hm, proterao sam ga, ima problem sa ini fajlom ali to je vezano za stealth deo odnosno da li je u njihovoj bazi (sto se desi tek kada je igra zvanicno u prodaji)
sledeca stavka su printable diskovi. koristio sam i ranije i nije bilo problema. probacu sa novim i da vidimo.
što se tiče same igre, skinuo sam STRANGE release koji, koliko vidim, vrti se svuda.
EDIT>
da, izgleda da je do medija, na ovim blanko verbatim diskovima ide kako treba. n00dle hvala!
prokleto swingovanje! ne mogu da prihvatim da je LT komanda za to. Užasno loša koordinacija. Trebali su ga dodeliti na neki face button, ovo me izluđuje. Nešto fali. Uglavnom idem peške. Kasnije ću probati nanovo.
Ahahaa!
Znam tacno kako ti je. Tako sam se i ja osecao posle prvih sat vremena. Ali posle jos nekih sat i po, kliknulo je, donekle. Nemoj nikako peske!
Ali i dalje mrzim proklete lebdece mine, totalno su random postavljene u vazduhu.
@Kyott
Uh, nema na cemu. Dobro je da je samo to bio problem. Uzivaj!
EDIT: ovo ti je verovatno jasno, ali ne idi online s igrom, em je wave3, em nije jos ni izasla zvanicno. Negde sam procitao da je to cak review kopija, i da ce tek da se pojavi “kupovna” verzija.
da, nemaš brige, potpuno jasno. Treba nositi boxa na pregled i nove lekove. Stvar je u tome što za vikend kupujem preko livea pesme za GH3, tako da ne znam šta mi je pametno. U međuvremenu, izašao je i zvanično BC. Kontam, da većina ovih releasova i jeste iz review izvora.
Ja juceh zavrsih star wars force unlished, i kao velikom fanu sw, mogu da kazem da sam bas uzivao u igrici :D, po meni sjajno je odrađena. Svaka preporuka.
**Damantion **- Gears of War za siromašne u jeftinom western steam punk okruženju sa platformskim elementima. Kako mrzim kada upropaste / izvedu donekle zanimljivu premisu (zanimljiva je u ovom slučaju = opičena). Jalova igra. Šteta.
I meni se tako cini. Nije cak ni “Gears za siromasne” (ta titula pripada Terminatoru, joj), posto nisu ubacili nikakav cover sistem, bez kojeg danas 3rd person pucachine deluju blesavo. Vidi se da je igra zivot pocela kao mod za unreal. Stvarno steta.
A Bionic Commando je veoma zanimljiv, mada ni tu bas ne znam sta da mislim. Cesto uhvatim sebe kako se ubedjujem da mi je zabavnije nego sto zapravo jeste… najgori osecaj. :rolleyes:
EDIT: @Titanus - Ako ti se svideo sam tip igre, probaj Wolverine. Daleko je bolji nego sto smo mogli ocekivati. Pod pretpostavkom da si vec odavno odigrao Devil May Cry 4 i Ninja Gaiden 2, naravno…
Nisam jos probao doticne igrice, ali svakako hocu, trenutno igram mass effect, i za sad mi je bas legla, i ako nisam bas ljubitelj takvih.
Ja licno ne volim da zapocinjem vise igrica “odjedared”, nego vise volim da zavrsim jednu po jednu, naravno tu ne racunam fudbal tenis, kosarku (naravno multiplayer).
Kad vec spomenuh tenis, top spin 3 me je odusevio koliko je dobar, fizika po meni izuzetno realna. Cak sta vise pored nje sam poceo da bolje kapiram pravi tenis.
Na primer, tacno mogu da provalim zasto igraci neki put moraju da vrate lopticu na sredinu terena iako dok gledam na tv milslim da igrac ima mnogo boljih resenja, itd…
Kvragu! Misteriozno mi je nestao sav progres u GTA IV. Kada sam sledeci put pokrenuo igru krenulo je ispocetka. Dobro nisam mnogo daleko odmakao… Ali opet! :mad: Proverio sam sve je ok sa profilom, nije mi nestalo struje i nisam gasio konzolu bas u trenutku snimanja pozicije. Pih…
Ja sam ga nabavio,ali ne moze da mi radi jer je wave3 igra,a meni je 1.5 firmware…onda sam ga preko programa promenio u wave2 igru.Udje mi sve normalno i onda odjednom trazi neki update kojeg nema…
Ako neko zna gde ima u BG-u da se upgrade-uje firmware na 1.6,ako moze da mi kaze…
Elem,igram:
Soul Calibur IV
Resident Evil 5
Ninja Gaiden II
Gears Of War 2
Deathrow (XBOX1 Epic igra)
Skate 2 (Ne ide mi bas nesto :/)
Banjo Kazooie:Nuts And Bolts
MK Vs DC Universe
Pure
ja zavrsila fable2…ali mi je extra pa sad igram dalje…nego jel zna neko kako se radi upgrade oruzja…kupila sam ono kamenje i tako ga vucem bez razloga…jedino mi zao sto sam se na kraju zrtvovala,i ostala bez psa,muza i klinca…sta ces…naivcina:D
Heh, ja sam odabrao psa - i nije mi zao! A muza nikad nisam ni uzeo (igrao sam kao zensko), plasio sam se obaveza…
Inace, svaka preporuka za Red Faction, veoma solidan sandbox naslov, destrukcija je stvarno neverovatna. Vizuelno je malo dosadno, ipak je mars relativno jednolican, ali dobro, vidim da ce kasnije biti raznovrsnije…
Probao juce Prototype, ambivalentan sam - s jedne strane, mnogo je zabavno trcati uz zgrade i gadjati helikoptere kolima, ali s druge strane je sve dosta haoticno i neprecizno, a grafika prilicno muljava. No, videcemo jos…
Ok je pucanje, ali poenta je da im bacis bombu pod noge ili da direktno zabijes kamion u njihov bunker, ili da im pritrcis i zviznes ih maljem ili da ih pregazis ili da upucas eksplozivne tankere pored njih ili da urusis jednu stranu dimnjaka kako bi pao direktno na njihovo pojacanje ili da im ukrades mech tako sto ces prici bazi otpozadi i probiti rupu u zidu hangara gde ga cuvaju, a potom preores citavu bazu… nadam se da si me razumeo.
U svojim najboljim momentima, Red Faction je ludilo. **Prototype **mi nije ostavio takav prvi utisak…
RESIDENT EVIL 5
Stigao do chaptera 2 - 3 i samo cu reci jedno: “Odlicno”!!
Definitivno ovo je pravi nastavak 4-ke i ovakav treba i da bude.
Koliko samo volim ove Bossove u RE igrama da to nije normalno.