Nije izasao jos za Android. Sad nekad treba a ja to igram preko TeamViewer
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Nije izasao jos za Android. Sad nekad treba a ja to igram preko TeamViewer
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
S****lo: Jedan od onih dana kada sam trebao da ostanem u krevetu Znaci zakacim radnicku cizmu na neki lim i bukvalno odvalim deo cizme, umalo nisam isekao vene na neravnu ivicu, a uboda na razne gluposti nisam ni brojao
Bolje da sam prespavao danasnji dan…
Prvo se raspao Ronnie, pa se raspao i Selby, ali sta je Ronnie promasio na kraju, nevera.
Ovo ce da ide do tri nocas, kontam da preskocim, ko ce izdrzati i fizicki i psihicki.
Selby sada u ogromnoj prednosti, Ronnie mora da pobjedi prvo sebe pa protivnika. Vidjecemo koliko moze, da je neko drugi vec bih potpisao predaju, ali nikad ne podcjenjuj srce sampiona.
Nastavice se…
Sent from my Nokia 3310 using golub pismonoša.
Stvarno nisam mogao da vjerujem sta je Ronnie radio, skroz u kontraritmu. I kada je dolazio za stol, to je da odgovara na defanzivni potez Shelbya ili da pogrijesi i namjesti mu nesto. Bas lose, ja sam uzeo pauzu pola sata, i dodjem na kraju da vidim ovaj promasaj Ronnia
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Joj…žutu su jurili sigurno 10-tak minuta… ALI ovaj promašaj roze na kraju…jujuju…
Ja sam u dilemi za večeras, skroz. Šogor zove da igramo Titanfall, ova dvojica igraju snooker, žena navalila da gledamo Game of Thrones…evo, nisam pametan…
Kako stvari stoje ni opevani doktor |Liverpula nece pomoci Ronnie-ju veceras
Ronnie igra bas lose, a Shelby mi se cini sta god da odigra ide njemu na ruku
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ako malo bolje pogledaš, nije ni Liverpulu.
Sent from my Nokia 3310 using golub pismonoša.
S****lo: Video kako je jedna budala poginula na nadvožnjaku kod Zire u BG, jer je slepac izleteo ispred kamiona. Ali je izleteo tako da mu je glava jedina bila zakačena točkovima… Smučio mi se ceo dan kad sam to video
fuj bljak, ja sam video kod kruznog toka na NBG, onaj deo od fontane ka autoputu, izmedju dva busa covek pretrcava presacki i nailazi toyota corolla na njega i oduvava ga 20m dalje, leti kao lutka, sljis razbi se nema nista, bezi bre i dan danas sanjam to
inace s****lo
ovo tvoje
i dalje dobio sam Verbatim flesku od 8GB ganc novu, ja je otpakovao, ona ne radi, crkotina fabricki, probao sve zive metode ozivljavanja ama jok, ni na Linuxu ni na win ama nigde, posle citao na netu da su sklone tome, jednostavno imaju ostecu particiju fabricki i kraj ne moze nista da joj se uradi
Slicno sam ja video prosle godine ali se radilo o motoru, neki stari slepac izleteo pred neki motor “jurilicu”(sportski)…bas fuj…
Nisam ulazio u detalje, ali mislim da ne moram. Ali, jbg, nakon sto sam video nesto jos gore, nisam se nesto preterano potresao, makar idiot nije dovoljno dugo ziveo da bi patio…
Sad gledam sliku u Kuriru, uzas. Stalno prolazim taj nadvoznjak sto kao pesak sto kao vozac, u zivotu mi ne bi palo na pamet da na tom mestu pretrcavam ulicu, znaci ravno samoubistvu. Nije ni ovom u kamionu lako, nakljukali su ga lekovima za smirenje pa prevezli u bolnicu. Sad ce do kraja zivota da prezivljava tu scenu.
Xbox republika momci ajde pisite nesto lepse da mogu mirno da spavam
Ribery a ja gledao sad Daylight tako da ono nema spavanja…
ahaha
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2
Ulepsalo mi vece fantastican mec izmedju Partizana i Mege, ne zna se dal je lepse kucanje Dangubica ili Alley-oop Bertans-Gagic ili blokada Bogdanovica sa dve ruke aka Andrija Geric
Ulepsalo:Finale kupa u fudbalu,prava utakmica,tvrda prava muska…
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2
Mislite da je Cvarkov realizovao pakleni plan, posto vidim da je 2:0 rezultat?
Ulepsalo: Sutra igram turnir u Doti (tj. danas prosla ponoc :D)! Fine nagrade i odlicni protivnici, nadam se makar final 4! Bice stream za one koji zele da gledaju postavicu sutra link
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sreca pa nisam prisustvovao nikad takvim mracnjacima.
Ortak je jednom video nekog lika koji je skocio sa zgrade, mozete zamisliti scenu…