Pa ono svako ima svoj hobi sad koliko je ko u mogućnosti to je nešto drugo mada su generalno muški hobiji (dječiji) a ženski potreba to je neka druga tema i druga analiza.Usput srećan 8 mart svima koji slave
Sezam je tada zatvoren. Kada malo porastu, biću cool uncle. ![]()
@Randjel Na početku sam još kao vodio neku evindenciju koliko vredi kolekcija, ono okvirno. Ali u poslednje vreme sam batalio to. Nikada mi nije preprodaja bila cilj vec ljubav prema video igrama, pogotovo RPG/Souls naslovima. ![]()
Ili zove samo kada je lepo vreme pa ono, “u kako sija, mozemo napolju kafu” XD
Jbg svaki hobi kosta. Meni je isti cilj dogodine neki CFMoto 675… komp i ove zajebancije oko hardvera i silna ulaganja, ne cini to coveka srecnim ![]()
Kinezi su u zadnjih par godina opasno nagazili konkurenciju sa Cf moto i QJ motor, nisu prvoklasni naravno, ali su dobili dosta reči hvale i za cenu i za kvalitet
Dok je garancije svaki je dobar posle je eventualno prodaja problem i gubitak vrijednosti
I japanci su prosli vek bili klasicna kopija evropljana, pa ih prestigli i dominirali, sad evo to isto Kinezi rade kao japanci onomad..nije iskljuceno da preuzmu sve…
Cfmoto je opasna marka, prica se da ulaze u MotoGP, para im ne fali… Od ovih drumskih motora, probao sam CFMoto 800NK, od caleta, ono je meni prva liga motor..a cena vise nego povoljna
Isto kao u auto industriji kineski BYD trenutno tehnološki i cenovno dominira na tržištu električnih vozila.
Nemam šta da dodam, potpuno se slažem sa tim što si napisao, jedini što bih eto rekao to je da su se Japanci uobrazili i da im motori nisu više taj kvalitet kao nekad ostalo im samo dobro ime
Balkanska bolest koja je ostala od pre 20 godina čim vide ljudi na nešto piše made in China ma kakvi to je odma smeće za nas
Što bi rekli šta očekivati od našeg naroda koji je kada su krenuli prvi kontejneri da stižu sa natpisom made in japan, imenovao u MEDIJAPAN.
Videh negde na insta, u cionističkoj koloniji pogodila raketa byd, onaj model od 19k, aktivirali se airbagovi, putnici nepovređeni, radi baterija, blinkaju sva 4. Da su birali ne bi imali bolju reklamu lol
Brt, samo se ti tesi sto si umesto Yamahe uzeo nekog anonimusa ![]()

Mah tebi neću da zameram za takve komentare ti si hejter klasičan sve i da je yamaha našo bi ti nešto da mi kažeš ne sumnjam ja u to ![]()
Tad bi bilo vidi ga kupio yamahu seljačina iz Pirot čuo tamo neke priče pa ajd da se pokaže u selu, trebo je da uzme kasakavaki ko gospodin

Ps: @robotnjik daj mi opciju admina makar na 5 min ljubi te brat, časna reč samo da promenim logo foruma
Ne smarajte coveka. Njima lete rakete iznad glave, a on ce da se bavi sad nekim istraumiranim likom iz Pirota sto kupio Si Dji Pinga umesto Kawasaki Kawasaki kad juriii po puuuutu ![]()
Pirotska konjina ![]()
Badjavan si brat ![]()
Brutalna kolekcija.
Da li si TV ovako po strani stavio namerno da trigerujes ljudima OCD ili?
@Collector aj sto to sve nabavis, ali gde brate sve to i nadjes?
Čekaj da vidiš kako je stojao u maloj sobi. ![]()
Profesor se krstio svaki put kada je video. ![]()
@Akiris Nove predmete u preorderu GameS, Gc ili Amazon ako izvisim za nesto kod nas mada ne volim preko njih. Otvaraju se paketi, lupaju se carine.
A sve što je malo starije sa srpskog ebay-a. KP mi je maltene primarni izvor za “polovnjake”. Retko se pojavljuju neke egzotičnije stvari, zbog toga moraš maltene na dnevnoj bazi da listaš oglase.
Dešavalo se da zakasnim, neko bude brži i jbg. ![]()