Hvala za pancicev caj, videcu da ga uzmem cim prodju praznici.
Eto meni je pasulj doprinio da ih dobijem, bar mi se tako cini.
Potaz? Mislis corba od povrca?
Sve naj naj svima ovde. Da budete srecni pa sta god koga cinilo srecnim.
Srećna nova godina narode živi i zdravi mi bili
Ulepšelo početak godine sigurno to što mi je kumić dobio posao za stalno.
A u drugim vestima ovo @ninja
Jel to šifra da si našao devojku?
Kupih kod na CDkeysu, za PS+. Medjutim, kad sam hteo da ga redeemujem, kaze da je vec iskoristen. Jel imao neko slicno situaciju?
P.S. Opciju da redeemujem kod mogu samo preko PS App, jer mi sve ostalo ne otvori tu opciju, vec samo vrti i ucitava i onda nista…
Edit: Poslao sam im upit, posle 5 minuta sam zatvorio i otvorio kod i dobio novi, koji je radio. Mislio sam da sam se usosio i da ce me smarati 10 dana, ali sve ok prodje.
Uživaj ako zapneš pitaj.
Pih, ti imas srece bas. Juce isto sa G2A uzeo i verovatno iskoriscen kod, napravio ticket, cak sam i paypalu prijavio moguc scam i zatrazio refund. Sad cu se vijati sa njima bar nedelju, dve ako ne i vise.
Mislim da je ipak bio neki bag. Nisam nikakvo obavestenje dobio, samo mi se odjenom promenio kod… Zapravo, evo sad pogledah, ipak su mi poslali mail i tu su javili da ce kod biti zamenjen. Iznenadjujuce brzo su odreagovali. 10 minuta najvise da im je trebalo.
To je bas smaranje sto se tebi sad desava
Sjebalo, krenem da kupim igre na Xbox Store-u, menjao karticu, jer mi je stara istekla i ova nova sad nikako ne prolazi… Sad moram da se zamajavam satima da rešim problem, ako i uspem, stigla me karma, što sam svima pričao kako kartice rade odlično na Xboxu…
Problem je što sam čitao da treba prvo da se uzme GP i kartica će tek onda raditi za igre, međutim ja već imam GP na drugom nalogu, pa mi sad nikako ne treba 15$ troška za GPU bez potrebe.
Citav dan cekam da mi se skine NBA. Proverim konekciju i izbaci mi da mi je “Loss 100%”. Ja ne znam sta je to znaci, ali drugar rece da mi puca precesto konekcija verovatno.
Zna li iko o cemu se radi i kako to da resim. Restartovao sam ruter, ali dzabe. Proveravao jos nesto na PCu sto mi je drugar rekao, ali kaze da je sve ok.
Ove oscilacije u brzini su cudne takodje. Sve u 5 minuta testirano. Konzola je malo dalja od rutera, ali u jednom trenutku skida 6-7MBps, na konzoli, dok u drugom jedva da skida ista…
U prevodu govno net. A imas li gubitke?
Loss se odnosi na Packet Loss. Po tom podatku čudi me da ti radi internet uopste.
Konekcija loša. Ili Provider ili restartuj router.
Ako koristis Win10, pretrazi dole u search baru Resource Monitor, i prati Network tab. Vidi gde gubis pakete.
Moze biti i virus jbg.
Probaj i preko wifi
Sve je ovo meni spansko selo… Najbolje da pozovem provajdera
Da, ali kada ih zoves najbolje da ih zoves argumentovano, da vide da znas o cemu pricas.
A ne jos jedan teletabis u nizu koji zove i kaze ne radi mi net, sta ne radi? Pa spor je…
Uradis malo merenja, malo brzine, malo ping, slikas i posalji email. Email je generalno najbolji vid komunikacije kada se sa neki preganjas. A svaki vid zalebe i reklamacije je u prevodu preganjanje.
Koji ti je to sajt/app za merenje brzine?
Ma samo kucaj speed test i ping i izlazi.
Ma znam, nego me zanima ovaj sto je koristio.