evo da se pohvalim. konacno sam presao jednu full igru i dobio 1000G, a to je Batman:AA. Ne pitajte kako sam presao challenge modove, skoro je i joypad stradao
Lepo, do sad nisam bio Senti, ali zvuci kao lepo mesto
Ovaj, sad opet poceo da igram Counter-Strike.
Joj kada se samo setim koliko puta je pisano na tu temu…samo je trebalo potražiti…no 'ajd dobro… http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/392-jeftini-dl-diskovi.html
Jaoo ljudi opet osecam kao da sam bacio disk.
Naterala me sestra da joj narezem bayonetta i ja joj narezao.
Evo sad malo pre da probam ono kao bas da vidim sta je toliko super u vezi igre.
Pa ja stvarno ne znam odakle da pocnem,koliko mi se stvari ne svidjaju u vezi igre.
Ali najvise sto me je iznerviralo je Fly me to the moon (frank sinatra) sto se pojavila na prvom nivou ali nekakva potpuno izmesana anime,girl high tempo verzija…
Ja sam ranije tako voleo tu pesmu ali sada…Osecam da necu moci vise da je slusam a da ne pomislim na bayonetta verziju.
I naravno tu je najveci problem u tome sto pola puta dok igram igru, nemam pojma sta se dogadja na ekraju ili sta moj lik (likusa :D) uradi kad ja pritisnem neko dugme…
Ja jako volim Devil May cry serijal.
Ali ovo je kao cista kopija Devil May cry ali na LSD (Gameplay i jos nekih par stvari)
Ja vas ljudi nikako ne kapiram.Bajoneta nudi najbolji set combo-a fantastican borbeni mehanizam i vrhunski evade sistem te prema tome odlicnu borbenu mehaniku.Kljucna stvar u njoj je sto igraca ne vuce da je igra tako sto se prsti nauce nego sto psiha sama skapira kad treba sta da se izvede i ruke krecu refleksno.A kada se potezi ukapiraju sami detektujete koji vam je najbolji i koji kada koliko ostecuje i moze da se izvede.E sad posto igra ima mega komplexnu borbenu mehaniku nemoguce je nauciti odmah i odmah znati sta se desava na ekranu jer ne moguce je brzo nauciti kako funkcionise.Stefane,posto vec volis DMC serijal onda moras da primetis koliko je sama borba ovde unapredjena ali kazem ti to je nemoguce posle 2 chaptera jer igra je mnogo duga i posle kada dodju jaci protivnici uvidecete sta je taktiziranje i sta se sve moze izvesti u igri.
Tako da recimo imate igru koja vam ponudi 5 stvari vezanih za gameplay i vi tokom celog njenog prelazenja samo koristite tih 5 stvari i sad tu dobijate nove protivnike kurte ,murte i takva igra je jednostavna a mora se priznati i jednoobrazna i ne moze mnogo razlicitog gameplaya da pruzi.
A onda dodje covek zmaj Kamya i napravi Bajonetu i u nju natrpa milion poteza i fora i onda tokom igre vam servira mogucnost da ih sve naucite ukoliko zelite (a vecina ce vam kad tad zatrebati) ili da koristite one osnovne koje su ponudjene.
E sad ako je takva igra za bacanje disk-a onda ne znam stvarno sta nije,ali primetio sam da svi kukaju gde su komplexne igre a kada nam neko takvu napravi i da onda je ona preteska i za bacanje diska.Inace igrati bajonetu a ne probati boss fajtove koji su nesto neverovatno je ko muvati sisatu plavusu 3 sata i onda kada se ona primi na vas vi morate da idete kuci jer ste zaboravili da ugasite konzolu.
Ja vam kazem probajte ovo da igrate malo duze ,za mene jedan od najvecih kandidata za igru godine bez obzira na giga naslove koji dolaze.
