Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan?

Ulepšalo celu sezonu :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

• šta sam dobio od ćaletovog prijatelja koji drži štampariju hehehe

Послато с’ моје Нексус Пет’це

Mislite da je Cvarkov realizovao pakleni plan, posto vidim da je 2:0 rezultat?

Ja sam siguran da je ortak dobio 10000 din na 1000 uplacenih (Tacan rezultat 10 kvota,Brazil ili Meridijan (slagacu vas)) 2:0…iz za*ebancije gledajuci Drzavni posao…Ja sam bio u soku kada sam video rezultat…

Vojvodjaniiiiiiiiiiiiiii, cestitam… Niste mnogo cekali, malo vise od 100 godina :smiley:

Haha Bata bi se ponosio da je ziv, izjava od 100godina je vrh! :smiley:

Sent from iPhone 5

Jel ovo knjiga ili strip?

Knjiga, sastavljena od 1-6 stripa, prvi volumen… Definitivna preporuka. Neces pozaliti…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Tako je, a dobio sam trenutno prvu, drugu i petu knjigu, jer je u tom trenutku imao samo te gotove kod sebe. Dobiću i ostale knjige ovih dana hehe :slight_smile:

E nije direktno meni s****lo dan ali mom dzukcu jeste, mislim na psa da ne dodje do zabune :smiley:

Ima tu jedna komsijska kuckica, dodje tako njemu pored ograde i provocira ga, kao njuska ga malo, ljube se :stuck_out_tongue: a on sirotan skace od srece, ona mu se jos i guzi… A jadnicak ne moze nista od ograde, e pa jednog dana cu da je pustim unutra da ga obradujem malo, pa da joj pokaze za sve ovo pod****vanje, pa ne’s ga vala majci!!!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pa sto nisi pustio decka da odradi posao? Ja cekam da napises da si je pustio ili njega da joj pokaze :slight_smile: ti nista…

Sent from iPhone 5

Ma nisam mogao da izadjem, ali jednog dana… Imacu male kuce hehehehs

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vlado pustaj to da radi posao…:smiley:
Ako ga tako provocira onda ga pusti nek se izdjipa i kraj…
Posle cuvas kucice…:smiley:
Javljaj ako bude nes!!!:smiley:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Ovako je prosao moj prijatelj na razgovor za posao!

Pozovu mene na razgovor za posao u jednoj “uspesno privatizovanoj” fabrici, nekada gigantu. Odem ja danas i Izvrsni direktor mi kaze
" Zvali smo Vas jer imamo Vas CV u nasoj bazi podataka. Mi smo jedini koji se isticemo velikim investicijama. Do sada je bilo 3 kruga otpustanja i pripremamo i 4-i krug. Kod nas NEMA novih zaposljavanja… Mi dajemo ugovor samo na 3 meseca i NEMA STALNOG radnog odnosa ZBOG NOVOG ZAKONA U RADU (koji jos uvek nije usvojen, koliko ja znam)!!! Usli ste u uzi krug od 500 kandidata i u junu cemo Vas obavestiti da li ste prosli u sledeci krug! Imate li Vi nas nesto da pitate?" - Rece covek i ostade ziv!!! A ja se jos uvek pitam da nisam mozda ucestvovao u skrivenoj kameri!
Ovo sam licno ja dragi prijatelji doziveo i prenosim da se zna i cuje kakvu perspektivu su nam obezbedili oni prosli i kakvu nam spremaju ovi sadasnji!!! A najvaznija vest postaje da ce u maju biti Gay parade!!! Gay paradom se maskira donosenje novog zakona o radu, koji znaci da u Srbiji mladi covek ne moze planirati porodicu, podizati decu…
“Bog vas kleo pogani izrodi”

Prosao prvu rundu :smiley:

Jos 2 i “In the money” :slight_smile:

S*ebalo: Sutra probni prijemni iz maternjeg jezika i matematike, danas sam imao kombinovani test (Biologija,hemija,fizika,istorija i geografija)

Ulepsalo: Vredno sam radio pa se ne plasim u tolikoj meri. ^.^

To je sala zabava, pre 3 god sam imao te maturske ispite, tojest ja sam prva generacija po novom programu, maturski su bili laksi od probnih na kraju, i ako smem dodati, debilni. Ja jedini nisam nijednu zbirku za te ispite prosao, imao sam 35 bodova ukupno, skoro bez spremanja.

