Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan?

Gej paradu svakako ne treba podrzati , jer to apsolutno nema veze ni sa kakvim ljudskim pravima.

Elementarna prava svakog coveka su sloboda i jednakost , pravo na slobodu , pravo na kulturni i istorijski identitet, pravo na zdravstvenu zastitu , pravo ma zaposljavanje…a to dal neko voli da ga prima u bulju ili voli da ga gura u anus drugih muskaraca apsolutno nema nikakve veze sa ljudskim pravima.
Ajde sad lepo nek svi paradiraju kroz grad , jedne nedelje oni sto vole sado mazo , druge nedelje ono sto vole debele zene , trece nedelje oni sto vole matorke, onda oni sto vole klinke , pa onda oni sto vole chicks with dicks…mislim na sta bi to licilo , pretvorili bi grad u sodomu i gomoru.

Nisam za to da sad treba uzeti palice i motke i proganjati ih okolo , vec nek zive kako oce , lepo imaju svoja 4 zida i nek tu rade sta oce .

Ja ne razumem gay paradu… TO ko sa kim i gde se **** je licna stvar… Tako da te gluposti mi u opste nisu jasne… Oni ce imati odnose i bez te parade… Tako da je to cisto bacanje budzetskih para na obezbedjenje… 364 dana u godini ih i ne primecujemo(a i bas nas zabole) i sada kao moraju da nesto tu oni paradiraju… Oni nisu izgradili nesto, oni nisu nesto obnovili, oni nisu nekome pomogli a traze prava… Svako ima svoje pravo i tako da to sto ce oni tu sada nesto da se setkaju nece da im pomogne bas nikako… Neka urade nesto da ljudi vide da nisu takvi kakvim ih zamisljaju, neka dobiju simpatije naroda a ne da ih zahtevaju… Tako da sutra mogu pedofili da traze svoju paradu… Zahtevaju ustavom i zakonom i to je to… Apsolutna glupost koju bi ja zabranio zakonom… To sta radis medju 4 zida je tvoja stvar… I onako ima toliko gaj klubova i barova po srbiji pa neka prave zurke, uzivaju… Apsolutno bespotrebno, narod to na takav nacin nece prihvatiti, a kod srba sto vise teras, oni sve vise nece i tako u krug…

Ajde sad da krenemo i u tu diskusiju… Mene lično zable briga za sve parade, a kamoli za Gay, lepo treba svaku zabraniti i gotovo. ***** ti ja ta sranja, te Gay parada, te Zomie Walk, te Ulica Otvorenog srca, te maraton, milion manifestacija koje su manje-više bespotrebne, zbog kojih se zatvara saobraćaj u najprometnijim ulicama, samo da bi se neki aktivsti kurčili i zagorčavali ljudima dan. Nije dovoljno kada dođe neko političko *****, kao onda kada je nio Bajden, ili koji je govnar bio, pa sam morao da pešačim u školu, samo da bi video da sam među 3-4 idiota koji su došli…

Ulepsalo : Odigrao i drugu rundu turnira i dobio :smiley:

Jos jedna i in the money!

Ulepsalo : prolazio pored biblioteke i video da je u toku akcija i da je uclanjenje smanjeno sa 1500. na 800. dinara i uclanio se. akcija traje do 10. maja.

Da, to je najveći problem. Zatvore ceo prokleti grad, i još dodju huligani koji rasture grad da posle ne možeš tu da prodjes 3 dana. Sve te skupove treba zabraniti, a gejevi nek rade sta hoće u svojim kućama. I ja tu diskusiju o gejevima završavam, ima da ispadnem homofob.

Sent from my LT30p using Tapatalk

Pravi razlog organizovanja gej parade jeste da se nesto izmuva, donese stetan zakon, skrene sa nemastine i ostalih vaznih problema. Ajde da nadjemo neku sredinu.

1. Hoces da odrzis paradu? Ok, uplati tolko i tolko za MUP, stopiranje saobracaja…nesto u vidu poreza, kolko vidim ne bune se nesto protiv lose ekonomske situacije u zemlji, sto znaci da im je dobro.

2. s druge strane na celu batinasa su popovi, a pojedinci iz njihovih redova ka sto znamo su pedofili. Zar malo nije licemerno? Pa ne vidim da su se razne zveri, vasi i 1993 nesto protiv doga bunili!

