Šta trenutno igrate?!

Ako cemo da vrhunac budu i grafika i gameplay, onda je Gears of War 2 zasad jos uvek na prvom mestu. Ali puno zavisi od toga kakav te gameplay interesuje… nekim ljudima je gears strahovito dosadan. Svaki zanr ima primere fantasticne grafike spojene sa vrhunskom zabavom (npr. eto Ninja Gaiden 2 ili Boishock (sic!) :)), ali moras biti malo precizniji.

i kaze se “IGRE”, dammit!! :smiley:

Jos neki naslovi koji su me vizuelno odusevili, prema zanrovima:

Soul Calibur IV - borilacka
Resident Evil 5 - survival horor japanski
GRID - poluarkadna voznja
Far Cry 2 - freeform sandbox FPS u dzungli
Dead Space - SF horor zapadnjacki
Assassin’s Creed - srednjevekovna bliskoistocna sunjalica
GRAW 2 - takticki squad simulator TPS
Prince of Persia - akrobatski platformer iz 1001 noci
Unreal Tournament 3 - multiplejer FPS, ima i kampanju

Dakle, igara za svaciju dusu. Ima jos GOMILA odlicnih naslova od cije se grafike pada na dupe, ali sam se nekako suzdrzao. Mogli bi ovako unedogled…

Da prosirim malo listu, posto je moja dusa u stvari vrlo detinjasta i pati za danima kada su platformeri i lukasove avanture imali glavnu rec. Sav taj blood & gore malo dosadi, kada si dovoljno star da budes ponovo mlad. :slight_smile:

Kameo - jedan od prvih igara za xbox360, prelepa i opustajuca arkadica, ali opet ozbiljnija i ambicioznija od “igrica” pravljenih po crtanim filmovima, recimo.

Simpsons the game - jedina igra pravljenja po crtanoj seriji koju nikako ne treba propustiti jer je humor u potpunosti na nivou serije.

De si bre Padawan! Lepo receno… :smiley:

Nego, sto te nema cesce na liveu…? Eto juce Dejan-k igrao neki fudbal barem sat-dva, dok smo Arhitekta i ja igrali Wingman, i bogami dobro se drzali. Mogao si da biras sta bi radje! :smiley:

Hm, ako hvalis Kameo, moraces jednom da mi ga doneses, cisto da ga probam… a jesi probao Red Faction?

Ma meni bilo drustvo neko pa smo igrali svi po malo :))) Nisam sam igrao toliko fifu :))))

Posto sam pazario jos jedan gamepad sad je aktuelan PES 2009 sa drugarima :slight_smile:

Nego, sto te nema cesce na liveu…? Eto juce Dejan-k igrao neki fudbal barem sat-dva, dok smo Arhitekta i ja igrali Wingman, i bogami dobro se drzali. Mogao si da biras sta bi radje!

Uh, ma dok ja sastavim malo slobodnog vremena, vec je suvise kasno i umoran sam za obracune motornim testerama. 2, 3 partije FIFE bolje bi legle u takvim okolnostima.

Hm, ako hvalis Kameo, moraces jednom da mi ga doneses, cisto da ga probam… a jesi probao Red Faction?

Mislim da bi te Kameo smorio, prilicno rudimentaran i oldschool gameplay, grafika sa pocetka nextgen ere… RF nisam jos stigao da ozbiljnije isprobam, nesto me bas i ne privlaci.

Sve me nesto smorilo i nista mi se ne igra. Cekam Overlord 2 i pokusavam da nadjem zdrav torent za Ghostbusters.

Xaxaxa skroz si u pravu, ninja gaiden mi je jedna od najbolji igara, jos sa xbox keca. Biti ninja i klati one demone na najbrutalnije nacine ne moze nikako dosaditi. Takodje ovan novi Ninja Blade je isto zakon al gaiden II mi je nekako vise ninjalistic ili to samo govorim zbog brutalnosti xD

ima na torrentleech-u, tamo su svi torenti dobri

Zavrsio RE5.
Djordje tvoje drzanje palceva se isplatilo!Sjebao sam Weskera!!!:smiley:
Igra me raspomamila.
Graficki briljantno mislim da je ovo mozda i najlepsa igra izasla na konzolama.

Ranije sam pricao svoje impresije i za sada ostaju iste.RE je i dalje jedan od najboljih serijala.Igra ispunila ocekivanja u svakom pogledu.Gameplay dobar,ima dosta akcije ali je lepo dozirana i prosto je uzivanje igrati.

