Ja zbog tvoje kritike završih GoW2, daj i ti se potrudi pa završi NG2! Veruj mi-vredi!!!
ja imam xkutiju vise od mesec dana i jos nisam igrao nijedan Gears of War
Fable 1 je za prvi Xbox ali ima kompetabilnost tako da mozes da ga igras na Xbox 360.
Ako mislis na Sixaxis kod PS3,onda ne. Nema Xbox 360 Joypad nista tako.
Eh steta… to je po meni jedina prednost za sad… Jedva cekam da sutra isprobam xbox…
HAHAHA!!!:D:D:D
Sa zakasnjenjem se logujem,ali sam se nasmejao tako slatko…
@Stephen
Mene nervira sto ne moze kao u prvom delu da ti sidearm bude SMG,nego mora utoka,ali dobro…
Mass Effect 2 me ne ispusta. Dostigao sam onu kriticnu tacku kada zelim da istrazim bukvalno sve, sto se kod mene dogadja… nikada. Posle toga zelim da igram Dragon Age, otvorio mi se apetit za epske RPG-jeve. U poredjenju, ostale igre mi deluju krajnje smesno i nebitno. Ako nesto uspe da se ugura pored ove dve igre, do poplave u martu i aprilu, to ce verovatno biti bioshock 2 i avp (uopste nije tako los, idu mi na zivce sa preterano niskim ocenama). Mozda zavrsim i Bajonetu, mada me nervira. A onda mart-april-maj, prava poplava. Prvi kvartal bice za pamcenje.
Nadam se da mi sutra dolazi masina sa flashovanja… vec je skinut Fable II, a do sutra ce biti i neka igra sto je burazer stavio (Mortal Kombat vs. DC universe) i nadam se Army of two… A 2 joy cu nabavim uskoro i onda…nek ide zivot nek ide sveee!!!
Maločas narezao Darkisiders-e i Mass Effect 1, pa od večeras navaljujem na iste!
Ja zavrsio sa prelazenjem zastarelog Stranglehold-a.I mogu vam reci da je igra pravi stress-release,znaci bacakanje,pucanje bez imalo razmisljanja.Super,prava razbibriga…
ja sam odavno igrao tu igru na pc(stranglehold) igra je iz 2007 ali je extra bila je na 1 mestu na neki tv shou
ima isto slicna igra zove se WET
nego jel neko igrao darksiders nisam igrao bas puno RPG od RPG-a igrao sam samo DMC4 (Devil May Cray 4:D)
Darksiders je po meni odlican, ne volim takve tipove igara ali ova je bash super. I da bre koristi znakove interpunkcije. Mislim stvarno vise nije u redu.
Odlican je Darksiders, probaj i Dante ako nisi, meni se jako svideo.
ma ja bi,ali nemogu sve odjednom, i jedan dvd kosta 3e (nekazem da je to puno jer neko placa i vise),sad cu provo da odigram BF:BC2 kad izadze pa cu posle Darksiders
Jeste, ko sto drugi ovde kazu, Darksiders je veoma solidna igra. Bas me zanima sta ces misliti…
Ja inace presao marine kampanju u AvP, sad krenuo Aliena. Mnogo mi se manje svidja, posle inicijalnog interesovanja zbog toga sto vidim kandze ispred sebe umesto pulse riflea. Stalno trazim vent kroz koji se ide dalje, a ni kontrole bas nisu najbolje… Meni ne smetaju lose ocene, Mario, mislim da otprilike toliko i zasluzuje. Pucati u aliene je samo po sebi super zabavno, narocito kad onako zapiste kao slon na samrti, ali stvarno je to moglo daleeeeeko bolje. Pa cak je i prvi AvP bio nikakav u odnosu na Monolithov nastavak. Cini mi se da Rebellion nema “what it takes” da napravi tripl-A igru… Ova igra se debelo izvlaci na kultni status filmova na kojima je bazirana.
