Šta trenutno igrate?!

ja sam RE5 odigrao na pc-u i nije bilo toliko tesko a metke valjda dobijas od one zombije sto ih ubijas…

Jeste. A ako zelis da kupis metke, moras kupiti oruzije, pa da prodas i onda ti ostaje 1 sarzer metka, Glupo, al’ sta ces.
EDIT: Mozes da se vratis na ranije Chaptere (1-1 i 1-2 su najbolji) i tamo da skupljas metke, a sa novcem da upgradeujes damage oruzija - sto veca steta, to manje metka trosis. Ili mozes biti Gangsta i machetom sve ubijati, i onda Straight, Stomp, Fore i ostalo.

RE5 jedna od boljjih igara koju sam presao. Kao sto alexcarina kaze, “u tome i jeste car igre”. Da nije napravljena, ovako kakva jeste, ne bi ni bila zanimljiva.

Pa malo mi je glupo da se vracam na ranije chaptere.Nisam ni video da maceta moze da se kupi.Moracu to da uzmem.

E sta ja igram ovih dana…
Pa prvo prelazim Aliens vs predator,mada nakon sto sam presao marines nekako mi je dosadno prelaziti Alien ili predator…
Pa sam presao pre neki dan Army of two the 40th day…sa kevom,i sad oboje jedva cekamo da treci deo izadje (oni koji govore da je igra potpuna glupost,nemaju pojma)
Prelazim Silent Hill Homecoming…po treci put.
Igram Alone in the dark na PC,kupio sam original Limited edition (moja prva limited edition verzija neke igre,i igre je fenomenalna po mom ukusu,jeste da su kontrole zeznute ali to mi nikada nije smetalo u igrama)
I prelazim Magna Carta 2 (dizajn igre je…vrlo cudan,ali igra je vrlo zabavno)
Brojim dane kada ce izaci Splinter cell Convictions,Battlefield bad company 2 i Final fantasy XIII…Mada BC2 mi je najdraze jer izlazi ranije :D.

Respect za kevu! :smiley:

Maceta se ne kupuje. Ona je na LB od pocetka igre.

@Stephen
Slazem se sa tobom sto se tice Army of two-a.Stvarno je zarazna igra,pogotovo ono budzenje oruzija.
A,sta mislis kako tek ja cekam BF:BC2!:smiley: Toliko ne mogu da ga docekam da sam se 2dana baktao da nabavim kljuc za mp na kompu:D ali vredno je toga… Onaj osecaj kada mislite da ste u savrsenom zaklonu i dodje tenk i celu kucu sravni sa zemljom,pa to je EPIC!:smiley:

Army of Two (oba dela) je extra igra pogotovo ovaj drugi deo a budzenje oruzja je pomalo cudno jer mozes sve delove da koristis na razlicite puske samo sto me grafika u drugi deo razocarala stvarno je shit ali gameplay i prica su extra mozda izadze i 3 deo
inace najvise cekam sad BBC2
nego 1 pitanje dali se zna na koliko diska ce biti BBC2??

U,ja cekam CNN3,cuo sam da ce biti mnogo dobar.:smiley:

Jel si mislio na BF:BC2?:smiley:

e ja jedva cekam da izadje D.B.M.T.S.C.W.D.Y.J.I.T.H. drugi deo… ali skoro siguran sam da nece xD… znaci samo u siframa pricate, ukapirao sam za battlefield… al CNN3 mi lici ko ona televizija…

koja je ta CNN :slight_smile:
da mislio sam na Battlefield Bad Company2 :D:D

sad sam izvalio da se lik sprda, posto si napisao BBC…

edit: al moze da se kaze BBC… mislim batlefield je 1 rec…

Hahahah ma jesi li ukapirao :stuck_out_tongue:

Inace Saints Row 2 je zakon. Velika je zabava igrati ovu igru. Ocel biti 3. dela? :slight_smile:

Dudes
Battling
Monsters
To
Save
Cool
Women
Dieing
young
Joining
International
Transformers
Hospital
Part 2: The showdown

Ja mislim da je to vec izaslo pre neki dan… I imas leak na Xbox360iso.com koji je izasao pre 20 dana…

E sto volim da se zezam sa skracenicama. :smiley:

@Alexcarina
Jedan od SR2 :smiley: DLCa se zavrsio sa cliffhanger a kada je THQ pricao o mogucem nastavku SR3 da ce prica biti nastavak tog DLCa.
Po mom misljenju to je i malo glupo,sta sa onim ostalim igracima koji nisu igrali taj DLC…
Pa ja obozavam Saints Row ali nisu mi bas stalno pare ispadale iz dzepova…A i sada nemam LIVE pa tako da mi je nemoguce da nabavim taj DLC…

@Prle93
Jedina i SAMO jedina stvar koja mi je smetala u Army of two the 40th day je ako stavis drsku ili Grenade launcher/shotgun attachement na pusku onda lik uopste i ne drzi taj dodatak nego mu saka ide kroz ceo deo…Pa to je greska PS1 nivoa,nije nista veliko ali kad god bih nisanio samo bih to video… Ali sve u svemu igra je fenomenalna.

Inace Saints Row 2 je zakon. Velika je zabava igrati ovu igru. Ocel biti 3. dela?

Ja je probao jednom davno i nije mi se dopala…od tada je stalno premeštam sa jedne na drugu gomilu (igrao-nisam igrao, stare-nove)

Trenutno se igra FIFA 10 i HALO ODST u multiplayeru.
A single Ninja Gaiden 2,5 put krecem igru a za sat vremena pala 2 chaptera i mislim da je vreme da preskocim sve neplanirane prepreke i ovu igru odigram do kraja.:woot:

Ime igre koju sam trazio je Don’t Be A Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood… inace to je film, ste gledali??? e od sutra pocinjem pikam prvo Fable II, onda cu nabavim jos jedan joy i onda tu igru 40… a onda tako na dalje…

…Covece ja mislio ti se onako salio pa ukucao bez veze slova. Ali potrazio sam film na wikipediji i mislim da sam gledao taj film.

ma znam… sprdam se… al film je najludji… gledo sam ga s ortacima jedno 5-6 puta… inace sta mislite o Fable II??? i da li ima 1. na x-u??? i da li je joy na x-u isti kao na sony-u??? mislim na onaj deo gde sonyjev kontroler ima neki ziroskop ili sta vec pa pomeranjem njega pomeram nesto u igri??? znate na sta mislim???