Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Neko se mozda razume za trenutnu situaciju oko bitcoina, koje varijante trenutno postoje za podizanje kod nas?

Moraš da pitaš Baku Praseta, jedino on ima keša da se bakće oko BitCoin-om, a izgleda i ti sad :smiley:

Pitam za druga :joy:

S obzirom da smo u vukojebini, probaj Coinbase :joy: Imao sam neku drugu valutu od nekih nft-a, ali nešto sitno pa nisam ni podizao na kraju ali se sećam da je radilo kod nas, samo istraži malo oko naloga i sl, kako tačno funkcioniše.

Ah shit, here we go again. :rofl:

8 Likes

Ajde ako te ne mrzi daj neku sliku te tvoje kolekcije baš me zanima kako ti taj deo sobe izgleda :grin:

Ja se iskreno divim ovakvim stvarima, pre godinu dana sam bio napisao jel zna od prilike koliko je placeno sve sto ima, ne trenutna vrednost jer je sigurno veca al sam obrisao. Stvar je jasna da taj sport ne moze neko koga to prvo ne zanima, a drugo ko ne moze to da isprati.

Nije to deo sobe :grinning_face:

1 Like

Šta god da je zanima me da vidim iz šireg ugla :grin:

Evo ovako na brzinu par slika. Nije ovo finalna forma. Selio sam bio u manju sobu, pa se vratio u ovu veću pre par meseci i od tada sve stoji tako samo pobacano manje više trebaju mi još neke police, tako će biti update kada dobije finalnu formu. :joy: Jedino što je kao poslagano je ovaj souls kutak. :joy:

2 Likes