaš i gomilu third party igara koji baš dobro koriste snagu Pro konzole.
Mislim da Death Stranding 2 najbolje ubedljivo izgleda