Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan?

ovo je bilo robbin` in da hood hehehhe

Hahahaha da da pa to robin iz huda :smiley:

Konacno se isplatili svi silni game poeni i posle neko kaze da ne sluze nicemu, vazi :D.

a sta da je imao noz ili spric sa sidom? :smiley: brave… but stupid. al nema veze imas sta da pricas. :smiley:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Kickass david :slight_smile:
dovoljno sto si ga prisilio da popusti sa pljackom :slight_smile: koristi ciglu da ga zaustavis ko da si Jackie Chen :slight_smile:

Hrabar potez svakako

Sent from iPhone 5

S*ebalo: 5 kafa jucer… Jos mi srce vraski lupa… Nikad vise, to sigurno.

Uljepsalo: apsolutno nista. Nit’ vrijeme napolju nije fino :sly:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

@Lordish
Predji na bolju kafu :smiley: Od lose kafe su to simptomi.

Sje***o: Procitao da je nasem predsedniku vlade Aleksandru Vucicu preminulo dete koje je trebalo da ugleda svet za 3 dana…Sta reci tuga…Saucesce porodici.:frowning:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

E da i to mi je palo na pamet ali kontao sam ako vec nije izvadio nista dok je pokusavao zenu da opljacka onda realno ni nema nista jer da je zeni pokazao noz ili tako nesto pustila bi torbu ne bi se opirala :D.

Smanji sa kafom i ja sam dosta pio u toku dana ali sada do 3 kafe i to je to mada kažu da je i to previše

Послато са GT-B5330 уз помоћ Тапатока

Ulepsalo: Uzeo karte za Wonderland Open Air. :slight_smile:

@gospodin_covek

Svaka cast covek, pravi si urbani heroj. :wink:

@Marko i @SlobeX, hvala, poslusat’ cu savjete :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

A to bre bezalo od taste, a vrisnula je jer nije hteo da joj nosi ceger :smiley: Svaka cast, matore :rock: Nego, ic nisi moderan kad nisi jurnjavu snimao mobilnim :stuck_out_tongue:

Tako u Kg-u njih trojica jurili nekog da biju, ali posto su u losoj kondiciji, dvojica posustala i ostade ovaj treci. Primetivsi da ga juri samo jedan, okrene se i krene da juri ovog treceg…:smiley:

S****lo dan:

Bio nesto da zavrsavam po opstinama i raznim drzavnim ustanovama u tri grada moja draga spojena, kako se nista ne radi **** ih papak, pa strasno, cekam 45 min za jedan budjavi pecat!!!

Ulepsalo 1:

Do duse pohvala za opstine, 5 min max za hrpu papira, prpa za posao sad… Jos svi ljubazni i fini!!!

Ulepsalo 2:

@patka29 tebe gledam najvise sad

18h max my ass!!! Jos me zacudilo kako siba screen on time posle svega, najvise razgovori i YT…

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Lepo je to vreme ali kada je osvetljenje na 10% ;).

Ulepsalo… atletiko madrid

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Osvetljenje je setovano da mi godi ocima a ne da sljasti u nebesa i da mi suze idu svaki put kad gledam u ekran, na 40% je tako da… Jos jednom 18h my ass prihvati tu cinjenicu :smiley:

Ok, kazem nije lose a i za ocekivati je kada je pogaseno sve. :wink:

Pa ne vidim poentu da mi u pozadini radi nesto ako mu nije moranje hehee, do duse Sync je uvek aktivan kao i location a i google now, da to ugasim pride dobio bih jos par % duze

Ja ukljucim power saving samo kada sam na ispod 10% i kada zmam da necu kuci ili do auta skoro. Ovako mi je sve upaljeno i sve ma max pa tera po dan i po :wink:

Optimizacija sinko je majka uspeha :slight_smile: za sve zivo

Ja kada skinem foliju ekran na telefonu mi jos bolje izgleda i prikazuje a kada upali max sve u ful sljasti :smiley: optimizacije je keva :wink:

Sent from iPhone 5