Razumem da ima dosta ljudi kojima se svidja ova igra,oni vole ovaj zarn i to je njihova stvar. Million ljudi mrze Damnation i na neki nacin je sama igra bila odbacena od Gaming sveta. ALI meni se svidela,gameplay je bio solidan i dizajn mi se svideo,i napravila ga je kompanija koja se sastoji od gajmera koji su napravili svoju PRVU igru (Damnation).
Problem koji ja imam kod Bayonetta je prica,par likova i dizajn.
Ljudi govore da je Bayonetta jako sexy ali po mom misljenju izgleda kao neki dosadan zlikovac sa jako iritirajucem akcentom. (Ako gledate sexy zenske u video igrama pogledajte Ninu Williams ili Christie iz Tekken serijala…Ima ih jos dosta lepsih od Bayonetta)
I jos par stvari,zasto mi se life bar pojavio tek na trecem nivou (dobro nije bas treci nivo ali treci deo prvog nivoa) I zasto svo vreme osecam kao da igram PS2 (NIJE zbog grafike). Stalno osecam da je ovo neka igra koja je izasla pre 5 ili 6 godina.
Ne znam,mozda izgleda kao da samo zalim na stvari koje “ne valjaju” u ovoj igri ali od kako sam poceo da igram zbog nekog cudnog razloga samo me i to i tera da radim. Gledam sve stvari koje mislim da su klise,predvidive,dosadne ili preterane.
Ali sve u svemu ne trebaju ljudi da izbegavaju igru samo zato sto se meni ne svidja,probajte pa sami recite da li vam se svidja ili ne. Pustite neka ja pricam gluposti.
Samo nisam ljubitelj igra koje se reklamiraju vise nego vaskrsnuce Isusa Hrista. (Bayonetta je preterala sa marketing pre nego sto je izasla)
Da ja ne pocinjem opet sa zaljenjem evo prekidam :D.
@PekiSa
Da…
Svakako se slazem sa Pecom,rec je o jednoj izvanrednoj igri.Kao ljubitelj DMC serijala,moram da priznam da ih je bayonetta prevazisla u dosta segmenata…
U igri ima dosta novina koje svakako drze paznju igraca…Vredno je igranja…
Jedna od stvari,kad smo vec kod boss fight-a,koja mi se svidja,jeste mogucnost izvodjenja ‘‘megatona’’,jer inace u igrama tako nege BIG poteze ne mozete izvesti na glavonjama,ali ovde moze…Pa kako je dobar osecaj kad baci veliki tocak na protivnika i sutne ga i izrovari mu po unutrasnjim organima,pa to je strasno
Opet moram da se pozalim na jednu stvar.
Koliko onaj lik sto me podceca na Deni Devito’a prica,ja sve vise i vise gubim interest u igru.
Presao sam 2 nivao i stvarno jako slabo razumem sta se dogadja u igri.
Mene interesuju male sitnice u prici a dobijam odgovor duzine romana (ne bukvalno receno).
Kunem vam se to je zadnja zalba koju cete cuti od mene,moram stvarno da prestanem jer ce me ubiti sestra.
Ja stvarno ne volim da vredjam igre ili jos gore da ih uporedjujem,ali ovo je izuzetak (i naravno da ne zaboravim Dantes inferno)
Da sad imam Wii ja bih stvarno bez drugog razmisljanja igrao Storybook Workshop pre nego Bayonetta.
Pogledajte interesantan Review za Storybook Workshop - Igra za malu decu ali toliko je bolesno zabavna da ce je i odrasli zavoleti.
@Stephen
Da,sto se tice price,u nekim segmentima se stvarno pogube konci i stvarno ne znas sta se desava,mada, u mom slucaju, provaljivao bih sve to kad se zavrsi chapter i onda lepo sednem i razmislim sta se deslio kad smo vec kod price,meni je mnogo jako to sto se u poslednja 2-3 chapetra odjednom sve sazna i postaje jako jako interesantno…
Joj Stefane brate moj mili presao si 2 chapter-a i pircas o prici.
Sad cu te ispojlovati ali taj lik je krajnje nebitan i ti bukvalno jos nisi ni zapoceo igru,verovao ili ne.To je sve puki uvod i ono na groblju i sve a videces dalje u par momenata cese verovatno zapitati u kojoj se dimenziji igra odvija.
