Sve dok ne traži ženu ovde po forumu, nije dovoljo popio
Treba dostici odredjen nivo za to
Od prilike reba pola kila prasetine i 2 flase Dzonija Setaca, i period cekanja za kick-in od jedno 3 sata, kad krene da se muti pogled krece da deluje kada je utisak da ste na brodu, ide vec delovanje, a onda ide faza trazenja zene na forumu i totalna amnezija, pracenja nasilnim povracanjem i jos nekim propratnim stvarima
Alii feeling za osecaj je PRICELESS za sve ostalo tu je Master Card
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Nadam se da cu sto manje tema otvoriti u tom odeljku!!!:):):):)
Послато са ST25i користећи Тапаток 2
Kupujte dok nije prodato
https://www.kupujemprodajem.com/Oculus-Rift-12275078-oglas.htm?filter_id=1954804
Odakle sada njemu, gde je to dignuto… dovlace DEV kit u jednom trenutnku mozes da places ako ne radi kupujem prodajem sve ima.
Samo da probam malo
Sent from iPhone 5
Ulepsalo: AMD izbacio drajver za Linux koji podrzava moju R9 270. F*ck yeah!
Sjbalo : Opet jbena kisa pocela da pada! Bice opet jezero na Autokomandi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beyond <3
Hehe, ima na youtube-u ubagovana verzija te scene gde se vidi komplet golotinja.
Heh, video sam. Nisam siguran da li je fake…
Koga zanima, moze da pogleda scenu.
Obratite paznju na to kako se prirodno krece, anatomija zenskog tela dovedena do savrsenstva sa onoliko poligona koliko PS3 dozvoljava (zlobnici bi rekli da za Elen Page i ne treba previse :D)… a na primeru performansa pred ogledalom najbolje se vidi koliko je ovo za klasu iznad dosadasnjeg motion capture-a u igrama.
SlobeX trebao si snimiti unboxing video…
Koliko si para pukao na igru?
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2
@cmex nisam mogao da se suzdrzim kad je stigla 50€ je kostala
Sent from my XT910 using Tapatalk
Onda prekini sa gledanjem serije… Posto su mnogo toga unistili
Lepa para…Jesi je uzeo u Srbiji ili nesto preko?
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2
Okasnio si
Stigla iz Njemačke,uzeo preko prijatelja a tek sad došao na odmor pa sam zato malo okasnio @milan89sd
Послато са GT-B5330 уз помоћ Тапатока
Edit:Zaboravio sam da slikam i
Ulepsalo:
konacno sam uspeo da namunjim stari ruter da radi kao repeater i da hvata signal od jedne mreze i da siri dalje po kuci, sad imam signal i u podrum
Ma Musli je najbolji!
Sad ozbiljno ljudi, batalite vise off topic, stvarno ste prevrsili svaku meru. Tema se zove " Sta vam je ulepsalo ili s****lo dan?" a ne “Ko je najbolji kosarkas na svetu i koji je najbolji kosarkaski tim?” .
On topic:
Ulepsalo: Naspavao sam se bas dobro, odvalio sam partiju od 9 sati spavanja. Zlo i naopako, ima celu noc da budem budan.
I sad posto imas vremena na pretek hehhe ajd prebaci ovo u neku sport temu ili tako nesto
Sjeb:
Ova kisa nije normalna vise, ne mogu da pravim man cave od nje!!! Ali je zato za spavanje prva liga!!!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Prebaceni svi postovi - off topic u odgovarajucu temu :