Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Zakon je jedno, praksa je drugo. Lokalni buržuji furaju 2 seta. Mi sirotiLJa vozimo All Season ili zimske :joy: verovatno si mogao da uzmeš All Season gume i da se ne cimaš da menjaš. Ali ako ti je već auto došao sa letnjim, okej je da imaš dva seta.

3 Likes

Miselin je najbolje što možeš staviti na auto od guma u svakom slučaju najbolje i najskuplje

1 Like

Ništa Pireli, Kontinental ?

Meni se najbolje zimi pokazale miselin alpin imao 4 5 6 modele svaka taman za nijansu bolja od predhodne a trajnost je bar 30% veća od Goodyear Pirelli za ljeto pilot sport par mjesta pa ostali i jedina guma koja ima ista svojstva i 10god stara toliko su majstori zanata

1 Like

Kod nas su od 1.11. obavezne zimske. Budeš budala, kreneš na put 9.10. sa letnjim kad bude prvi sneg i uletiš u lančani :slightly_smiling_face:

1 Like

Posto mi je kum drot, njihovo vidjenje zamene guma je sledece: dakle od 01.11 je obavezna zamena na zimske gume. Doduse ako je napolju suvo u smislu nema snega leda, a vozis i dalje na letnjim, nece ti nista reci.

2 Likes

drot :rofl:

Volim ga ko rodjenog brata, ali, jednom drot uvek drot :joy:

4 Likes

I zakon tako nalaže. Zimske ili all season 3PMSF (ne samo M+S popularno u Srbalja, MS je mud&snow) su obavezne od 01.11. do 01.04., ali ako nema snega, neće te rebne niko.

Od milošte.

Neće policija ništa ako su gume preko 4mm ali možeš imati problem u slučaju materijalne štete jer se može osiguranje vaditi na to da nemaš zimske pneumatike uglavnom staviš 1.11 skineš 1.4 i to je to

2 Likes

Brate, stavljam zimske gume zbog sebe a ne zbog policije…

7 Likes

Zime kod nas gotovo više i da nema.. To što bude je veoma tanko, ali opet dovoljan je jedan trenutak da su ti potrebne zimske gume, a da ih nemaš, i ode sve u propast..

6 Likes

@robotnjik pokvarila nam se opet nesto reply forma na ajfonu :confused:

1 Like

Pogledam sa li je update stigao.

1 Like

Desi se ponekad da odem na KupujemProdajem i samo se podsetim zašto sam uopšte i prestao da posećujem taj sajt.
Života mi, ja bih uveo svima negativnu ocenu ili neki penal ukoliko reklamiraju robu koju nemaju na stanju.
TEŠKI bezobrazluk!

E i da, prosto neverovatno da niko na stanju nema Xbox Series S

7 Likes

Amin.

Verovatno je slaba potražnja, pa stoga ni ne nude jbg.

1 Like

Zapravo u oglasu ako imaju robu treba da pise dostupno odmah , a ako nemaju treba nekako drugacije da pise(ne mogu se setiti jebes ga sajt nisam koristio 2meseca , upadnem u pricu kada mi treba nesto da kupim). Mislim da je od skoro bilo azuriranje i ubacili su taj fazon i naravno ako ti neko napise da nema na stanju a u oglasu pise dostupno odmah , isti oglas mozes prijaviti.

Nisam ni video ni cuo skoro da neko trazi Series S. A i cene koje se traze za Series X star 5 godina, L U D I L O.

3 Likes

Od danas zvanično i ploče sakupljam. :rofl: Već duže vreme se lomim da udjem u vinyl priču i nikako da se desi. Danas sam naleteo na njih sasvim slučajno i nisam mogao da ih ne uzmem.

Neotvoreni primerci. To mi i odgovara pošto nisam rešio ništa od opreme. Bitno da sam ja uzeo dve ploče. :rofl:

12 Likes