S****lo dan:
Ovakav dan!!.
Послато са ST25i користећи Тапаток 2
S****lo dan:
Ovakav dan!!.
+1, ali opet nije to to, leti je pravi rain mood
Ulepsalo: Zbog kise stalno spavam dobrih 9 sati.
Zbog kise stalno spavam dobrih 9 sati.
nadmasio si i mene
Ova kisa ubija… Sada kada bude prestala, nece padati narednih 4-5 meseci Gledam ovu situaciju u Ukrajni… Tamo se sprema dug i krvav rat… Gledam Ukrajinske vesti na un1, spalili zive ljude i sada govore sami su krivi zato sto su rusi
Da nije zalosno, bilo bi smesno…
S****lo:dosadila ova kiša u pm toliko da mi se ni dugo čekani battlefield uopšte ne igra
Послато са GT-B5330 уз помоћ Тапатока
Au bre, kisa pa kisa.
Aman ljudi, nikad bolje vreme za spavanje, duge igracke sesije i citanje
Posto nisam neki outdoor tip, meni uopste ne smeta, naprotiv - imam super izgovor da ostanem u kuci.
Blago tebi kad ti vremenske prilike ne utiču na raspoloženje
Послато са GT-B5330 уз помоћ Тапатока
Odigraj Paracel Storm, to ce ti pomoci Do trenutka kada pocne kisa
Ulepsalo: http://www.youtube.com/watch?v=VLm3jgXZ1O4&feature=youtube_gdata_player
Ehh kad se setim da sam i ja tako,prosto mi toplo oko srca…
Sj***lo:Kisa,kisa,kisa i jos kise…
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2
Noje, spasi nas!!!
Već par godina pratim Snooker, onako, iz prikrajka. Međutim, ove godine sam se baš “primio” i gledam da ispratim svaki veći turnir.
Trenutno je u toku finale Dafabet World Championship-a, a u istom moja dva omiljena igrača - Ronnie O’Sullivan i Mark Selby!
Ljudi su zaista genijalci…
Danas nastavak, valjda je Selby malo odmorio
a sto se tice kise, sto kaze moj drugar, ja kad pada kisha, dobijem automatski buff +2 na sleep skill
Selby juce bas nije imao srece, masio je i gubio par dobijenih frejmova. Ali onda je i Ronnie pred kraj dana vratio istom mjerom. Navijam za Raketu, ali ako Selby uzme nece mi biti ni najmanje krivo, covjek je odlican.
PS. Je li primjetio neko da svaki put kada prikazu Ronniea dok sjedi on cacka nos, ili uvo, ili gleda nokte, ili tako nesto?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ronnie je samo u 14. i 15. frejmu prikazao svoju igru, par puta nije imao ni sreće, u 13. frejmu mu je ušla zelena kugla posle odbitka sa bijelom. Trebao je biti veći rezultat jer Selby nije odigrao na svom nivou što je razumljivo posle maratonskog polufinala sa Robertsonom. S druge strane bolje se snašao u buđavim frejmovima gdje Ronnie nije igrao dobro defanzivno. Par puta je imao i sreće gdje su mu posle promašaja ulazile crvene kugle.
Velika je nervoza kod obojice, ulog je veliki, vidjeli smo i tri ribrejka.
Može ovo mnogo bolje i jedan i drugi, nadam se da će danas našteliti nišane i da će igra biti tečnija.
Selby-ja poštujem ali jedan je Ronnie “The Rocket” O’Sullivan!
Sent from my Nokia 3310 using golub pismonoša.
Heh, a ja pomislio da sam jedini koji gleda i prati Snooker.
Ovde kod mene, u zavičaju, ne smem ni da spomenem snooker, odma’ me , nekako, popreko gledaju…
@ninja ko voli i igra bilijar gleda snooker, ja volim da udaram stapom i da zabacujem stapom :)…
@son gledati njega prosto pocenes da ne verujes kako igra.
Sent from iPhone 5
Jos kad su sinoc u midsessionu prikazali kako uzima 147 poena. I higgins prekinuo partiju da vidi majstora
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Meni je bas krivo sto selby nije imao dan pauze.Na pocetku meca juce bas se videlo da je umoran jer je stvarno imao tezak mec sa robertsonom
Uljepsalo :
S*ebalo :
Radim od 8 do 8
Hearthstone za Android je izasao? Pitam posto prijatelj moj koristi Linux na lap topu tako da bi hteo da proba na njegovom tabletu Hearthstone da igra.
Ulepsalo: Skinuo sam Unreal Engine 4 Benchmarkove i po prilicno sam zadovoljan sa rezultatima, puno particle efekata i koje kakvih objekata koji se lome i bacakaju tu i tamo je bio koji frame spike na jednom od benchmarkova. Od nekih 5-6 benchova, samo taj jedan je imao frame spikove a taj je i naj nacickaniji sto se tice efekata. Bas me zanima kako ce igre izgledati i ponasati u novom Unrealovom enginu 4.