@Jovane, cestitke na polozenom ispitu
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
@Jovane, cestitke na polozenom ispitu
Jovane cestitke i od mene!!!
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2
Sve čestitke Jovane !!!
Eh taj derbi…nema šta, jači nije bio odavno, pobijedi onaj ko iskoristi više prilika…Zvezda ipak treba da se malo sramoti zbog penala, kontam da je Howard Webb bio tu i dosudio još koji penal, teško bi pomoglo…Partizan zabio golove u stilu Juninha i Zidana
Drzavni posao - Djurdjevdan .Od sinoc se smejem toj epizodi…
Mozda cak i najbolja epizoda do sada po meni:D:D:D:D:D:D:D:D:)
Послато са ST25i користећи Тапаток 2
Jovane cestitam na polozenom ispitu
Ovo nije ulepsalo dan ali me je dobro nasmejalo. Sedim ja ispred jedne kafane i ulazi neki klinac u kafanu sa fantomkom i nuncakama oko vrata i razmisljam se koliko li je modrica napravio sebi sa time Sta li cu jos sve videti…
Ulepsalo : Trcao danas pet kilometarsku trku na bg maratonu, nakon pola godine ne trcanja uopste. Istrcao za 30 minuta, dao sve od sebe i lipsao.
Odmah posle otisao na pivo sa drugovima koji su takodje trcali 5km i polumaraton
Ulepšalo: Sinoć digo na kladži 5500 Dinkića, nit’ oro nit’ kopo, milina
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sta si pogodio???:D:D:D
Bogami lepa para…
A jeste se uljenili…
Uljepšalo: Nabavio novi fotoaparat, Nikon L320. Platio 150 eura na akciji. Cijeli dan igram se sa njime, dosad se odlično pokazao
Moram se pohvaliti da sam juce sprecio pljacku :D.Sedeo sam u parku sa ortakom kada smo culi da neka zene zove upomoc.Neki tip je pokusavao da joj otme torbu u sred parka u 2 popodne,te smo se ja i ortak dali u trk sa namerom da ga ugazimo :D.Posto je zena dosta jako drzala torbu ovaj je pustio i krenuo da bezi akda je video da stizemo i tu je krenula potera u stilu assasins creeda :D.Lik hebote kao da bezi za zivot ono ganjamo ga niz parkove lik skace sa vrha stepenica prosipa se po podu i ono nastavlja u jednom momentu se okrece kao u filmovima da vidi jel ga stizemo i zapinje za kamen neki i ponovo pada :D.Tada ga ja sustizem ono na metar sam mu bio kada je skocio ono kao tigar se bacio niz padinu neku ono trava duboka neke grana bas haos tu nisam mogao da ga jurim samo sam stao na vrhu i u neverici gledao kako se kotrlja niz padinu i ono spadaju mu pantalone pokusava da ustane i ponovo pada ma haos.Nekako ustaje i nastavlja da bezi ali hvala bogu nista zeni nije bilo i nije nista ukrao :).
Napisao sam ovo kao sastav kod uciteljice u petom razredu ali skontacete to je tako da bi bilo dramaticnije :D.
kao scena iz Codename Swordfish kada jure Stanley-a hehehe a on pada niz padinu, identicno
mada svaka cast, kudos
Jesi dobio sta ach poena?
Achievement unlocked :D.
pa jbg igrao je na Normal ne dobija se odmah, vec mora i na Hard da predje, trebalo je da nastavi za njime i easy 100G
Hahahahaha da da to bi bilo da sam stigao da ga sljusnem jednom :D.
Ma kakav Spiderman, @gospodin, super-heroj si
aktiviras Maximum Armor i skaces za njime, stignes pre njega… Cloak Engaged ne vidi te i samo ga skucas heheheh
Menjam nik u Robin Hud :D.