Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan?

Sj****o nedelju: Koncita!!!
Does anything needs to be said???

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

S*ebalo dan, nedelju mesec i godinu : Corruptovao mi se ničim izazvan savegame career moda u 2k14 i sad mi freezuje konzolu. Uloženi meseci igranja, farmovanja , klikćanja daily coinsa na mobilnoj aplikaciji i otvorim kod govnara support ticket oni mi kažu kao obriši game data pa ako ne pomogne probaj na drugi ps3. Jer je tako hipsterski imati samo 1 ps3 kući zar ne?

Au koji bedak! Meni se slicna fora desila sa Fifom 12, isto mi se savegame zeznuo a igrao sam Career mode kao lud.

On Topic:

Ulepsalo dan: Pojavio se DW Xtreme Legends Complete Edition za PC. :slight_smile: Totalni sam sucker za ovaj serijal.

Cek, jel postoji neki PS Plus savegame backup?

Kako bi uopste probao na drugoj konzoli, to neki lokalni save file ili sta?

Ma ono imam ja save fajl na konzoli,ali kada ga igraš dok si logovan u psn daje coinse koji mogu da se koriste u svim drugim modovima umesto te neke style poene koji su kada se career igra offline. Loadujem ja career, ali konzola uvek freezuje posle prve utakmice koja mi je na kalendaru, čak sam se namerno i povredio da probam tako da prevarim ali ni to ne pomaže :expressionless:
A vidim uopšte nije redak bug. Nekome se javi u 4toj sezoni, meni u drugoj.
I posle kad odem na zapad i pričam o pirateriji tretiraju me ko antihrista. Jadni developeri i publisher, pa oni će pocrkati od gladi

@celahudini dogadja se,nemoj samo da odustajes :wink:

ulepsalo: da se pohvalim,danas mi je stigao htc one m8 model,prilicno sam zadovoljan vidjenim ali mislim da je jos rano posle samo pola sata drndanja,posveticu mu ceo dan sutra-prekosutra mada ce mi trebati malo vremena da se naviknem na prelazak ip5 na ovo cudo.

Posle sedam godina napustio sam VIP! Neki dan mi poslali obaveštenje da moj paket “dižu” za 8% (oko 150din) što je u meni izazvalo neverovatan bes i razočarenje i još neko osećanje u tom fazonu… Nazvao ih, malo pričao sa ljubaznom tetom iz call centra, i, kao, pozvaće me neko da me ubedi da ostanem…
Do danas me niko nije zvao, i ja lepo odem u MTS i prebacim se tamo. Hteo sam da zadržim stari broj, ali toliko su u VIP-u zakomplikovali stvar, da sam jednostavno odlučio uzeti neki novi, i dobar deo popdneva sam slao ljudima iz imenika novi broj i obaveštavao ih o promeni.
Zbog čega sam se odlučio za MTS? Pa, imaju paket koji se zove Mix net L u okviru kojeg imam 600min, 1500 poruka i 1,5GB pune brzine mobilnog interneta.
To sve košta 1900 dinara, koliko sam plaćao i Standard 700 paket u VIP-u.
MTS daje više, ali kao najveći plus izdvajam mogućnost da potpišete ugovor bez kupovine telefona, i pretplata ode sa 1900 na 950 dinara!!!
Me happy…

e isto tako prso i moj brat pre neki dan :slight_smile: isto bio u VIP i presao u MTS, ali je zadrzao broj uz razmenu “finijih” reci sa njima tamo hehehehhe

to da jer mozes svakog casa da predjes na neki drugi i uzmes neki telefon, ako zatreba, realno pure win :slight_smile:

