Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 5 (Part 1)

Haha, radi. Hvala brate. :beers:

odradio na telefonu uz pomoc TunnelBear app-a.

Uvrsti me u porodicu brate :heart: saljem ti 100 din :joy:

Odijam da uvrstim bilo koga jer kosta 180 din, svako moze da priusti, samo vas mrzi, lenstine jedne :slight_smile:

5 Likes

Istina…

Jbote gde ode ovaj svet, plaćam da ne gledam reklame :grin:
A ovi uzimaju duple pare, za reklame i no reklame, nataknem ih :grin:

10 Likes

Ad block i nema reklama

You tube Vanced i uživancija :blush:

2 Likes

E nisu samo reklame u pitanju, to je samo jedan plus. :grinning:

Dobija se YT Music, YT Originals serije, koje su osim Kobra Kai, lose, i mogucnost skidanja videa na uredjaj (dusu dalo za duza putovanja sa decom). Tako da mislim da je YT sasvim fin paket tu ponudio. Pogotovo za te Argentinske pare.

2 Likes

Sve kul, ali da nemam reklame je hajlajt ponude :grin:

1 Like

Pa i streaming u pozadini na telefonu, mnogima bas znaci.

Nemanje reklama je i ok, najbolji deo je što ljudi čije videe gledaš dobijaju bolju kintu ako imaš Premium, tako da ih više nagrađuješ u neku ruku.

Update, ne znam sta se desilo, ali su mrtvi pixeli oziveli…

8 Likes

Игра ли ко на LG TV?

Ја имам UM4050PLF. Слика на “Game” изгледа катастрофа лоше. Боје као да су испране и као да има неки филтер. Игре најбоље раде на њему али слика је дупло боља на осталим модовима (пре свега боје).

Нашао сам пар подешавања преко редита па ћу данас да чачкам то, него рекох ако је неко решио одавде да подели искуства.

Klinička smrt pixela :grin:

1 Like

Igram ja na game mode i na hdr game mode. Sve izgleda fantasticno. Mogu da ti posaljem podesavanja ako se ne snadjes… Jedina igra koju nisam mogao da podesim kako treba je Shadow of the romb raider.

1 Like

Posalji :joy:

Faljen Isus :smiley:

2 Likes

Poštom ili? :rofl:

1 Like

Дај подешавања :smiley:

viber :joy: