Hoću, brate mili, jedva čekam!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
I mi isto.![]()
Ne samo tebe nego sve one koji imaju xbox i imaju mogucnost kacanja istog na internet.
Ovi momci sto su skoro ponabavljali xbox-ove neka izvade svoje mrezne kablove iz kutija i konacno pocnu da ih koriste na pravi nacin.![]()
Pocecu da delim mrezni kabl i uz arcade.![]()
POZZ evo da dam svoje skromno mišljenje za igru koju sam upravo završio a zove se DAMNATION. Po mome skromnom mišljenju jedna skromna igra sa dobrom radnjom ali lošom grafikom i naoružanjem koje je uvjek isto ali moja preporuka igračima koji vole fps odigrajte ali ne očekujte puno.Napominjem radi se isključivo o mom skromnom mišljenju koje se nemora u potpunosti slagati sa nekim od vas ako dođe u priliku da je odigra.!!!
Evo sad sam presao 15 put Assassins Creed xD…ako neko nije igrao… :eek:
Juce sam zavrsio Ghostbusters i super je igra. Dosta inovantan gameplay sa onim uruzijem i hvatanjem duhova mada malo prekratka igra.
Takodje sam poceo Overlord 2 i super je. Slati one minione da ubijaju sve zivo i budziti zamak zrtvama je super. Definitivna preporuka za Overold.
Imam ja jednog koji je isto lud za Assasinom i presao je ko zna koliko puta.![]()
A Overlord 2 izasao a jel tu bese oni minioni?![]()
Inace kod mene ceo dan puna kuca dece ne skida mi se Street Fighter 4 sa televizora a otprilike i nece do tenisa kad cu da ih pobacam iz sobe.![]()
Pametan covek xD
Jeste, 4 vrste miniona sto im kamundajes i ubijas se zive.
Ja skinuo Street Fighter 4 sa neta pre 2 nedelje i igrao dan. Nakon toga izvadio cd iz xboxa i bacio ga xD Kako sam se bio iznervirao, igrao sam sve delove street fightera ali ovaj put konrole su bile nemoguce protiv racunara. Ja gurnem napred a on skoci… A lista kontroli i poteza…nema je…
Tenis je zakon, sad kad nabavim live za koji dan moram naci nekog da igramo tenis ![]()
Ja sam 2004 prvi put okusio POP SOT. Onda sam razmisljao o takoj igrici samo da nema cudovista. 
I moje misli i razmisljanja su se ostvarila Assasinom.
Mozda ce nekoga zanimati da je Overlord 2, kao i prvi deo, pisala cerka inace meni omiljenog Terija Praceta.
Zaista je prava steta sto nema vise igara sa ovakvim duhom i humorom (koji je mnogo bolji od Fable 2 iako ga porede sa njim). Utoliko vise se radujem sto je Rijana izabrala medijum video igara. Ako tata-Pracet ubaci par saveta, imamo novog Tima Safera u nastajanju. 
Cool, zaista Overlord je jedna od najsmesnijih igara. Oni Mionini kad pocnu da se deru i ubijaju one male foke je neprocenjivo 
Definitivno igara na takvu foru humara a i uospte stila igre kao Overlord bi trebalo biti vise.
Jedina inovativna igra sa humorom kao Overlord je po meni Psychonauts i po izgledu Brutal Legend mozda bude.
uuu extra igra…presla sam je 3 puta…crkla sam od smeha…videcu sada nekako da nabavim i drugi deo…igra je extra…nego jel je ima neko u prodaji od vas??
Guitar Hero 2 ali sa gitarom! Stigle mi gitare te sam resio sebe da castim sa jednom i igra je stvarno prava zaraza.Nikako da otkljucam Sweet child o mine a zbog te presme sam skinuo GH 2. U pocetku mi ne deluje nimalo lako igram na easy i otprilike dobijam 4-iri zvezdice a verujem da tek kako se povecava nivo tezine da igra postaje sto dinamicnija i da je osecaj jos jaci.
Ne znam sta da vam kazem, ali otkako sam probao BF preko neta, ne silazim s konzole, hrana i spavanje za mene ne postoje 
Ko nije igrao jednostavno mora da proba! 
A, ako pak ima onih kojima se nije svideo, mora da su nesto propustili ili su koristili pogresne komande…
Sada prelazim Naruto: The Broken Bond extra je igrica, salim se igra:D.
Presao sam Assassin’s Creed na kompu nekoliko puta, pa me zanima da li se miseje na xboxu razlikuju??
Sve je isto. Jedino su kontrole super uradjene na dzojstiku u poredjenju na one malo skrnave na kompu ![]()
Uglavnom igram ovo poslednjih dana (jer je to sve sto imam XD).
Halo 3-Moja naj omiljenija serija video igrica i bukvalno najbolja igrica na Xbox 360 (moje misljenje hehe)
Red faction guerila-Ova igrica mi se uglavno svidja sto mozes da unistis bukvalno sve sa macolom hehe.
Resident evil 5-Veliki sam fan RE igrica i ovo sam morao da uzmem, i dalje je igram.
Bionic commando-Ovo mi je drug preporucio i nazalost…zao mi je sto sam ga slusao. Ovo najmanje igram jer me je igrica nekako smorila vec.
BC je igra koju nije lako zavoleti. Tesko se igra, ima neke cudne momente, ali sto ti bolje ide s rukom, bolji je dozivljaj. Ko zna, ako joj das jos vremena, mozda ti se ipak svidi.
Ne znam nekako mi se igra cini da se previse ponavlja i da su achievements previse teske i da premalo daju…
Sumnjam da cu je igrati mnogo…Samo mi sakuplja prasinu hehe.
Po meni ova igra je jednostavno glupa… Sve ovo i vise ima u Prototype-u i bolja grafika i bolji osecaj, tako da stvarno ne vidim razlog zasto bi neko ovo igrao…
CO-OP igre su … divna stvar.
Rastura se u splitscreen-u Left for Dead,Gears of War 2,Guitar Hero.
Onda sibanje tu dolazi u obzir neki Street Fighter 4 ili Soul Calibur 4 .
Ne zaboravi Resident evil 5 i Halo 3 u njima je Co op genijalan.
I Too Human co op nije los.