Šta trenutno igrate?!

Koliko ja kontam RPG-role playing game. Primer U mass effect-u si Shepard i igrash njegovu ulogu. A hack and slash i nema neku logiku tokom igranja zato se tako i zove, npr Darksiders. Idi i udri u sve sto se krece. Valjda je tako…

Pa da, to sam ja pokusao da objasnim u mom postu, a takodje u RPG-ovima postoje neka pravila koja se postuju, naprimer kolike su sanse udarca, promasaja, izbegavanje, odbrana itd. (u epskim RPG-ovima)…

Meni je kod prvog Mass Effecta najbolja stvar bila potencijal koji si mogao da nazres na svakom koraku, a koji je dobrim delom ostvario drugi deo. Slicno kao kod Assassin’s Creeda. Nastavak je dosta bolji. Em bolje radi, em su ga hrabro zanrovski redefinisali. A i tvoja druzina je mnogo zanimljivija. Mozda je ovo najbolji razlog da istrajes kroz original.

A sto se Darksidersa tice, glupo pitanje, da li razlikujes seckanje od screen-teara? Posto igra ima velik problem sa screen tearom (u medjuvremenu resen patchom). Meni jeste bila instalirana, a ne secam se da je ista seckalo…

I ja igram Darksiderse i nemam nikakvih problema sa screen-tearingom ni seckanjem, doduše tek sam na početku stigao sam do boss-a koga gađam autima.
Inače što se tiče ME2 - auu kakva igra.Nisam neki ljubitelj RPG-a, ali ovo je vrhunski odrađeno.Borbeni sistem, do detalja razrađena priča, spektakularni prizori (na početku kada kroz pocepanu Normandiju proviruje obližnja planeta ), sve je ekstra.
Ovo se ne propušta.

Jel postoji mogucnost da se patch prebaci preko USB-a na banovanu konzolu ili neki drugi nacin?

a jel moguce da ako mi konzola nije banovana da skinem patch za ne-original igru???

Naravno.

Ja evo malo igram Bioshock 2, upravo sam Rescue Little Sister.

Hack and slash (zaskoči i zaseci u slobodnom prevodu) “vuče” svoje korene iz RPG-a, ali je vremenom postao zaseban vid gameplay-a.

Sve više igram Darksiders, a sve manje Mass Effect 1! Ne mož’ verovati kako mi je legla ova prva…kad su je pravili imali su mene u vidu…he, he…Naravno, neću odustati ni od ME1. Velika prednost (bar meni) Darksiders-a spram Bayonette je mogućnost da zaista kontrolišem glavnog junaka i da vidim šta on radi…e i da, prestalo je “seckanje” igre, i sada radi sve kako i treba…Zaista dobra igra…

Hmm…Po ovome zvuci kao da bi se i meni svidelo,s obzirom da sam se ja odusevio Bayontta-om sem kraja(price) gde je sve kao neka spanska serija…:slight_smile:
verovatno cu probati,pa javljam utiske…

Darksiders je stvarno extra igra sto vise igram to mi se vise igra :D:D,
ali mnoogo me nerviraju one linije sto mi prolaze gore-dole,jedva cekam da igram Dante’s Inferno i Bayonetta-u :slight_smile:

screen tearing, patchuj igru ako imas LIVE

naravno da nemam :D:D inace sad igram igru naso sam onog vatrenog konja konja i od malopre mi malo manje dolaze one linije (screen tearing) a nekad poludi pa celo vreme izlaze mi one linije

Sad presao Bioshock 2, dobio oba dobra endinga :smiley:

Sad ne igram nista jer mi ne radi box a spuco pare pa trenutno nemam za drugi :smiley: Nisam stigao ni Bioshock 2 ni Mass Effect 2 da predjem a nesto mi se ne igraju na racunaru… :slight_smile:

Mass Efect 2 :slight_smile:
Dark Void :stuck_out_tongue:
Dark Siders :smiley:
Sve tri igre sam odigrao u dva tjedna te mogu samo reći da su sve tri fantastične ali bi ipak najveću ocjenu dao za igru Dark Void koja je po mom mišljenju ipak broj jedan od ovih ponuđenih !!! :tap: Trenutno čekam Metro 2033 koji bi trebao izaći sredinom trećeg mjeseca a možda u međuvremenu izađe nešto dobro šta ja igram… !!!:cool:

ME2 - krećem na Suicide Mission !

Ubi me na mass effect-u ono “budženje” svega i svačega…komplikovano bre brate mili…kad uđem u inventar dođe mi da odma’ i izađem…to mi je jedina zamerka! Inače, odigrao sam danas i par krugova Dirt-a 2. Bio neki dečkić danas do mene da vidi, po rečima njegove mame, taj famozni Xbox, i ja malom pustio par igara među kojima i Dirt, elem, kad je mališa otišao ja iz nostalgije izvozao nekoliko staza…eee to su bili dani…

Hah, jeste. U ME2 toga nema, svidelo se to ljudima ili ne – meni se posle prvobitne zbunjenosti ceo taj strimlajn svih sistema svideo…

@Robotnjik
Srecno! Ne daj da ti iko umre! Svi su kul likovi, cak i ona jadna Subject Zero…