ja sad upravo installiram AvP na pc-u,pa da vidim kakva je igra jer nije dobira neku ocenu ali meni se cini veoma solidnom,samo sto igra zauzima 15gb
Evo zavrsio upravo AvP – sto sam dalje isao, sve je bilo gore. Kampanja za marinca jedina jos nesto valja. Kao Alien se brzo smoris zbog losih kontrola i potrage za sledecom rupom kroz koju treba da prodjes, ali je barem kratka kampanja. A kao predator, em si mnogo slab, brzo ti se trosi energija za cannon, em se sa alienima boksujes – boksujes! Gard, jab ili heavy punch, cekas da spuste blok ili probas da ga razbijes… tuga. Tek pred sam kraj dobijes oruzje koje ti daje neki osecaj moci. A da ne pricamo o neprestanoj reciklazi nivoa. Dok se motas po bazama kao marinac jos i nije lose, ali polovina igre se odvija po nekom otuznom hramu, uh.
Iskustvo pokazuje da ce se naci neko na forumu kome se sve ovo mnogo svidelo, ali meni je ovo sve ipak ispod svakog proseka. Kod predatora sam vec hteo da odustanem na pola, ali sam video da malo fali do kraja, pa rekoh ajde, kad nece jos dugo.
Znači ovako…Mass Effect 1 sam igrao dve večeri za redom i dobro je, nije loše, al’ nikako da me “uhvati” igra, uhvatim sebe kako igram ono “reda radi”, sve kontam :“evo sad će”…no 'ajde, ima vremena (ili nema…), valjda se desi nešto pa da me osvoji…za sada me drže preporuke mnogih…
Eeeee a Darksiders…to je već nešto drugo! Kako samo mašem onim predimenzioniranim mačem…ma milina! Odigrao sam nekih pola sata i rado se vraćam igri prvom prilikom, baš mi obećava! Nego kad smo kod Darksiders-a, imam pitanje! Elem, u scenama boss faight-a mi dolazi do seckanja na monitoru…predpostavljam da je do učitavanja, ali i ne mora da znači…pošto sam banovan, ne mogu da proverim kako bi radila instalirana varijanta, te se stoga pitanje samo nameće, DA LI JE DO UČITAVANJA?
I mene su drzale preporuke, ali nismo svi isti. Meni je npr Mass Effect ocaj igra, iako mi izgleda da ima odlicnu pricu, gameplay je meni suvise dosadan.
Nego ja i dalje igram Saints Row 2 i Gears-e kad mi dodje kolega Ne volim te gangsta price i te vrste paljevina, ali super mi je igra. Kao San Andreas sa boljom grafikom, a SA sam obozavao.
Po meni GTA IV je ocaj naspram Saints-a. Al’ dobro moje misljenje, kao i za Mass Effect. PoZz
e nakon sto mi AvP nije radio na pc odustao sam zbog raznih kritika ,i narezao Darksiders kao sto ninja kaze kad vas uhvati igra neznate ni koliko je sati proslo ja sam igrao 2h nonstop 2:50 min svega ukupnog , nego i ja kontam one linije mi prolaze “gore dole”,i stvarno nervira ja sam pomislio da mi riknuo xbox, proverio sam kablove ubacio GTA Episodes From Liberty City i sve radi bez seckanja,valjda to do igre… inace sledece sto cu da igram posle BF: BC2 je Dantes inferno nesto mi se igraju ove RPG igre
e a slusam neke stvari i pitam se koja je razlika izmedju RPG i Hack and slash(se tako pise?), ja sam mislio da je RPG igra poput diabla, Dragon Age, Wow, mass effect…igre u kojima imate razvijene price, neke opcione misije, free room, istrazivanje sveta i mnogo nacina da se predje osta igra, a da je hack and slash igre poput Prince of Persia, god of war itd. ili ti igre u kojima imas jednu pricu i jedan tok i nema mnogo biranja oruzija, armora i svega toga… da li sam u pravu??? i gde gresim???