Ako neko pr’ne u sobi, ode mast u propast ![]()
Uradio ventilirajuću fasadu i hidroizolaciju. Zidarski radovi mi odlicno napreduju a kada se steknu uslovi rokam industrijske podove. Nadam se da ću VIK zavrsiti do leta, te mi ostaju neki unutasniji radovi pre svega elektroinstalaterski radovi pa se nadam da stizem u roku i poslednju halu za izlozbu ![]()
Ja reko brt radio si kući sebi nešto ![]()
Ne pitaj, pod velikim sam pritiskom da zavrsimo sve u roku. Bice valjda neki bonusi ![]()
A kvalitet Dačo ? Jel se gleda to ili daj samo da ispoštujemo rok, a posle 2027. može i da padne ![]()
Ja sam 2027.negde na Mauricijusu![]()
Kupio njihov pasoš za sebe, ženu i dete i ćao ![]()
Kako ti se zove firma, jel si izvodjac ili podizvodjac, “Cacilesku inzinjering pro master gamer”, tako nesto?? Ako si obican baustelac bez firme, los si buttlicker kod sefa
I ja bih kupio pasos i bezanija pred hapsenja kad krenu posle 2027
Imaš obraza da uopšte javno pričaš o tom. Mene je sramota tvoje sramote.
Cinkara nema obraz, vazda bilo
Ja ti ipak zelim da sviraš klavir u mitrovici, zajedno sa celom klikom.

Choda ce nam sredi ulaznicu na Expo, ciji je slogan IGRAJ ZA COVECANSTVO konvenijentno bas. Ako do maja 2027 preostane covecanstva.

Tatka li će tražimo na Expo? ![]()
Sjebalo… Očešem auto od betonskim stub pre dva dana, na praznom parkingu…. Juce ceo dan jurim limare i na kraju cu puci 550e, ne vredi. I jos kocnice koje sam porucio da radim ove nedelje pa veselo ![]()
550€ brt nije cesanje ![]()
Mozda i jeste ako vozi Hammera ![]()
brt videli ga da nema pojma pa ga deru
kao dosao klinac koji se lozi na Japan, daj da mu pustimo pricu da je to skupa popravka ![]()
Vjerovatno je čitava strana ogrebana pa farbaju sve,mene kod arene neko zagrebao po vratima branikom traže 200e komplet da se farbaju vrata