Inace ostavljam mogucnost da ti se igra ne svidi i to je u redu ukusi su razliciti ali nikako se ne moze reci da je losa jel je zapravo suprotno.
I sto se hype-a tice pa daj Bajoneta je ubedljivo najmanje od svih “velikih” igara i Bioshocka 2 i Mass Effeta a da ne pricam o Mag-u i Heayvy Rain-u.Inace,ako je nesto zasluzilo takvu reklamu to je Baja.A generalno i meni se ne svidja prica u igri i sav taj japanizam alui da je gameplay genijalan ,to vala jeste.
E i ja se evo nadam da ce mi se mozda igra vise svideti malo kasnije kad sam dublje u igri.
Ali sada idem da gledam “Menjam Zenu” jer je sada u ovoj epizodi mnogo jasnija prica nego u Bayonetta,i interesantnija :D.
Ja sam sa Bayonettom završio! Pogotovo sada kada igram Darksiders! Svaka čast Peco na završenoj igri. Meni nije bila toliko teška (završio sam NG2 na hard), nego me je ubijala ta brzina i nepreglednost na ekranu…a kombo…tek što mi tu nešto ne štima…Primer: usred nekog ljutog fighta uđe moja ćerka da me nešto pita, ja ne prekidam igru nego, onako, nastavim da pritiskam dugmiće a okrenut sam ka detetu i nešto pričamo, posle 20-tak sekundi ja se okrećem ka monitoru i vidim da sam sve neprtijatelje sredio!!! Bayonnetta - ne hvala!
Bajoneta je savrsen primer svega sto je najbolje i najgore kod japanskog dizajna igara, objedinjeno u jednom proizvodu.
ha, Bayonetta, možda joj se vratim jednog dana, najviše zbog težine pojedinih protivnika. Inače, meni se jako dopada, ceo taj trip koji su tu isfurali kao i sama estetika igre. Da se Platinum games malo više pozabavio pratećim stvarima igre osim gameplayeom i delom filmskim sekvencama, bio bi to super paket, ovako, ostave te na suvom sa fantastičnim gameplayeom i tunjavim interfejsom, gde se od igrače očekuje da nadohnadi sve ono što su oni propustili da pojasne. Nadam se da će Bayonetta II to da ispravi
ha, Bayonetta, možda joj se vratim jednog dana, najviše zbog težine pojedinih protivnika. Inače, meni se jako dopada, ceo taj trip koji su tu isfurali kao i sama estetika igre. Da se Platinum games malo više pozabavio pratećim stvarima igre osim gameplayeom i delom filmskim sekvencama, bio bi to super paket, ovako, ostave te na suvom sa fantastičnim gameplayeom i tunjavim interfejsom, gde se od igrače očekuje da nadohnadi sve ono što su oni propustili da pojasne. Nadam se da će Bayonetta II to da ispravi
joj zaglavih na Darksiders-u…Upao sam u onaj potopljeni metro i ne mož’ izaći…Akiris, u tebe “gledam”!!!
Mislim da znam gde si se zaglavio. U vodi imash one tunele od vozova, u jednom od tih tunela na kraju imash onu mrezu sta li je vec gde mozes da se popnesh. Kasnije ces sve sam skontati…
ja sam preso darksiders ,pa ima mozda nedelju dana i igra je extra i ja sam negde zaglavio ali sam se snaso igra je extra pogotovo kraj
trenutno igram FORZA MOTORSPORT 3 i Battlefield Bad Company2
ninja jel mozes da postavis neku sliku jer nisam te bas razumeo
vidim pominjete gears, pikao sam ga sinoc sa burazerom kampanju u dvoje i bilo je jako dobro, ali mi je jedini problem nisanjenje… pa za koliko ste vi uspeli da savladate ovaj deo???
ninja ako ne mozes nesto da predjes pomoci ce ti mnogo ign sajt, tamo ima sve napisano i pokazano slikama