Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan?

Šta, foloja preko retine? Jos ako je mat.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Fleka od crnog vina se nije skinula na omiljenim farmericama :frowning: Stavljao i belo vino, so, pa nakon pranja i sjaj za sudove, ma nista…

Uljepsalo: Rostilj jucer citav dan.

S*ebalo: @ danijele, pazi ovo, bacio kosulju i potkosulju :smiley: Ne pitaj zasto :smiley: :beer::beer:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

U tom slucaju cu prosuti i na drugoj nogavici hehehhehe Jel postoji neka farba za farmerke, pa da ih ofarbam cele, posto je fleka u obliku kruga precnika 6 cm i nalazi se unutrasnjoj strani butine?

Nemam pojma. Ako su ti bas toliko drage istrazi sta i kako, u suprotnom znas sta slijedi :smiley: :slight_smile:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

@danijele najbolje ti je da uzmes jednu britvu i iskasapis to mjesto dje je fleka, te pocijepane farmerice su ti danas moderne :slight_smile:

Sprcalo dan: Policija me 40e castila jer sam zaboravio kuci vozacku i saobracajnu, jos se napravili dobri posto bi me to 120e navodno kostalo, pa mi za pojas napisali…

Ulepsalo:

Stigla futrola za Nexus 5 kao i 6 komada folija koje su vise kao glass nego kao folija, vrh, Ultra Clear model, nista se ne gubi na kvalitetu, kao da je nema, jedino sto drasticno vise skuplja otiske prstiju nego sam ekran…

Ulepsalo 2:

@konza11080

sto se ne jvaljas na fon? Kako da te obradujem? :slight_smile:

Sljaka Proto v2 kao blentav, jes da i dalje ima po koji put da se zbuni konzola ali 90% vremena pali na 15 sekunde, ja bih rekao pacijent gotov :smiley:

A cemu ti sluzi folija za ekran? :slight_smile: Da se ne izgrebe? :slight_smile:

realno, nema potrebe, ali sve imam neki strah hehehe, neka je ne moze da skodi :slight_smile: posto non stop hvatam telefon dok nesto radim, i vecito mi po rukama ostanu neke gluposti, pa ga ja pogrebem…

na One X sam uspeo da izgrebem ekran, ne znam kako ali sam uspeo, zato sada neka ima i neka ga u futrolu, ne moze da mu skodi nista

Meni preksutra stizu dbrand folije za ledja. :slight_smile: Bruseni titanium tamni, i crna koza.

daj link da vidim to kako izgleda, cuo sam samo reci hvale za njih, mada ja za ledja imam SGP Spigen UltraThin Smooth Black hehehh, pa sa sve time u koznu Krusell futrolu :), double security :stuck_out_tongue:

Matori jos kasko da platis za tel i da ti puca dugme na prsluku :wink:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

ehhehe, s vremena na vreme za neki telefon se obradujem mnogo vise nego za ostale, eto sada je Nexus 5 taj pre njega sam se tako obradovao samo za Galaxy S2 i pre toga za HTC Desire, u medjuvremenu sam imao i iPhone 3 i nesto na kratko iPhone 4, Galaxy S3 i na kraju zavrsim na One X, nijednome se nisam toliko obradovao koliko ovome sada :slight_smile:

cim se zavrse ovi neradni dani idem da uplatim kasko hehehehe

Jedina dva telefona koja sam cekao kao blesav maltene mesec dana i time mi se javljala veca zelja za njima su HTC Desire koji sam cekao iz UK odmah po izlasku, kostao je brdo para, ali drugar ga nasao na neki preorder za malu sumu, hmmm malu 405e naspram 700 ali isplatilo se, samo sto sam cekao posle, onda je on to poslao i trebao je neki sofer nekog busa da mi donese to, auuu koje ganjanje je bilo sa njime, kada je trebalo da mi se javi da je stigao, udari grom, nestane struja i signal na sve tri mreze, pljusak nenormalan od pola metra vode koja siba niz ulice, drugar i ja zurimo na autobusku stanicu po onoj vodi, grana od drveta mi je proletela ispred soferke odjednom kao i krov od jedne trafike, e rekoh nece da me spreci nista!!! Stigao sam sofera kako odlazi sa stanice, odvozi bus i moj telefon, stignemo ga, koliko sma uzeo telefon u ruku, proradise sve tri mreze i eto signala opet i momentalno se razvedrilo hehhehehee, imam svedoka za celu pricu :slight_smile: a mi obojica u sorc i majice, leto bilo, sve smo pokisli iako smo kolima bili, jer smo trcali prvo na stanicu pa od kola do stanice itd itd itd

i eto drugi Nexus 5 :slight_smile:

dakle jedva sam ga docekao, natezanje bilo veliko, bio sam spreman da ga narucim i od preko za mnogo vise novca, ali srecom nije bilo potrebe i cim sam ga uzeo, ninja ubaci u shop da ima, pa gde si bio pre toga!!! :smiley:

Ulepsalo Mesec:happy:happy
studiovpc uradio na mojoj [SIZE=5]uvrnutoj konzoli[/SIZE] RGH, a boga mi i mene je nanervirala jer me je zezala jos od kada sam je porucio iz Dubaija,te ne moze da stane u kofer,te ne mogu da je preuzmem,te zeza RGH.Ali uz veliko angazovanje studiovpc napokon je uradjen RGH i sada mogu da uzivam u svetu igara!!!

Tehnicki ti imas RGX tj RGH 3.0 hehehe

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nemoj da mi caksate sve je to RGH, od reset glich hacka potice, kao RGH radi a koriste se neke stvari od SMC jtag xexe idem da odmorim :slight_smile: zdravko :slight_smile:

Sent from iPhone 5

zato i rekoh tehnicki hehehe, bitno je da covek konacno moze da igra nesto, i da otvara teme u jtag delu za neke igre koje ce da ga zezaju :stuck_out_tongue: hehehhehehe

Sta sada da radim nemam chips imam pivo !? Hm palim LIVE :slight_smile:

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

Уљепшало: Пием већ трећи дан, штета што треба’ устати сутра у 7 ујутру, ал’ шта је ту је хуехуехуе :slight_smile:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

hmmm gramatika + cirilica, woooo dobro ti ide :smiley: