Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 5 (Part 1)

Svaki lekar opste prakse u svakom domu zdravlja ima kombinu sa komercijalistima koji rade lekove i svako od njih gura firmu od koje ima procenat…
Ti stvarno verujes u neku pricu o nekoj dobrobiti, o nekoj strucnosti, ne daj boze pupu etici :joy:
Pare, pare, pare i samo pare.

Sve to ima smisla, ali time se bavi usko stručan tim ljudi i na osnovu njihove preporuke donosiš odluku. Ne pitaš svaku šušu. Ovo je samo dokaz da nikakav plan ne postoji, da je sve od danas do sutra ili samo kupuju vreme kako bi izgledalo da nešto rade. Ali pre svega opasno i neozbiljno.

Znači… nikad necu primiti ni jednu vakcinu protiv Covid-a.

1 Like

Evo ti strucni kada kome treba da verujemo.
@padawan
Pogledaj ovu gnjidu, u moru slepackih izjava i postupaka… da ne pricamo gde se denula afera za prosle vakcine gde je bio u konbili i predmet u tuzilastvu ali je onda “zastareo” i nema pominjanja od kada je usao u kolo sa sadanjom vlasti.

1 Like

Uh al se iznervirah danas, stigao do 28-og od 40 časova, praktične obuke u auto školi i promene mi kola, jer eto došlo instruktorima da se menjaju…

Navikao na Corsa dizelaša, super vozio, i sad mi daju Golf benzinca, za dva časa mi se ugasio više puta neko što mi se za 26 prethodnih časova ugasila Corsa, menjam brzine, cima auto, jer slabo otpuštam kvačilo… A tek što se auto uopšte ne čuje, pa ni nemam osećaj kad da menjam brzinu…

Jebem ti auto školu, popizdeo sam. Aj da mi zameniše ranije, a ne pred kraj obuke… I sad kao moram da polažem na njemu…

Samo se opusti,ne razmisljaj. Znam da ti je sada frka ali to je smesna prica sam sebi ima.da se smejes za koju god. Samo se opusti.

1 Like

Ma znam da je sve to trivijalno, al baš kad savladah dizelaša lepo, oni odluče da zamene kola iz nekog njihovog razloga…

Makar da mogu da polažem na dizelašu… Al ni to ne može.

Navika je čudo,uglavnom benzinac hoće više gasa dok dizel ima snagu i na malim obrtajima i zato je bolji za početnike

1 Like

@marko_gts

Pravo da ti kazem, vec po naslovu vidim da je senzacionalisticki i verovatno veze sa zivotom nema niti bi Kon dozvolio to sebi, koji je promovisao struku i zdravstvo na svakom koraku.

Mi od njega nemamo mnogo strucnije, to sigurno nije Nestorovic koji je strucan za drugu oblast (pulmologija) a svojim izjavama se samo predstavio kao cirkuzant da zabavlja i opusti narod - pa cak bih i njegov savet radije prihvatio nego nekog random laika za medicinu. Taman posla da o vakcinama odlucuju ljudi van struke, to je van svake pameti iako je to danas zaista jedno plodno tlo za javnu debatu i teorije zavere.

Upoznat sam inace sa prethodnom aferom oko nabavke vakcina - meni je stvarno podjednako tesko da zamislim da ce se nabavka raditi 100% posteno i transparentno kao i to da ce kupiti neku potpuno neispitanu i nedokazanu vakcinu na trzistu. Da ce se ugraditi neki pera mika i zika sa vrha vlasti - apsolutno sam siguran, da ce to biti neka siroko prihvacena vakcina a ne eksperiment nad sopstvenim narodom - takodje sam siguran u to, koliko god naivno zvucalo, mozda su korumpirani, ali nisu bas totalno sumanuti i ubilacki nastrojeni.

1 Like

Nauci ko covek na benzincu. Dizel za zene :stuck_out_tongue:
Ja volim dizele isto, ali zbog potrosnje. Na odmoru mi odp 2000-3000 prosek km. E sad za druge stvari nemam pojma. Smaraju me kod dizela te gluposti. Gledam ovu astru, te ovaj te onaj k***c rikava.

Mada dosta ih imas da su ti slicni da mogu krenu i bez gasa.

Ja vozim jako dugo. Dozvola od 2008 a aktivno svakodnevno od 2012. Prevezao sam ogroman broj km pogotovo poslovno svaki dan a i privatno na odmoru jako puno. Velike kilometraze.

Jedini moj savet. Nemoj da panicis. Opusti se, gledaj da uzivas u voznji. Gasenje automobila je najnormalnija stvar. A toliko nebitna.
Samo bez panike. Ostalo ide kao po automatizmu.

Ja da se pitam, izbacio bih polaganje voznje i uveo pre svega polaganje IQ testa nekog za voznju.

4 Likes

Da mogu da finansiram gorivo vozio bi benzin a ovako ekonomski dizel mada kod dizela su skupe popravke tako da svako po izboru

2 Likes

Vozim na plin od 2008 i na rasprave dizel ili benzin posmatram isključivo sa :popcorn: u rukama. :slight_smile:

2 Likes

Ma nema tu rasprave. Sve to ima svoje.

Kao i za plin.

Svako zasto ima svoje jbg. :joy:

2 Likes

Covek je setajuca.sramota. to je samo jedan u nizu skandaloznih izjava. Samo u cilju zastite retardiranih i skandaloznih odluka vlasti.
Sta ce mucenik kada mora.
Kada se prodao sada igra kao mecka na ciganskom vasaru kako ciga svira.
Samo procitaj njegovo obrazlozenje poskupljenja PCR testa…
On je sramota koja ima noge, ruje i govori…

2 Likes

Znamo kako se kaže, na dizel se ore, na plin grije, a na benzin vozi :rofl:

Jedino sto volim kod benzinaca je zvuk kod onih jačih, inače dizel all the way.

Evo ja sam položio u septembru, bukvalno u auto školi prvi susret sa autom. Od polaganja prošao sam oko 600km, iskreno mi je čudno na kakve sam stvari griješio ranije.

Ja sam skoro 600 km presao samo danas :joy:

7 Likes

Ista priča i kod mene, prvi put sam seo u kola da vozim sad u auto školi, i vrlo brzo sam savladao dizelaša, kad danas šok, zamenili instruktori kola… Moraću da insistiram da mi vrate kola, jer mi nije ostalo još mnogo časova vožnje u saobraćaju, stvarno mislim da nisu korektni, da mi uvale pred sam kraj obuke druga kola.

Kontam ja da bih savladao i benzinca, ali će mi trebati vremena, kojeg i nema baš mnogo…

Samo vi vozite. Setim se mladosti… A sada toliko zamrzeh voznju da me žena vozika svuda :grinning:

2 Likes

Kod mene je klanje isto sa cijim kolima cemo da idemo i ko da vozi. Niko se ne hvata za volan u kuci. Pre cu da usisam kucu nego da se vozam :joy:

Samo daj vise gasa i ne palamudi hehe
Brat navikao na golfa 7 dizelasa, odradio casove…seo u punta benzinca ugasio mu se auto 20 puta. Navikao na to da kad pusti kvacilo auto ide…samo malo stisnes vise gasa i kraj price