Mozda u kanadi, to u srbiji nema.
Moj Archenemy.
Babe sa maskama…Uuuu Egzotika
Aha, da ne vidis da su krezave.
Prvo sam mislio da ovaj post stavim u ŠTA TRENUTNO IGRATE ili u TITANFALL 2 temu, ali na kraju, ipak je pravo mesto ovde.
Definitivno ulepšalo dan, moja mlađa ćerka:
Lebemekani…izgleda da je nasledno
Leptejebo… It runs in the blood.
xx Dunja strah i trepet
Auuu… pa koliko ima godina?
Koje perkove koristi?
Kojeg titana?
Sve nesto cekam da Luka stupi u godine gde ce ga ovakve igre zanimati. Trenutno ga igre slabo interesuju, sto mi je drago i krivo u jednakoj meri.
Dunja ima 11 godina, a za Titanfall sve isto kao i ćaća njen!
Puška R101, Scorch kao Titan, i pilot sentry kao boost.
Takođe koristi i pilota sa “sajlom”. Imala je već nekoliko rezultata preko 100, ali ovo danas je bila nevera.
U PUBG-u neki dan do 19 pozicije!
Inače ne provodi puno vremena za konzolom, ali voli da gleda dok ja igram. Takva je bila od malena…
Ja sam sa 11 godina jedva SP igre prelazio haha… Svaka cast za malu.
Win win kombinacija. Dete ne place, gleda kako tajo igra haha
Uljepsalo: Uzeo danas Assassin’s Creed Origins, krecem veceras sa igrom i imam velika ocekivanja o igri jer vidim da je mnogi hvale a ogroman sam fan serijala.
Terminator tj nintendo sam topio 90-tih.
Atari Pa onda tetris i vrh 90 ih - Gameboy onaj fat. Posle toga…sve redom ,nisam vise birao.
Ulepsalo dan evo petak plus malo dali po domacim carolijama u officu
Pazi na pritisak😁
Ulepsalo juce: stigao graficki tablet!
Zeznulo juce: treba mi adapter hdmi to displayport jer mi je hdmi zauzet sa monitorom.
Ulepsalo danas: kupio transporter za psa

Zeznulo danas: Porucih adapter da stigne iz PG jer kod mene u Baru ga nema, kad me zovu posle nemaju na lageru, pa sutra idem u PG nasao sam dje ima.
E gradu pusti.
I da ne guglam sa njime crtas ? Corel draw, PS ?
Meni ulepsalo pustio nas tim lider ranije iz druge smene, vec sam kuci i odmaram.
Da, sa njime. U photoshopu, tj vezbam, ali brzo cu savladati .
Vezbaj i u Adobe illustratoru