@jahalang0112 cisto da znas su ti stariji albumi itekako na ceni pa ako bi prodavao sigurno bi dobio 100e+…
Mozda ce biti jos vece za koju godinu
Hm, logicno je da su najvece pred SP, ko ce da ceka jos 4 godine.
Ja bih prodao
Povratak na najbolji game forum na balkanu,a mozda i sire:party:
opa pa gde si ti nema te 1000 godina
Ma evo me pratio sam ja forum,ali bilo je nekih obaveza nisam ni bio doma i tako to.Bitno da sam se vratio
Samo cu da kazam:ISKUSTVO KOJE SVATKO MORA ISPROBATI.
BTW vec sam neke dodao u prijatelje na ps4 pa me zanima tko sve ima.
E da ajde da napravimo neki chat na ps4 i odigramo koju partiju KZ:SF posto mislim da to skoro svi imamo
Vratio se @Werta!! Hajde u zdravlje
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Samo za @WERTA
[video=youtube_share;7b96uf5DOXg]http://youtu.be/7b96uf5DOXg[/video]
HAHAHA Dobra dobra;)
Telekomov IPTV SetUp box OPET riknuo…nisam brojao, ali mislim da je ovo peti koji se pokvario…
Doći će kablovska u selo na jesen…doći će…
u breeee pa kako sta mu rads?
Ja imam 2 jedan dole jedan gore kod mene, oba se NE GASE znaci 24h rade, isti kao tvoji A139 model
Problem je što većina tih uređaja nije novo, već (negde) korišćeno.
Mislim da je jednostavno do kvaliteta uređaja.
^^ I ja imam isti uredjaj i non stop mi radi vec dugooo i nista mu ne fali
eeee cekaj ima ta fora kad ti daju koriscen, znam za to, pisao sam vec u IPTV temi kad mi nudili ovaj dodatni, dali mi neki daljinac pun pekmeza i nekih slini, rekao sam im odmah, daj novo bato u kesicu da bude ja da ga otvorim, ako planiras ovo da mi das, odmah raskid ugovora i cao zdravo… Posle 3 dana dobio ganc nov
Ovo mogu da potvrdim. Znači od onog prvog belo pink huaweii, preko crveno crnog pirellija do belog sa internom wifi antenom koji je dolazio sa iptvjem svi su pravili probleme. Menjali paricu, banderu, prebacili sa alcatel na siemens podcentralu pa i saveti debilni tipa probaj bez splittera i nemoj ispravljač od modema da ide u produžno,nego kao direkt u utičnicu - ništa nije pomagalo. Mislim da sam preko 20tak uređaja vratio i svaki put kad bi otišao do poslovnice uvedu me ljudi u prostoriju gde su rafovi sa morem vraćenih uređaja. Na kraju odustao,kupio netgear adsl modem/ruter, uzeo username i password i nikad problemi.
Mada ni sbb nije idealan, iako je cisco oprema ovaj d3 resiver se grije ko lud, vidim dosta njih se žali da im izgori uređaj tokom noći dok je ugašen
@topic
Dobio konačno u 2k my teamu Ruby Allen Iversona <3
mi pricamo o Amino A139 uredjaju, STB za IPTV ne za modeme
ja licno nikad nisam imao problem sa njima oko toga, mislim da crkavaju uredjaji od njih, uvek sam dobijao nove svi su radili ok, uvek na provetrenom mestu i slicno
Sjeb_lo: Narucio PS4 i cekam kao budala vec 5 dana da mi stigne, danas nazovem da bi mi rekli da mi ga uopste nisu niti poslali posto ga nema na lageru, a dobio uredno meil da je poruceno, poslao sam ih u tri…lik mi se izvinjava da je verovatno bila greska do servera…
ulepsala mi jutro,kad bi uveli i kod nas nesto ovako :tap: