Kad smo kod hrane… Njoke sa povrcem i 4 vrste sira… Neobicna kombinacija i simpaticno neobican ukus 
Šta si ti,gastronom? Gastro-nomad? 
Ja krompir prženi sa malo ulja,pa zagori sa jedne strane

moje iskreno saucesce
.
Ja da znam da kuvam kao Daemon i Ninja, ne bi se ni ženio…
(da begam sa ove stranice da ne pročita)…
Ne bih*
Učimo pravopis. 

Hvala bratić. Apostrof mi nešto glavi 
A brate, živim 11 godina sam sa bratom. Pokupio sam neke stvari usput.
Nekima su roditelji slali supu u flaši od Hello, neki su jeli po menzama a onda su tu oni koji su naučili kako se spremaju jela 
Pa da, sve je stvar okolnosti…
Meni kuvala keva pa žena…
Ali supa u hello flaši!
hahaha
Ahhh, svetogrdje, gomila salate nista mesa.
pa to je kazna!

Ja sacu do Ustanicke da se prosetam dok mogu. tj do Vojislava Ilica da vidim gde mi je pocetna stanica za firmin bus.
Ovakva slika gore bicekod mene sutra ujutru u 5.30. 
Nek je sa srećom početak,tebra.
Srecno!
Hahah. Roditelji FTW. Moji potegnu sa drugog kraja grada da mi donesu delove za supu (kokosku i iseckano povrce) kada sam bolestan.
A supa iz kesice 20 dinara.
Da bre. Najefikasniji način za transport supi i čorbi. Ja sam se smejao, ali par puta mi došlo da tako zapakujem jelo sa slave kad se vraćam za BG. Mrzim da nosim čorbe i ta sranja, ali kad ga napravim onako gospodski, nije lako da se ne ponese
Onda sam shvatio da je to genijalna ideja. Ne nosiš posuđe i ne pravi se sranje po torbi, još samo baciš u zamrzivač i teraš dalje. Ali da nose jebenu supu…
Meni hrana nikada nije bila u prvom planu… 
Ja sam morao i iz menze i jos jeo sa strane
.
Kada se setim tih flesbekova uzimaj na autokomandi ovo ono. Najezim se, nikada vise!
Zato sada ringla radi non stop. Samo se pravi nesto.
Jedino sto jednom u 3 meseca zamolim kevu da mi posalje vlaske palacinke kada se uzelim, uh sada mi krenula voda na ustima.
Koji ste vi kraljevi. Pa ne bih cekao bus i maltretirao moje nema sanse.
Jedem sve sto mogu da sazvacem i svarim! U vojsci nikada nisam imao problem, jos kada vidim neke da nece, da im se ne svidja. Reko daj meni! A nisam pobegao iz gladi iz neke bede. Nego brate to je stav! Necu da biram i mrljavim.
Menza je zakon, jeo sam u 4. Aprilu, loli i patrisu, 4.april zakon :-D… taj ko je rekao da ne valja ima nekih problema.
Najbolja bila u Rifatu. Vece porcije svega i keramika. Nema plastike
Isto u Djusinoj jako dobra menza.
Najvise jeo u 4. aprilu, pa ona Rifat, Djusina, Lola, Studenjak.
Nisam jeo u 3 kostura, gore na Farmaceutskom faxu. i hm jel ima jos neka ?
Ko se ne seca sabana koji se biju cetvrtkom u 17h da jedu pohovani kackavalj, nista nisu videli. Ja ih samo ispratim pogledom i uzmem 2 Becke snicle.