Treba da poseduješ/kupiš oružje koje ima prazne slotove za Augmente i onda ih staviš na ta mesta. Izabereš one koji ti daju najviše prednosti ili odgovaraju stilu borbe. Neka oružja dolaze sa već postavljenim kamenčićima.
Nema kod meka na Vidikovcu,ja tu blizu zivim :(…Programer se zove radnja.
Ostade mi jos NBG…
Prototype - ima potencijala, Crackdown inspirisana igra, sa pomalo traljavom egzekucijom koja vas nekad spase a nekad košta života. Priča se za sad ok odvija, uspeli su da to upakuju bolje od prosečnih ostvarenja.
Odigrao sam Terminator Salvation i to je tako tako ništa specjalno pomalo monotono. Danas sam počeo The Chronicles Of Riddick iza sada zanimljivo vidjet ćemo javit ću kako će biti dalje. POZZ!
Je ne mogu da verujem da imam box od aprila a da sam tek prosle nedelje narezao i poceo da igram Fable 2…Evo udaricu glavom od zid zbog toga :)))
Odlicna igra!
[prototype] je pizdarija igrica 
To je prva igrica koju igram na x360, i stomak mi se prevrce koliko je zabavan osecan 
Cek,jel ovo znaci da je dobra ili da nije dobra?![]()
Evo ja sad stavljam Prototype da se reze…Mirise mi na nesto dobro 
Auuu, godza, ako te ovo odusevljava, tek ces da uzivas u drugim, daleko boljim igrama. Blago tebi, podilazi me jeza od pomisli na kolicinu fantasticnih naslova koji te cekaju… i kaze se “igra”, ne “igrica”! ![]()
Po forumima se polako formira misljenje da je igra veoma dobra, pod uslovom da joj das par sati da se razmashe (kao i crackdown), kao i da se pomiris sa cinjenicom da je grafika prilicno osrednja.
Ja sam probao samo 20tak minuta, i nije me nesto odusevila, ali ljudi kazu da kasnije sve dodje na svoje mesto. I moram priznati da me je grafika opasno smorila… ![]()
[Prototype] - jedna od najboljih igara koje sam do sad igrao na xboxu a naigrao sam se xD
Virtua Tennis 09 - Dobra igra, dosta bolja od 3.
Red Faction - super igra, mislim sve zivo se moze unistiti (nista drugo nije ni potrebno xD)
Tuga jad i očaj novi RIDDICK toliko dosadno da nije vrijedno spomena. Krećem odmah sa X MAN WOLVERINE dat ću komentar kad je prođem nadam se da neće biti katastrofa. Pozz!
Terminator Salvation: sem ako ne zelite lake poene ili se veoma uzasno mnogo lozite na terminator fransizu, nemojte da igrate
Ja nikada u zivotu nisam video kvalitetnu igru pravljenu po filmu/seriji/crtacu. Ispravite me ako gresim, ali to su uvek debil friendly igre koje koriste elemente drugih, jos gorih igara i nisu vredne mesta na hard-disku, a kamoli para.
Inace, trenutno igram Fallout 1&2 kako bih mogao da nastavim sa trojkom, cim kupim kutiju. 
Meni se svideo demo X-mena njega moram nabaviti.
Da, ali 820 poena za nekoliko sati igranja na medium tezini (1000 ako se predje na hard)…previse poena da bih uspeo da odolim ![]()
Nisam znao o kakvim poenima govoris, ali sada vidim da se radi o Live!-u i The Gamerscore poenima… Pa oke, kome je to bitno, takve igre zaista predstavljaju “gold mine” poena. :rolleyes:
Sto se tice Wolverine-a, osim cinjenice da vam neprijatelji ne mogu nista, deluje kao okej hack&slash. Samo vi uzivajte, niko mi nije kriv sto ne volim holivudske filmove, a kamoli igre zasnovane na njima. ![]()
Tacno je to sto pricas za igre radjene po filmovima, ali Wolverine je jedan od retkih primera gde je igra bolja od filma…jedini problem je sto film neverovatno los pa nije tesko biti bolji od toga 
Bas se i ne slazem za Riddicka, mislim prica bas i nje nesto osim da one bezi iz broda u Dark Athinu ali gameplay je super. Kriti se u senkama i iskociti sa Ulukama i zaklati one garie je bas cool. ![]()
PS: Mislim na 2. kampanju, ne onu preradjenu iz 2007 ili od kad vec.
Evo i dalje igram [prototype] i josh mi nije dosadila, svaki dan posle posla po 2 sata.
Meni je grafika extra, mada cujem da ljudi govore da je osrednja. Hajde neka mi neko da ime igrice koja ce da me odusevi grafikom i gameplay-om.
Rek’o bih ti Ninja Gaiden II, al’ ispašću pristrasan!![]()
Takođe probaj sa “starim” dobrim Boishock-om!![]()