Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Pa ono svako ima svoj hobi sad koliko je ko u mogućnosti to je nešto drugo mada su generalno muški hobiji (dječiji) a ženski potreba to je neka druga tema i druga analiza.Usput srećan 8 mart svima koji slave

Sezam je tada zatvoren. Kada malo porastu, biću cool uncle. :joy:

@Randjel Na početku sam još kao vodio neku evindenciju koliko vredi kolekcija, ono okvirno. Ali u poslednje vreme sam batalio to. Nikada mi nije preprodaja bila cilj vec ljubav prema video igrama, pogotovo RPG/Souls naslovima. :blush:

7 Likes

Ili zove samo kada je lepo vreme pa ono, “u kako sija, mozemo napolju kafu” XD

Jbg svaki hobi kosta. Meni je isti cilj dogodine neki CFMoto 675… komp i ove zajebancije oko hardvera i silna ulaganja, ne cini to coveka srecnim :slight_smile:

3 Likes

Kinezi su u zadnjih par godina opasno nagazili konkurenciju sa Cf moto i QJ motor, nisu prvoklasni naravno, ali su dobili dosta reči hvale i za cenu i za kvalitet

1 Like

Dok je garancije svaki je dobar posle je eventualno prodaja problem i gubitak vrijednosti

1 Like

I japanci su prosli vek bili klasicna kopija evropljana, pa ih prestigli i dominirali, sad evo to isto Kinezi rade kao japanci onomad..nije iskljuceno da preuzmu sve…

Cfmoto je opasna marka, prica se da ulaze u MotoGP, para im ne fali… Od ovih drumskih motora, probao sam CFMoto 800NK, od caleta, ono je meni prva liga motor..a cena vise nego povoljna

2 Likes

Isto kao u auto industriji kineski BYD trenutno tehnološki i cenovno dominira na tržištu električnih vozila.

2 Likes

Nemam šta da dodam, potpuno se slažem sa tim što si napisao, jedini što bih eto rekao to je da su se Japanci uobrazili i da im motori nisu više taj kvalitet kao nekad ostalo im samo dobro ime

1 Like

Balkanska bolest koja je ostala od pre 20 godina čim vide ljudi na nešto piše made in China ma kakvi to je odma smeće za nas

2 Likes

Što bi rekli šta očekivati od našeg naroda koji je kada su krenuli prvi kontejneri da stižu sa natpisom made in japan, imenovao u MEDIJAPAN.

Videh negde na insta, u cionističkoj koloniji pogodila raketa byd, onaj model od 19k, aktivirali se airbagovi, putnici nepovređeni, radi baterija, blinkaju sva 4. Da su birali ne bi imali bolju reklamu lol

3 Likes

Brt, samo se ti tesi sto si umesto Yamahe uzeo nekog anonimusa :rofl:

Mah tebi neću da zameram za takve komentare ti si hejter klasičan sve i da je yamaha našo bi ti nešto da mi kažeš ne sumnjam ja u to :laughing:

Tad bi bilo vidi ga kupio yamahu seljačina iz Pirot čuo tamo neke priče pa ajd da se pokaže u selu, trebo je da uzme kasakavaki ko gospodin

Ps: @robotnjik daj mi opciju admina makar na 5 min ljubi te brat, časna reč samo da promenim logo foruma

4 Likes

Ne smarajte coveka. Njima lete rakete iznad glave, a on ce da se bavi sad nekim istraumiranim likom iz Pirota sto kupio Si Dji Pinga umesto Kawasaki Kawasaki kad juriii po puuuutu :rofl:

4 Likes

!!!

2 Likes

Pirotska konjina :rofl:

1 Like

Današnji ulov. Nešto drugačiji predmet nego obično. :joy:

Edit: Polako mogu da otvaram svoju temu. :joy:

10 Likes

Badjavan si brat :roll_eyes:

Brutalna kolekcija.

Da li si TV ovako po strani stavio namerno da trigerujes ljudima OCD ili?

1 Like

@Collector aj sto to sve nabavis, ali gde brate sve to i nadjes?

1 Like

Čekaj da vidiš kako je stojao u maloj sobi. :joy:
Profesor se krstio svaki put kada je video. :joy:

@Akiris Nove predmete u preorderu GameS, Gc ili Amazon ako izvisim za nesto kod nas mada ne volim preko njih. Otvaraju se paketi, lupaju se carine.

A sve što je malo starije sa srpskog ebay-a. KP mi je maltene primarni izvor za “polovnjake”. Retko se pojavljuju neke egzotičnije stvari, zbog toga moraš maltene na dnevnoj bazi da listaš oglase.
Dešavalo se da zakasnim, neko bude brži i jbg. :joy:

1 Like