Meni je trenutno najveci Win to sto moze da se seta broj, ja sam dugi niz godina bio u telenoru, pa uzmem drugi broj u VIP koji sam momentalno prebacio u Telenor posle jer su djubrad iz VIP-a slepci neopevani

trebao mi je hitno net u Grckoj, otisao sam poslovno na 3 dana, nemam net moram da posaljem nesto hitno i bitno, ja se nakacim, znam da kosta do zla boga, zavrsim posao, prc oni mi momentalo iskljuce broj…

signal sam dobio tek kada sam dosao kod KRUSEVCA eeeej bre, od granice na ovamo nista, a samo sam cekako kako cu da im se na***** matere!!! pozovem call centar i kazem dobro bre koji vam je k, oni kao pa znate to je standardna procedura kada se tako nesto desi mi odmah gasimo broj jer smatramo da je ukraden, aha rekoh, a da ste npr pozvali i da pitate jel ste to vi Vladane, dajte JMBG, znate trosite veliku svotu novca sada, ja bih lepo rekao da da nema problema sve je ok, ma jok samo su me od******, jel tako, odmah sam otisao ujutru u VIP i zavrsio posao, raskinuo i pre vremena ugovor i sve

Situacija ista u Telenoru, ja u Nemackoj, ZOVU ME ONI :slight_smile: Dobar dan, da li ste zainteresovani da vam ponudimo jeftinije minute sms i net dok ste u roamingu ustedeli bi ste xxxx dinara za to vreme, kosta samo 200 din ili tako nesto, Hvala vam ljudi moze!!!

Eto toliko o tome ko je poslovniji, necu ni da komentarisem ZOMBIJE koji rade u VIP, cast izuzecima, ali resto kao da na isti kalup pravljeni svi

Sve je to OK, međutim ono što meni smeta je potpuno zanemarivanje postojećih korisnika od strane svih operatera. Ne znam kako je kod vas ali kod nas jednom kad potpišeš ugovor pozdravi se sa svim budućim popustima i promocijama.

Vi ste novi korisnik? Hoćete li PS4 za dinar, smart televizore u pola cijene, pretplatu za jedan dinar 6 mjeseci? Aaaa vi ste stari korisnik… Pa ništa onda. Dođite nam opet. (vas smo već za*ebali)

Naše firme ne nagrađuju vjernost i to je sramota.

hmmmm meni su nudili nizu pretplatu u telenoru ili da uzmem drugi telefon, pa sta god da izaberem…

S*****lo : ne mogu ni u jedne farmerke da udjem. Ugojio sam se kao stoka ccc :frowning:

Ovo gore konkretno za MTEL (bosanski MTS), a oni su najpovoljniji opertaer u BiH. Kao možeš uzeti telefon svake dvije godine i to je to. Popusti na pretplatu, to prvi put čujem, to se kod nas ne dešava nikad, a korisnik sam MTEL-a od 1999. Ej bre, 15 punih godina, PA GDE MI JE JUBILARNA MAJKE VI GA?!

@Sin:
Ajde ajde…nemoj se jediti…
dođi ti lepo na skype, pa da mi popijemo po jednu…

Heheheheh stvarno su *****i za to, e ****te 15 godina si kod njih i ko te ono… Nije ok, meni su za 5 godina dali neki popust na pretplatu to se secam, na sledecih 5 nista… Izgleda kako im se cefne, racunaju ti si tu nemas gde kad nisi do sad… Not cool, not cool at all!!!

Do sad bi trebalo da si dobio neki Tablet na poklon, Doxu neku ili tako nesto :smiley:

Vlado meni je juce stiglo da imam neke benificije zato sto sam vec 4 god njihov korisnik…I to bas pred istek ugovora…U pitanju je Telenor inace nikad sa njima nisam imao problem…:smiley:
Evo i poruke:
Postovani, zelimo da vam se zahvalimo kao nasem dugogodisenjm korisniku dajuci vam mogucnost da besplatno aktivirate jednu od posebnih postpejd promocija poput popusta na pretplatu ili dodatnih minuta. Da saznate vise pozovite 0639000. Telenor
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

pa barem brinu koliko toliko… znaci trunka paznje samo pa makar dali i 5 minuta i 5 poruka samo

Pa eto makar taj PS4 za dinar… :smiley:

Ti već danima “istu kozu dereš”…

Hebi ga, ujna mi je Piroćanka, mora da sam pokupio nešto sa te strane… :smiley: