Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Tad uzimam godisnji. Žena me ćera na more ja joj velim da ne mogu od posla :smiley: Našao sam tetku koja će poć sa njom i detetom a ja ostajem doma :rofl:

2 Likes

5 Likes

To se zove zivot na easy modu. Lagane igre kao sto su Kirbi i GTA, zene i deca out of the way, lako zaradjen novac :blush:

1 Like

Klabing si zaboravio da dodaš :tumbler_glass::headphone::musical_notes::no_one_under_eighteen::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Što bi rekli lokalni meštani, samo lake igre i debele žene. :face_holding_back_tears:

Kabine za presvlacenje kod mene, plaza je dobila neke finansije da se opremi i malo dovede u red, no medjutim !

5 Likes

Vide zavesa hahahahah, pa skinite ih, da povecate rezoluciju malo.

Kakvi debili majko mila :rofl:

A ovo je od pre par godina :joy:

3 Likes

Jel postoji ovo i danas? Msm na ovu abominaciju sto pravi “hlad”

Ne to su sklonili odma posle reportaze, mislim da je 15k € kostalo :smiley:

1 Like

Vidi se da je neko “napredno” razmisljao.. :grin:

1 Like

Ogura me oraspolozio kao da sam ja pobedio u MotoGP-ju, doslo mi da placem od srece i tuge kad se setim nastradalih Katoa, Abea i Tomizawe :frowning:

Kakav kulturni japanac a na stazi zver, nema sta, Sony Japan skola je sve to :slight_smile:

Uljepšalo mi dan kad sam jutros vidio da je Belgija nabila USA 4:1.

USA mi bila simpa ekipa, pogotovo što nikad nisu imali neki veliki uspjeh, čak bi možda navijao za njih da doguraju što dalje. Ali na to se posrao Trump i FIFA, najomraženija ekipa mi postali preko noći, baš mi milo što ih nabiše.

7 Likes

Живи споменик историје: Џонатан, корњача која је надживела векове Живи споменик историје: Џонатан, корњача која је надживела векове

2 Likes

3 Likes

Pao upgrade… konacno :relieved_face:.

I posle 7 meseci cekanja na polici sam zapoceo Ghost of Yotei. Mogu samo da kazem da igra bolesno dobro radi i izgleda na Pro.

9 Likes

Pa to pricam sve vreme, prebolesno izgleda i radi. Ps6 naslov. Pogledaj samo ove slike, a tek u pokretu, milina. Nikada nista lepse nisam video… ni blizu.

3 Likes

Dobra je, ali je core tehnologija basically PS4 igra.
Ono zbog čega ti se čini da deluje kao najnapredniji naslov je zapravo art direction koji igru diže u nebesa. Yotei je super Pro naslov, ali imaš i bolje ako hoćeš baš da testiraš PS5 Pro.

Probaj DS2 ili Saros :grinning_face:
Imaš i gomilu third party igara koji baš dobro koriste snagu Pro konzole.

3 Likes

Mislim da Death Stranding 2 najbolje ubedljivo izgleda

1 Like