I evo me sada u trecoj godini jedne od najza***anijih gimnazija u srbiji. Nemoj mnogo da se radujes kad upises srednju jer ce ti barem prva a verovatno i druga godina biti jako jako teske. Posle je vec dosta lakse :slight_smile:

S****lo: Vidio reklamu u novinama da MTEL daje PS4 za 1KM (0,50 e) na moj paket pretplate, potrčao tamo kad već se sve rasprodalo…

A već sam bio smislio u glavi gdje ću portrošiti ovih 1000KM što sam uštedio za next gen… :stuck_out_tongue:

Strpi se, znam kako ti je… :frowning: :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ovo je bila cista smejurija mislim ono vise je logika. Ali me je iznerviralo sto su izostavili nesto iz gradiva razlomke, kvadrat binoma, razlika kvadrata ima dosta geometrije 60% zadataka je geometrija bila… Imam 2 zadataka koje sam napisao: Obim pravugaonika je 42cm odredi duzine njegovih stranica ako su u odnosu 2:5 -.-, 2(na kvadrat)x(-12|-7|)+(-8)(na kvadrat)x1/16-(-25:5+1/3x|-27|). Srpski je bio bas lak, biologija geografija i istorija sve sam uradio isto veoma lako dok sam malo blokirao na fizici i hemiji :(.

Ovako je prosao moj prijatelj na razgovor za posao!

Pozovu mene na razgovor za posao u jednoj “uspesno privatizovanoj” fabrici, nekada gigantu. Odem ja danas i Izvrsni direktor mi kaze
" Zvali smo Vas jer imamo Vas CV u nasoj bazi podataka. Mi smo jedini koji se isticemo velikim investicijama. Do sada je bilo 3 kruga otpustanja i pripremamo i 4-i krug. Kod nas NEMA novih zaposljavanja… Mi dajemo ugovor samo na 3 meseca i NEMA STALNOG radnog odnosa ZBOG NOVOG ZAKONA U RADU (koji jos uvek nije usvojen, koliko ja znam)!!! Usli ste u uzi krug od 500 kandidata i u junu cemo Vas obavestiti da li ste prosli u sledeci krug! Imate li Vi nas nesto da pitate?" - Rece covek i ostade ziv!!! A ja se jos uvek pitam da nisam mozda ucestvovao u skrivenoj kameri!
Ovo sam licno ja dragi prijatelji doziveo i prenosim da se zna i cuje kakvu perspektivu su nam obezbedili oni prosli i kakvu nam spremaju ovi sadasnji!!! A najvaznija vest postaje da ce u maju biti Gay parade!!! Gay paradom se maskira donosenje novog zakona o radu, koji znaci da u Srbiji mladi covek ne moze planirati porodicu, podizati decu…
“Bog vas kleo pogani izrodi”

Mislim da gej paradu treba svakako (p)odrzati. Otprilike mi je jasno kako se to spojilo u tvojoj glavi sa problemom zaposljavanja mladih, ali ako hocemo da budemo napredno drustvo (yeah right) onda nam trebaju i ljudska prava i mnogo niza nezaposlenost (i PS4 za sve).

Razgovor je… nadrealan. Mada, cuo sam i gore.

Verovatna poenta: regrutuju ocajnike, da im rade najgore poslove za najmanju nadoknadu. Zato sto im se moze. Dovoljno ce njih da proguta knedlu jer zna da i od toga ima gore (kad nemas nista, kad si na ulici, kada si u dugovima, kada deca nemaju da jedu…)

Novi zakon o radu nista nece promeniti sustinski. Unija poslodavaca je suvise jaka, na celu sa velikim ribama kojima odgovara da im rade za kikiriki po buticima i megamarketima.

Moze da se nadje bolje, samo nek bude uporan. Jednog dana ce se svemu tome smejati. :wink:

@Padawan, slažem se sa svim gore navedenim sem s onim u vezi tzv parade ponosa, ako bih nešto doživotno ovde u ovoj državi zabranio, e to je upravo to! Makar po cenu da svi propadnemo (kao da nam država, a i društvo već ne propada iz dana u dan)
Ne volim ih pa to ti je i to ne iz razloga što su to što jesu (šta oni rade u svoja 4 zida, nije niti moja stvar niti moj problem), već što svima nama moraju to da nabijaju na nos, medijski propraćeno of course… Ufff gade mi se!