Za uzivanje i krljanje:
Gears of War 2
RPG:
Fable 2,Lost Odyssey,Mass Efect
Za zene:
Viva Pinata,Fable2,Dead Space
Avantura:
RE 5
Obavezno Table Tennis,Crackdown,Halo 3(ako ti se svidi razbices se od igranja ako ne onda ces pricati kako je glupa:) )Forza2…Street Fighter 4,Soul Calibur 4…:)…dosta za pocetak.
edit:
Noodle,noodle uvek korak ispred mene bilo da je u pitanju Street fighter,Soul Calibur ili udaranje idnticnih postova bice brzi za dlaku.
da da…tacno…daj joj da igra princa…kad se pojavio prvi serijal tolko sam se bila nalozila da sam otkacila sve zivo da bih igrala…topla preporuka…pali 100% samo nemoj da te zena izbaci da bi igrala ona:D
između ostalog, žene vole da stvaraju, kreiraju i doteruju stvari. Stoga, svaka igra koja ima customization sopstvenog lika može biti interesantna da opravda tvoj hobi.
Počni od toga, da joj daš da napravi svoj avatar i gamertag. Pola sata ćeš biti odvojen od konzole, ali će ti žena zato uživati u smišljanju sopstvene kreacije. S vremena na vreme, update sa LIVEa ti donosi novu trikotažu, tako da je možeš samo sa tim zaokupiti.
Sledeći korak je da joj to isto omogućiš kroz neku igru. Saints Row 2, Godfather 2 ili Mass Effect. Da, jeste, to su hard core igre, ali, dobar uvod i da te “razume”. Ako ti pomogne u kreaciji sopstvenog lika, posle ti neće zamerati kada vidi da igraš tu igru i generealno, da si za konzolom umesto da ideš po mleko. Moja cura je tako prešla Saints Row 2. Sada non stop igra halo wars. voli da se kući valjda.
Viva Pinata je isto navlaka jer praviš sopstvenu baštu. Prince of Persia je isto dobitak. Fable II, daj joj neka ti nađe ženu i posle će pomno pratiti kako se igra razvija ili će joj biti donekle stalo.
Sve u svemu, ovo su najlakši načini da, pre svega, bilo koju devojku/ženu upoznaš sa kontrolerom. A onda joj pusti Dead or Alive Xtreme** 2** i neka se švrćka po peščanim plažama.
ima jos jedna extra igra koja se dopada zenskom polu,ona sto sakupljas delove pa sastavljas letelice,nesto kao kras…pominjalo se nesto “bolts” nisam je nabavila ali izgleda extra…sto se tice fable2,koja je poenta kupovanja onih pijacnih tezgi???osim novca jel se dobija jos nesto??
nego jel zna neko kako da postanem mrsava u igri fable2???i koja je poenta kupovanja onih sitnih ulicnih tezgi…a da,i kako da ugradim ono kamenje u oruzje??
Ja sam tu došao, ali još mi ništa nije otključano, verovatno, kasnije u toku igre to postane dostupno ili se dobiju ključevi za vrata koja su (meni trenutno) zatvorena.
Prvo treba da kupiš nameštaj za kuću. Imaš jedan salon na Bowerstone market trgu, kada prelaziš most sa desne strane, ima neku stolicu na tabli. Kupiš šta ti se sviđa / koliko imaš novaca. Odeš u svoju kuću, i priđeš smotuljku na vratima (preko kojeg inače postavljaš kućni budžet). Kada ga otvoriš, izaberi “Enter decoration mode” i tada možeš da swapuješ stvari koje se u kući nalaze za one sa koje si kupila. Kasnije, u prodavnici nameštaja možeš prodati svoj stari nameštaj. Sa novijim i boljim nameštajem, raste ti cena nekretnine a žena/muž se bolje osećaju.
spustio sam ga, but… dva diska već odoše, CloneCD neće da ga odradi kako treba, krene sa Lead In i onda drlja 15 minuta u prazno, završi sa Lead Out izbaci dvd sa 1gb nekih podataka. Čudno s obzirom da sam iste medije koristio za ranije igre (verbatim printable). Neko imao problema, možda…?
Uh, bedak. Jedini savet koji mogu da ti pruzim jeste da probas da proteras image kroz abgx, on proveri svakojake stavke, izmedju ostalog i CRC (to je valjda ono da li je image dobar…?!)
Tako ces barem znati da li je do loseg imagea, ili mozda do neceg drugog.
Posle toga, ako imas jos nekog sa dobrim rezacem, narezi kod njih pa ces tako znati da li je uopste do tvog kompa. Plus, ako se dobro nareze, eto tebi Bionic Commandoa! (koji, btw, nije los, sad kad sam se malo navikao na kuku…)
EDIT: Verbatim printable, jel to ona verzija sa belom gornjom stranom? Ti su mi sumnjivi, drugovi su ranije vec imali problema s takvim diskovima, ili se lose nareze ili crkne disk posle sest meseci. Ja licno uzimam samo Verbatime na kojima jasno pise da su Verbatim. Znam da ni to nije nikakva garancija, ali dosad nisam imao nevolje (kuc, kuc).