Nadam se da ce neki moderator ovo obrisati pre no sto neko procita od clanova, ljudi ce pomisliti svasta… 
@MikiMan
Ako imas pogled kao lik sa slike tebi alkohol I ne treba 
Sanjao sam @pleja sinoc 

Valjda sam naleteo na njega negde. Pleja brat moj u radnickom odelu, sedi na nekom zidicu na pauzi, sav umazan od posla, pije pivo… Rekoh gde si Plejo brate moj od tetke, sta se radi, kakav si mi?
I tu Plejo krene da baca neke crne misli i tera sve u pm 

Ja nisam plejo a moj drug nije mićo . Nego mića 
Eh mali batice, crne misli… Neće to biti kad odemo na pivo.
Jer kakve su ti misli takav ti je život , što bi rekao pokojni čika Franjo…
Opa, kreće brisanje čika pleje…
Neka, neka, treba…
Ne vidim da je neko nesto brisao? 
Al brate pomalo vec pocinje da lici na social network varijantu ekipe ispred dragstora. Zatvorice nas zbog pogubnog uticaja na omladinu. 
Ja sam obrisao 3 posta koji su totalno bespotrebni u vukanovom oglasu. Ne vidim razlog zašto svako brisanje mora da se spomene na ovakav način, pogotovo kada nije jedini njegov post obrisan.
Ja sam pomenuo kada je moj post obrisan, ostala 2 su posle toga. Ok,necu vise da pominjem obrisane postove.
Ljudi,shvatite jednom da je najgora stvar neaktivnost.
Al ok,nek radi svako svoj posao…
Još gora stvar je spamovanje tema radi veštačke aktivnosti. A aktivnost je sasvim solidna i bez spamovanja oglasa.
Thumb up
Pleja drug evo jedan dobronamjeran savjet smanjite priče o alkoholu i tim pogubnim stvarima za omladinu. Vi se privatno dopisujte nazdravljajte itd
Važi bratić. Omladina nema gde to da vidi u okruženju, već samo na xbr kad čika pleja postuje. Ok drugari,poruka prihvaćena.
Auuu kako si pogodio u centar sa postom
S obzirom koliko smo mala komuna, mislim da je manje vise ovo sto mi radimo sasvim normalno, do duse i zezamo se malo… A to za pice, ajoj pa neka riba (da sa 15 su vec ribe
) sa 15 je popila vise od mene za mojih 21 godinu, ali dobro… Moralisanje isto ne vodi nikuda 
Ok, sad piše metal u naslovu i da li postoji neki razlog da taj post stoji?
Još malo treba da krenu slike sa splavova i polugolih klinki kako je krenulo.Šta me briga što je opšte poznata stvar da mladi konzumiraju alkohol i ako već svi znamo što moramo da to forsiramo i na forumu a ako već nema nekih lijepih tema za razgovor nemora ni svaki povod za alkohol da bude zaveden na ovom forumu uz neko objašnjenje tipa pada kiša popio sam 3 piva zbog toga
A ti si Slobe baš pogođen tim,smeta ti extra?
Da ali kontam, da bi trebao da skontas da smo se malo sprdali, nismo mi alkosi neki pa da propagiramo to na forumu… Ovde smo zbog igara pre svega i druzenja… Mislim da ne bi trebalo da te pogadja uopste…
Ksd nebi bilo off topica na forumu, nebi ni bilo foruma