Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Ako neko pr’ne u sobi, ode mast u propast :grin:

7 Likes

Uradio ventilirajuću fasadu i hidroizolaciju. Zidarski radovi mi odlicno napreduju a kada se steknu uslovi rokam industrijske podove. Nadam se da ću VIK zavrsiti do leta, te mi ostaju neki unutasniji radovi pre svega elektroinstalaterski radovi pa se nadam da stizem u roku i poslednju halu za izlozbu :flexed_biceps:

2 Likes

Ja reko brt radio si kući sebi nešto :smiley:

Ne pitaj, pod velikim sam pritiskom da zavrsimo sve u roku. Bice valjda neki bonusi :grinning_face:

A kvalitet Dačo ? Jel se gleda to ili daj samo da ispoštujemo rok, a posle 2027. može i da padne :rofl:

3 Likes

Ja sam 2027.negde na Mauricijusu​:rofl:

3 Likes

Kupio njihov pasoš za sebe, ženu i dete i ćao :joy:

5 Likes

Kako ti se zove firma, jel si izvodjac ili podizvodjac, “Cacilesku inzinjering pro master gamer”, tako nesto?? Ako si obican baustelac bez firme, los si buttlicker kod sefa

I ja bih kupio pasos i bezanija pred hapsenja kad krenu posle 2027

5 Likes

Imaš obraza da uopšte javno pričaš o tom. Mene je sramota tvoje sramote.

3 Likes

Cinkara nema obraz, vazda bilo

2 Likes

Ja ti ipak zelim da sviraš klavir u mitrovici, zajedno sa celom klikom.

6 Likes

4 Likes

Choda ce nam sredi ulaznicu na Expo, ciji je slogan IGRAJ ZA COVECANSTVO konvenijentno bas. Ako do maja 2027 preostane covecanstva.

2 Likes

2 Likes

Tatka li će tražimo na Expo? :joy:

Sjebalo… Očešem auto od betonskim stub pre dva dana, na praznom parkingu…. Juce ceo dan jurim limare i na kraju cu puci 550e, ne vredi. I jos kocnice koje sam porucio da radim ove nedelje pa veselo :joy:

1 Like

550€ brt nije cesanje :rofl:

1 Like

Mozda i jeste ako vozi Hammera :grinning_face:

brt videli ga da nema pojma pa ga deru :rofl: kao dosao klinac koji se lozi na Japan, daj da mu pustimo pricu da je to skupa popravka :rofl:

4 Likes

Vjerovatno je čitava strana ogrebana pa farbaju sve,mene kod arene neko zagrebao po vratima branikom traže 200e komplet da se farbaju vrata