Opet toxic na forumu. Sad ce Marko moderator da objasni pravila
Takodje se nadam da je jasno da se neće trpeti i zaobilaziti pravila zarad “aktivnosti” na forumu. Inače lordish prvi ne bi bio banovan.
Ok shvatili smo, nismo od juce ovde, hvala jos jednom na upozorenju 
Ovo je prvi put da sam to napisao, ali drago mi je da je shvaćeno.
Ja ozbiljno shvatam moderatore
Imaju moc i privilegiju da maltretiraju nas obicne smrtnike 
Nije to privilegija,to je prokletstvo.
Pa napravite off topic temu i tamo je spamujte sa cime god hocete, resena stvar.
A ovo od malopre lici na sve, samo na gejmerski forum ne
no hard feelings 
ana.rs na muski nacin 
Jbt al su svi postali osetljivi na seksualno uznemiravanje… “Gamerski forum, boo hoo!!”
Pa ja sam gamer bio sine kad je tvoj tata bio na radnoj akciji
Bacih prvi lajk Theoverlordu 
Ja nisam ni provalio da sam napisao Metak, niti stigoh da procitam te obrisane postove…
Ja kada vidim da je neka nebitna tema, samo skrolujem i citam dalje… Stoji da Pleja ide cesto u off, ali se njegovim postovima najvise i ismejem 
Nisi sine napisao “metak” , nego je naslov editovan, a znak “edit” liči na metak… au jbt…
Evo na poslu, prvi radni dan. Trece pitanje, gde je menza. I jeo lepo kao covek za 120 dinara. 
Sva sreca pa mi nije stigao komp inace bih bio u vatri, ovako malo sam radio neke tikete za nemce i madjare, malo gledao jos nesto oko import/export.
Uglavnom mladji ljudi, zezanje je sveprisutno, kul atmosfera za rad. 
Koje preduzece
ako nije tajna.
Kuhne-Nagel
Ok, znam ih dobro. Gde si stacioniran? AB ili Dobanovci?
Ugrinovci
.
Sacu jos malo na bus, pa nazad na moje brdo.
Uff daleko…
40 minuta sa Vozdovca, firmin prevoz. Devojka putuje do starog merkatora 50 min skoro.
Tako da je daljina irrlevanta. 
Dobro, to mnogo znaci sto imas firmin prevoz. Prvo OGROMNA stavka u budzetu su kola i prevoz.
A nema ni cimanja.
Dobio na poklon pravu stvar
BOSE Soundtouch 10 Crni - CT shop Komada 2.
Jedan ću zadržati 100% a drugi bi prodao samo mi se ne smara sa oglasima i ne ostavlja br telefona da me zovu i nude kompenzaciju Ajvar i slično