Ovde vidim malo RPG ljubavi 
Mass Effect nanovo!
Ovde vidim malo RPG ljubavi 
Mass Effect nanovo!
Ljudi Braid izasao i za pc,te se ne mora kupovati preko xbox live servisa.Probao sam ga i za sada je hebeno predobro.E sad da li je neophodno skupljati sve one slagalice,posto do nekih bas ne uspevam da dodjem?
Uu, svaka cast. U potpunosti podrzavam, ne odustaj! 
Da bi zavrsio igru\otkljucao poslednju sobu, moras da sakupis sve delove slagalice. Veruj mi, vredi, Lidija i ja smo zajedno prelazili igru nekoliko dana. Ako imas nekog s kim bi prelazio, uzitak je utoliko veci.
Neke su bas teske, ali vecinu ih je moguce resiti, pre ili kasnije. Samo jedan deo nismo uspeli da pokupimo bez gledanja u walkthrough. Iskreno, ne bi je nikad resili sami (hint: mozes da udaris ona krnzata cudovista i od ispod. Umreces, ali ce oni poskociti, sto ti i treba 
Sa srecom!
Kad smo već kod mozgalica, Proffesor Layton and Curious Village, doduše na DSu
ja se vec unajvece spremala za fable2…dala boh krv ( dva dana slobodno) i uzela jos 2dana slobodnog…ALI IMA BOGA…posle 8 rrod-a,obasjala me je svetlost…" Tigar tyres " zbog ekonomske krize nas pusta na slobodno placeno (doduse 60%) ali ko ga j.be…ima da se sita naigram do 5.5.09 :D:D
samo jos da mi stigne nova konzola…nisam vam rekla da vec duze vreme cekam konzolu…doduse moj brat je kupuje ovaj put…ja samo malo pripomazem s kintom…i dva dzojstika da bi nam bilo jeftinije…xe xe
nego ovako…preporucite mi neku dobri igru sa tematikom lova,i neku dobru trkacku igru koja moze na split screenu (moram da se uvlacim sad,pre je bilo obrnuto)…
Jeste dobar.Nego desavaju mi se situacije da vidim slagalicu ali nema teorije da je uzmem.Cak mi deluje neizvodljivo po svim zakonima.:mad:
Ima li neke sanse kada je ne pokupim u prvi mah to uradim nesto kasnije,na odlozeno?![]()
Naravno,
Bilo koji deo mozes da pokupis bilo kad. Ako te neki deo slagalice smori (ko sto nas jeste mnogo puta), i nemas pojma kako da ga pokupis, idi slobodno dalje. Mozes bilo koji otkljucani svet da posecujes kad god hoces, i da ga napustis kad god hoces – pokupljeni delovi slagalice ostaju snimljeni.
Vrati mu se kasnije, pre ili kasnije ces se dosetiti resenja, garantovano.
E ljudi,mozda jeste glupo,ali sam nov u ovome pa imam jedno pitanje…trazio sam ali nisam mogao da nadjem informaciju gde mogu da se kupe piratske igrice(ja trazim pre svega fifu 09 i nba 2k9)…ako mi vi ne pomognete,niko nece…
dosao si na pravo mesto:D:D javice ti se vec neko uskoro sa foruma.![]()
Procitao sam da si ranije nabavljala igre u bg-u…gde?
Cini mi se da si resio svoj problem na drugom threadu… 
Nego, da se vratimo temi:
Riddick!
Igrao sam naravno original na PC-u, ali opet je super dozivljaj. Cudna mesavina moderne grafike i pomalo zastarelog, kabastog dizajna. Ali atmosfera je odlicna.
A kad predjem Butcher Bay, ceka me Dark Athena.
sweeet. 
Jesam,ali bi mi pomoglo kada bih znao gde mogu da ih nabavim u bg-u…
Trenutno prolazim kroz Dark Athenu, i bas mi se svidja. Prethodno sam presao Butcher Bay, osetna je razlika u kvalitetu dizajna nivoa, broju poligona itd. Kazu da u drugoj polovini kampanje kvalitet igre degradira zbog preteranog napucavanja, videcemo.
Medjutim, poenta ovog posta nije Riddick, nego X-Men Origins: Wolverine!
Ako vas iole interesuje meshavina Ninja Gaidena i God of Wara, ovo je pravi melem za dusu. Nisam puno ocekivao kada sam pokrenuo igru, ali sam se vec posle dvadesetak minuta totalno navukao. Osim ako nesto nisu zeznuli kasnije u toku igre, mislim da je ovo pun pogodak. Narocito kada se ima u vidu da je igra bazirana na filmu, a znamo da takve igre nisu bas kvalitativni reper…
Posle neka dva sata igranja, “two-thumbs up” od mene! 
Da, gledao sam jutros video review za Wolverina i iznenadio se kako sve izgleda. Posebno cutscenes i finish potezi.
Neznam za vas,al ja sam se tako opasno nalozila na fable2…da cu da poludim…nego jel moze da se obuci pas na neku foru???nalazim na neke knjige o obuci al neznam kako da ih iskoristim…postavite neki savet,o najbitnijim stvarima…
Ja stvarno nisam napravljen za RPG.![]()
Dosao sam do nekog questa nesto Shadow… ne secam se sta je bilo i tu zakucao i batalio igru.A bas mi se svidela do tog dela.![]()
Eeee… Ja još nisam ni Ninja Blade zaigrao a n00dle pravi zazubice…
Konzola mi je još uvek u kvaru…argh…mada sam ovih dana bio jako zauzet (možda ste primetili da me nije bilo:p), šta ćeš terenski deo posla je stupio na snagu!
Nadam se boljim vremenima posle Đurđevdana, videćemo…
Sve u svemu pozdrav svim novim članovima foruma, a naravno i staroj ekipi!
Ma batali Ninja Blade, ovo je prava stvar.
Evo presao sam sigurno vise od pola igre, i mnogo je dobra. Neverovatno fluidan sistem borbe… Wolverine kicks ass 
Pozdrav svima,
U sredu treba da mi stigne konzola, zanima me za preporuku koju igru (igricu :)) prvo da probam, nije bitan zanr, bitno je da ostavi wow utisak! I zanima me jos jedna stvar da li ima neka zenska igra, tacnije neka koja bas otavi utisak na zensku populaciju ( cisto da malo zeni da zamazem oci, vec me je bledo pogledala kad sam rekao da uzimam konzolu :D:D:D).
xmmmmmm…za zene…ima dosta toga…zavisi sta ko voli…mene je licno odusevio overlord,strava igra sa odlicnom dozom humora…e sad zavisi i od starosne grupe…( zakljuceno po mojim drugaricama),uglavnom je ostavila jaci utisak onim starijim od 20…