Sto se tice novog zakona o radu, najvise se insistira zbog arapa, kao i ostalih stranih investitora. Tako da ce nam se ispuniti zivotni san mi i kinezi po radu i saku rize.

otisli ste debelo u off i ovo moze da rezultuje samo svadjom, vratite se na temu…

Tako da ce nam se ispuniti zivotni san mi i kinezi po radu i saku rize.

Izgleda da nisi obavesten, siromasniji smo od kineza koji beze iz Srbije. Kazu za nas - dobar narod, ali jbg nema vise para. Ako je za utehu, bolji smo od Venecuele i Irana. Cujem da se tamo takodje zabranjuju gej parade i ostale izmisljotine trulog zapada.

Pravi razlog organizovanja gej parade jeste da se nesto izmuva, donese stetan zakon, skrene sa nemastine i ostalih vaznih problema

Parade postoje i u mnogo bogatijim zemljama i to su annual eventovi koji sluze da se poveca svest o postojanju i prihvatanju tih ljudi, a svuda i uvek ima “vaznijih problema”. Ali svako gleda svoj problem i njima je problem drustvene stigme i slobodnog izrazavanja svojih naklonosti najvazniji na svetu.

Sto se tice nase vlade, u pitanju je komplajans koji zahteva EU, ako nam se to ne svidja, cujem da Rusija ovih dana ocajnicki trazi saveznike za ekonomski samit u Sankt Peterburgu.

Resenje za nemastinu? Kompromis. Mislis da se meni svidja svaki zadatak koji mi delegira sef? Naravno da ne. Ali od njega zavisi da li cu da dobijem pare. Alternativa je da sedim kuci prekrstenih ruku i kukam na nezaposlenost, bus plus, gej parade, skupe igre…

Cak i ovi sada na vlasti, koji bi vrlo rado stali na celo batinasa, polomise se da im stvore uslove za 19 maj. Zato sto ipak malo vise vole pare nego sto mrze ljude drugacijih naklonosti. Samo im ta veza gej parada=pare sporo nekako dopire do svesti. Kad ti sef delegacije evropske unije licno najavi ucesce, aj ti opet reci da nisu ispunjeni bezbednosni uslovi.

s druge strane na celu batinasa su popovi, a pojedinci iz njihovih redova ka sto znamo su pedofili. Zar malo nije licemerno?

Cuj malo. Ali ono sto se svakako moze reci ne za pojedince nego za crkvu u celini, sudeci po automobilima koje voze njihovi poglavari, je da ih ne pogadja nesto narocito problem nezaposlenosti mladih. :wink:

Parade postoje i u mnogo bogatijim zemljama i to su annual eventovi koji sluze da se poveca svest o postojanju i prihvatanju tih ljudi, a svuda i uvek ima “vaznijih problema”. Ali svako gleda svoj problem i njima je problem drustvene stigme i slobodnog izrazavanja svojih naklonosti najvazniji na svetu.

Sto se tice nase vlade, u pitanju je komplajans koji zahteva EU, ako nam se to ne svidja, cujem da Rusija ovih dana ocajnicki trazi saveznike za ekonomski samit u Sankt Peterburgu.

Govorim za Srbiju, gde politicari gledaju da iskoriste u svoju korist, zasto ranije nisu dozvolili da se odrzi i tada je bio pritisak EU!

Samo porez na odrzavanje bilo kakve parade, to bi bilo idealno resenje :smiley:

PS:@ Akiris mojne brines nema svadje, nekog uveseljava a nekog ne :smiley:

Govorim za Srbiju, gde politicari gledaju da iskoriste u svoju korist, zasto ranije nisu dozvolili da se odrzi i tada je bio pritisak EU!

Moje razumevanje “svetske politike” je vrlo ograniceno ali mislim da tada nisu imali ubedljivu podrsku kao na poslednjim izborima i trebali su im politicki poeni na racun populistickih mera, tek je potpisan Dacic-Taci sporazum u Briselu. Diplomatskim recnikom, nije bio “momenat”.

Samo porez na odrzavanje bilo kakve parade, to bi bilo idealno resenje

Pa, ako gledas kao parada=prihodi od investicija, poreza ce svakako biti.

Porez na glupost je takodje sasvim normalna i uobicajena stvar, koji smo cesto placali u istoriji.

Razlika je samo u tome sto prvi oni placaju nama, a drugi mi njima.

