Bio do telenora da uzmem nano sim karticu za Huawei i video Sony Xperia xa1 ultra.
Au koja telefoncina. Odmah sam morao da vidim cenu.
Ne daju mi se te pare. Ali sa druge strane bruka telefon.
Kako ne volim ljude koji na razmeni pokusavaju da zarade. Upravo napisah veliki tekst i kritiku ljudima koji hoce da se plusaju na gamerima…
Trazih gost naloga COD WWII i on mi nudi full igru. Rekoh ajde mozda nesto jeftinije nego na Store-u. Pitah za cenu, kad lik rece igru 6500 dinara… A na PS Store-u je 6050…
Levati 
E pa srecan mi rodjendan!!
Joj al sam se ozderao… Plejo voli brat

Brat moj nikad ne spava!!! Samo zdere 
Joj najeo sam se jagnjetine i pio viskija…
Pa to je u svakom slučaju bolje nego da si spavao. Znaš šta je spavanje? Bacanje vremena. A ja ga nemam za bacanje…
Vidje matorog ala pije
Joj ljubi brat, svaka cast!!! Nemoj da sutra neko spomenuo kako smo offovali, lose mu se pise 
Kakav crni off, pa meni su noćas sve ove aktivnosti doprinele ulepšavanju dana.
I još tvoj rođendan.
Za mene najlepši dan ove sedmice, a možda i decenije. Nema tu off-a.
Ne znam kakve aktivnosti, bio sam odsutan ceo dan…??
Ispijanje alkoholnih pića od 6 jutros, posustajanje oko 18h , i onda opravka uz pomoć čistog… praška. Za pecivo.
Vilica mi se po malo koči, al osećam se kao da sam sada ustao iz kreveta posle 12 sati sna.
Super sve.
Danas nam je divan dan, mom batici rođendan. Ajmo sada svi pljeskajte…
Klabing, klabing, zezanje do bola… U klubu ćeš me naći samo ispod stola…
Ali “Milenijalci”…
Heeellooo! J.ebem vam mater i ko vam kreira rečnik! Čitaj Malog princa, j*bem ti mater!
Ajde da se sredimo svi, krcmarice sike daj!!! Muzika nam sada svira, dopa nina nina naj!!! 

Au mali batice, čim se neki moderator probudi, pobrisaće nam sve
A sta ima veze, ne mogu nam nista
Znaju da ako obrisu, i ako ga sretnem u RL… Necu biti nezan
I da shvatite ovo kao pretnju 

Nemoj to, bićeš optužen za seksualni napad
Joj bolje da idem da spavam ustajem za 3 sata, zahebao sam Teslu
Mekušac maleni 
A meni se sada, uz pomoć opravke na level 7 otvaraju novi horizonti… Muzika zvuči lepše…
Snagu imam i da ne spavam… Imam i ja obaveze. Al jbg… jedan poziv menja sve 
A jbg, kola nece sama da se reg, posao nece sam da se radi, izlasak nece sam izaci, pivo se nece samo popiti… 
A zapeo sam na Lvl 6, i nemam broj od lika 
Tako sam i nekad za kafanskim stolom ostajao… Uvek sam na kraju i poslednji, koji zatvara kafanu…
Ajde batice u zemlju snova…Tamo ćeš imati sve što se poželeti može i videćeš čuda sva… negde daleko, u zemlji snova