Obavezno stivo za sve vlasnike ovih novih konzola.:smiley:

Ja sam do sada narezao jedino street fighter 4 (koji je dobar, ali mi je malo tesko da odradjujem combo udarce zbog dzojstika (navikao sam na sony dzojstik)), ali igra je super stvarno :smiley: drugo je Star Wars:force unleashed (preporucujem svim ljubiteljima star warsa, ali i onima koji nisu :stuck_out_tongue: grafika do jaja, super izivljavanje, lepe moci koje pomazu izivljavanje i mogucnost igranja sa jos nekim likovima, recimo-Palpatinom) i evo danas PES 2009 :smiley: Hvala bogu da sam ga skinuo, posto mi je riknuo hladnjak na PS2, gde bih ga igrao :smiley: Sada ne znam sta bih skidao, ali evo smislicu nesto uskoro, pa cu skidati :slight_smile: (ala se pretrpavam :D)

Javlja mi se javlja mi se da se neko ponovio u u Elite konzolu!:slight_smile:
CESTITAMO!

Djordje je napisao ovde negde neki mali tutorial vezan za SFIV pronjuskaj,dosta je dobro stivo.

Pozz kolege zanima me dali postoji F1 ZA Xbox 360 i ako postoji iz koje je godine i tj. gdje da ga nađem.Izgubio sam dosta vremena i živaca tražeći ali uzalud. :confused:

ne postoji jos uvek, zasad postoji samo za Sony ali treba na jesen da izadje i za Xbox (cuo sam nesto kako su ovi iz Sony-ja izgubili ekskluzivno pravo na F1 pa tako igra postaje multi-platformska)
Izlazi odprilike kad i Forza 3

Ništa tebi hvala na obavjesti a nama zaljubljenicima u F1 ostaje da brojimo dane do izlaska. POZZ!:wink:

Nego,

jel igra bre neko Red Faction? Ovo je jedna od najbolje dizajniranih sandbox igara koje sam igrao.

Nekoliko primera pametnog dizajna:

• rusenje zgrada vezano za upgrade sistem - genijalno!

• lik moze beskonacno da sprintuje

• cim se zavrsi misija alert level pada na nulu, protivnici nestanu. Nerealno, ali krajnje prakticno.

• kada se jednom kupi, moguc teleport natrag u bazu

• penal za umiranje skoro nikakav - unistene zgrade ostaju unistene.

• cim krene animacija ulaska u kabinu vozila, damage preuzima vozilo. Nebrojeno puta mi je ovo spasilo zivot.

• Lako je izbeci poteru i vratiti alert na zeleno, nema smaranja

• moguce promeniti tezinu igre u bilo kom trenutku.

• na pola igre dobijas jetpack! :slight_smile:

I tako dalje. Dizajneri su ocigledno na svakom koraku razmisljali o komforu i zabavi igraca (za razliku od, recimo, naduvenog coughGTA4cough), trudeci se da smanje frustraciju na minimum. Da ne pricamo o GeoMod destrukciji, neverovatno je detaljna. Ne mogu da vam opisem koliko je zabavno sesti u kamion i pod punim gasom probiti zid neprijateljske baze, zabiti se duboko u neku njihovu zgradu, i onda pokusati rikvercom da izadjes i zgazis vojnike - bwahaha! (pametniji od mene prethodno polepe eksplozive po kamionu) :smiley:

Zbog svega ovoga ovo je izgleda jedan od onih retkih sandbox naslova kod kojih necu odustati na pola. Dosta ljudi ovde hvali Crackdown. Dajte sansu i Red Factionu, mogao bi prijatno da vas iznenadi.

Ako parira Crackdown-u onda ću obavezno probati!
Inače šuška se da će mi konzola biti gotova do ponedeljka:D:D:D!

Ja stavio 1.6 na svoju konzolu mrzi me da pacujem igre.
Red Faction ide na download.

Ali prvo UT3, CoD4 i SF4!! :smiley:

Meni igra daje isti onaj osecaj slobode da se glupiram i radim sta hocu koji je postojao i kod Crackdowna. Dosta te nagradjuje, malo te kaznjava. U tome su obe igre slicne, da se razumemo. RF ima naravno svoje mane, pre svega pomalo dosadna okruzenja i utilitarnu arhitekturu (ipak je to mars), ali boze moj.

A za konzolu, odlicno! Mozda nam se pridruzis najzad i na liveu… :wink:

Haha,UT3 se skida SF4 i L4D rezem.:smiley:

COD4 sam presao 2 puta mislim da je to jedina igra koju sam 2 puta presao i nemojte me terati da je igram i u multiplayeru molim vas.:o