Inace, parada moze da se posmatra kroz razne aspekte, politicki, finansijski, religijski… Jednu stvar samo treba razjasniti, vidim da se ponavlja cesto, a zasniva se na fundamentalnom nerazumevanju socijalnog mehanizma “parade”.

Apsolutna glupost koju bi ja zabranio zakonom… To sta radis medju 4 zida je tvoja stvar…

Postoji razlika izmedju

1. To sto radis izmedju 4 zida je tvoja stvar zato sto sam zaboga tako liberalan i tolerisem raznorazne nacine saglasnog ispoljavanja ljubavi izmedju dva ljudska bica.

2. To sto radis izmedju 4 zida neka ostane samo tvoja stvar jer ja ne zelim da to ispoljavas javno i kvaris decu i omladinu svojim devijantnim, izopacenim i protivbozjim ponasanjem, u tebe je usao sam djavo, idi leci se, ne zelim da znam da postojis.

E vidis, zbog ovih drugih i ne moze da ostane medju cetiri zida. Pa ako ti zaista toliko smeta blokiranje ulica i ceo taj cirkus, idi tuci batinase, radovce, obrazovce i kleromafiju koja je i dovela do potrebe za drustvenim protestom.

Svi oni koji gledaju svoja posla, samo hoce da prodju negde, imaju vaznije probleme… Treba da sagledaju malo siru sliku i stave se u kozu ljudi koji se u ovoj drzavi osecaju nesigurno, uplaseno, zastraseno, ne zato sto su od nekoga nesto ukrali, zato sto su nekome ucinili nesto nazao, nego zbog LJUBAVI koju osecaju prema drugom ljudskom bicu. Zar vi zelite da zivite u takvom drustvu? Mene kao heteroseksualca tako nesto zabrinjava. Ali nisam doduse spreman da se borim za bolje drustvo jer sam lenj i pasivan - protest na ovom forumu je otprilike as far as I’d go.

S*ebalo: Ubio se drugar/kolega sa smera. I dalje ne mogu da verujem. Niko od nas ne moze. Kada su mi rekli mislio sam da je neka bolesna sala. Koliko smo ga svi poznavali, slazemo se u tome da uopste nije imao tu tendenciju prema samoubistvu. Uvek smo mogli da pricamo sa njime, da se salimo, zezamo. Sta ga je na ovo nateralo, stvarno ne znam. Najgore od svega, imao je samo 22 godine. R.I.P…

Neka pociva u miru.
Je**m ti zivot jel ima nekad da neko napise nesto lepo ovde.

A kada ja tako nesto kazem svi mi kazu da sam hejter metalika sekta pesimista i slicno.

Neka pociva u miru…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ne znam da li neko skuplja sličice za svetsko prvenstvo, ja sam skupljao do 2012. kad su me zahebali sa onim sjajnim sličicama kojih nije bilo ni za lijeka, jedva sam skupio album da vam ne pričam kako.

Elem, ako ste zaključili da je to preskup sport kao i ja, imate na ovom linku online verziju albuma:

http://en.stickeralbum.fifa.com/

Osjećaj je isti kao uživo jedino što vam ne ostane album nakon svega.

Svaki dan dobijete tri pakla sličica a dodatne pakle možete dobiti unošenjem kodova na glavnoj strani albuma. Kodove zapratite na Facebook grupi Panini World Cup 2014 Online ili ako nemate Face javite se na PM, poslaću vam desetak kodova.

Takođe ovde možete svaki dan da odigrate kviz od deset pitanja iz istorije svjetskih prvenstava i ako odgovorite tačno na 5 ili više dobijate dodatnu kesicu sličica. Maksimalan broj pakli koje možete otvoriti dnevno je 5.

Eto, ovo meni uljepšava dane već neko vrijeme, popunio sam jedan album, sad popunjavam drugi. :slight_smile:

Uživajte.

Ulepsalo:
Nemam vise status “Emigrant”
100-ti post na forumu:):):):):):D:D:D:D

Послато са ST25i користећи Тапаток 2

popunilo se prije 2 tjedna vec :smiley:

Ja sakupljam online slicice vec nedelju dana. Nisam znao ovo za fb. Sad bas videh ima i na play storu.

Meksiko 86… Imao sam i dve Pike lutkice.

Italija 90!

http://en.stickeralbum.fifa.com/

Pali su Nejmar, Eto i Staridz. :slight_smile:

Nabavio sam jos nekih 10-tak kodova preko face grupe ali bezveze sto mozes samo 5 dnevno da otvoris!