Šta trenutno igrate?!

Svaka cast. :slight_smile: Kad sam ja prelazio igru nisam imao zivaca da trazim svaki trofej i resavam svaku zagonetku. Najblize sto sam dosao u igri je 880G sa Assassin’s Creed 2, i dalje od toga cu tesko. :smiley:

Nema te na svetu! Hvala!:ruk:

FFXIII dok ga ne obrnem , nema drugog diska u konzoli

Uff tri sata Gears-a 2 sa ortakom u multiplayer-u. Auuu covece. Oci mi ispadaju. Jes’ da su botovi zesce zatucani ali opet je igra za pamtiti.

IGRAM BF:BC2!!!:smiley: NAPOKON!
Ocekujem da cu igru preci veceras(poceo sam sinoc u 1):smiley:
Toliko o tome…
Naravno,igram na hard…
Igra je najbolja ikad!

igram razno… ali najvise gears 2 i Army of 2, oba s burazerom…

Igram i dalje Modern Warfare 2 preko steam-a. Lvl 50 prestige 1 uskoro :smiley: Nikako da skupim za novi box,

Još uvek sam na Darksides-u! Game-time oko 11h, a vredi svaki minut…War mi je nabudžen da sve zvoni, he, he…Da ne bi onog silnog “screen tearing-a” rek’o bi čovek - savršeno!
A Mass Effect čeka li, čeka na polici …

jesi nasao i armor? :smiley:

Nisam, još uvek! Na 11 satu sam (tek), dobio pištoljče, nabudžio scythe, i tako…

ja naso 7 ili 8 dela armora i nisam uspeo ceo da sakupim inace i moj “War” je bio nabudzen sve sto se moglo kupiti kupio sam !:smiley:
sad planiram da zavrsim BC2 pa cu posle GoW2

Ja evo zavrsavam sve meni moguce achievmente za BC2, pa tek onda prelazim na drugu igru.

Ja ljudi imao neke goste,nikako nisam mogao da sednem i lepo da opalim po BF:BC2,ko izmisli te goste uopste?:smiley:

Igram Darksiders,Tekken i pomalo Brutal Legend.Prva igrica je sjajna,uzeo sam srce od onog Zmaja,i za sad sam odusevljen igrom.Tekken sam stigao do kraja,ali nema sanse da ubijem Alisu,jer se njoj energija stalno vraca.Pa ako neko ima neki savet kako da predjem.Brutal Legend igram vec duze vreme,ali nikako da mi ‘legne’ igrica,tako da je igram na kasicicu,cisto da vidim kraj igrice.Kad zavrsim Darksiders,krecem sa BC2,mada mi se MW2 vise svidja od BC1,ali videcemo da li je bolja od BC2.

Da vis’ kod mene gosti vec nekoliko dana nisu dosli, bio vikend i tako to, mnogo dosadno kod kuce.

E ne mogu ni ja da predjem Alisu u Tekkenu. A bas sam se mucio.Jednom me usralo pa sam joj skinuo dosta, ostalo joj 27%. Jel ima neka fora kako da se predje?

Ja trenutno igram GTA 4, i igra stvarno izuva. Presao sam Episodes from Liberty City.Ovaj prvi deo (The Lost And Damned) je govno, a ovaj drugi je bas dobar (The Ballad Of Gay Tony).

Ja igram trenutno Mass Effect 2 i Dantes Inferno.Mass Effect me je oduvao sto se tice price ali mi je jako zao zbog shooterske orijentacije igre.Dantes Inferno-sjajna klanica,samo da su malo bolje neke delove uradili i bila bi vrhunska

Secam se da sam citao u screenfunu da je izasla neka Wild West igra, ali nije za PC… Pa mozete da mi kazete neku dooobru igru za xbox 360 u tom fazonu, i imali je???

Sacekaj josh malo, za mesec dana cini mi se izlazi Red Dead Redemption…

Uuuu,Red Dead je vrrrrhhhh:):):):slight_smile: