Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan? - Vol. 4

If u say so

Ulepsalo dan, koji tek da je poceo :smiley:

1 Like

Force is the weak with this one :wink: Diversity is the mother of excitement and happy life :sunglasses::male_detective:

Definitivno me sjebaše u “Tramvaj servisu” za tablet. Uvek imaju neki izgovor i
referencu “Zvaćemo vas za 3 dana”.
I šta sada? Nemam revers niti bilo kakav dokaz da sam ostavio uređaj kod njih na servis.
Da banem sutra i kažem “Ok,uzeću ti sada npr ovaj tv”.
Kako bi se to na kraju završilo… Oooo Srbijo jbm li ti klicu

Ma uzimaj neki 4k HDR 10 bit i pici :smile:

To jedino ako mi predator pozajmi high speed hdmi platina, sa gravurom…

3 Likes

E taman sam dobio pre neki dan jos jedan (uz novi IPTV ) kabl HDMI 2.0 aka Premium high speed HDMI, ali jeb_ga nije platinasti obicni onaj plasticni, tacnije isti onakav kao sto se dobije uz pro…

Bruda, vređaš me sada već… Plastika? Šta sam ja, Kinez?
hahahahah!
Šalim se drug…
Svi koji pišu odoše na spavanje…
Da li vam se nekad desilo… da kasno uveče slušate radio koji KIDA kvalitetom muzike, i jednostavno vam ne da da odete u zemlju snova… Gde ćemo biti srećni ti i ja…

Kada sam dovoljno umoran spavam i top da bije pored. Sada oci kao sova, lezim u krevetu i slusam jeza kako trci u tocku. To je otprilike znak za moje telo da spavam. Kao uspavanka :smiley:

1 Like

8 ujutru, zvoni telefon,
Dobro jutro ovde HR, znam da trebate da krenete da radite 15. decembra ali da li bi ste mogli ranije.
Koliko ranije ?
Pa kada mozete.
hmmmmmmm. Moze u petak?
Vidimo se u petak.

Fuck, a imao sam planove za ovih mesec dana.

3 Likes

Trabao si da kažeš:
“Dobar dan. HR služba? Mislite HDR? 8 ili 10 bit?”.

6 Likes

Svi dok telefoniraju obavezno hodaju tamo-vamo. Cak i ja to radim. Zbog cega to radimo? Sada me to pitanje muči…
Npr sedis sa nekim u kafani,zazvoni mu fon,bezvezan neki razgovor,nista poverljivo…
On skace,izlece iz kafane i hoda tamos vamos dok ne zavrsi razgovor… but why?

Mozak bolje radi dok se krećemo.

E jbg,da sam to znao ranije mnogo bi se vise kretao…

Kupim traku za trčanje i završim fakultet za metar dana. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Jutro posle slave :grin:

3 Likes

I narednih 6 doručaka… doručka… Mene to čeka od sutra

1 Like

Prvi i drugi dan sve super…posle toga kad vidim prasetinu dodje mi da bacim peglu

1 Like

Kad ti se baca pegla na prasetinu ti okreni na jagnjetinu. Ako ste imali jagnje. Mada vi ste novosađani dobrostojeći,bude tu raznih đakonija…
Ja juce kad sam platio suva rebra za sarmu 790 din/kg počele ruke da mi se tresu…
:joy: