Šta trenutno igrate?!

Ninja Gaiden
Ninja Blade
Ninja Maler
:smiley:

Auh bre.

Sta ce ovo biti, RRoD na sve strane.
Vracam se sutra uvece sa zimovanja, ceka me jos dosta RE5 uzivancije, ali sad se pomalo plasim da ukljucim xbox.

Nadam se da ova zaraza nije prenosiva internetom… :smiley:
Ma salim se. Samo da zavrsim RE5, posle moze i da crkne, popravice se vec… eh, glupi, glupi microsoft. Kako su se samo zeznuli… :mad:

ninja, moje saucesce.

Halo Wars! evo već se danima na lajvu tabam. Gubim pošteno - pobeđujem veličanstveno. Rank 19th! /šta god to značilo i koliko dobro ili loše bilo/

neverovatno kolika je navlaka i to rts. potpuno sam odlepio. Igrao sa robotnjikom kampanju coop. Tek je to fantazija. A onda i sa njegovom curom. I da znate, devojke itekako umeju da vode baze i šalu vojsku di treba.

Najgore, Ensemble je raspušten, bojim se da nastavak nećemo videti. :mad:

A ja još uvek moju “prangiju” nisam poslao kod Guru-a!
Argh…

Ninja,koliko si rrodova preziveo i koliko ti je bila stara konzola pre prvog?

Verovali ili ne ovo mi je prvi! Konzola je “rodom” iz 2006, a prvi put sam je slao kod Guru-a zbog problema sa grafičkim čipom, potom je bio E-74, a sada RROD! E i da, polovinom 2007 je bila u “Virtualu”, ali tada je bila u bratovom posedu i ne znam sa sigurnošću šta joj se tada desilo! Znam samo da je Guru rekao da su je tada uradili kako treba, ništa se od ovih kasnijih kvarova ne bi desilo!
Eto.

Opet Halo Wars.

Nešto se profil zaglupio i spustio mi True Ranked Skill na 0. Bacio me sistem u fight sa noob ekipom. sve ih pregazio. srećom, vratilo se nazad na pravi rank, tako da igram (i gubim) od ravnopravnih :smiley:

Table Tennis i Soul Calibur 4 1 na 1 i RE5 co-op na 46" lcd tv-u suludo fenomenalno iskustvo.Znaci sto veci tv veci i filing.Nemojte misliti da sam nabacio hdtv ovo smo igrali kod druga,ali stvarno fantasticno izgleda.:smiley:

trenutno igram WOW

Zavrsio najzad Resi 5, vratio se na Far Cry 2 – koji me i dalje intrigira, toliko toga je fascinantno, ali je spoooor i jednolican.

Iskreno, nadam se da je Riddick: AoDA sledeci. Pojavila se NTSC verzija, valjda ni PAL nije daleko.

Konačno sam danas stigao da odigram demo Riddicka. Verovatno je do mene, ali nešto se ne prepoznajem u stealth igrama, tako da nisam stigao ni do kraja demoa.

Zavrsio nocas Far Cry 2. Iako sam morao da se maltene nateram da pocnem ponovo da ga igram, mislim da je vredelo. Mene obicno open-world igre smore, zbog potrebe da se vozi rci\pliva do neke daleke tacke na mapi, ali je FC2 barem pokusao na sve moguce nacine da mi olaksa tedijum.

Mnoge, mnoge stvari resene su fantasticno. Grafika prelepa. A opet, kada se podvuce crta, gameplay moze lako da se sroza u banalnost.

Tek tokom poslednjih par sati sam imao osecaj da igram igru kako treba. Ne znam je li ovo do mene ili do igre.

ma neznam,mene je taj far cry2 smorio…isto kao i AC…sve se svodi na isto…uopste mi se nije dopala

Far Cry 2 mozda i jeste dosadan ali Assasin mi je bio zabavcan od pocetka do kraja ma koliko puta se ponavljale iste stvari.Jedino me prica nervira,ne volim da ljudi koje prave igre mesaju religiju u samu igru i serviraju sirokim narodnim masama pogresnu pricu.To mi je bas onako kurvinjski.

pa moralo je tako biti…ipak je igra radjena po istoriskim cinjenicama…

Ako je ono radjeno po istorijski cinjenicama onda se iza usera PekiSa krije Zinedin Zidan.:slight_smile:

veruj mi jeste…jel to neki samoubica??:D:D

Far Cry 2 je ono sto bi nazvali “flawed masterpiece” (ne mogu sad da smislim prevod). Jeste, moze lako da smori, ako se ne uzivis. Clint Hocking je imao jasnu ideju sta zeli da napravi, a to je najimerzivniji moguci FPS, sa sto vise slobode, sto su i postigli.

A i prica je jednostavna, ali snazna.

Assassin’s Creed ima isti potencijal za smor, ali je posle 3 sata igranja bilo ocigledno da dizajneri nisu znali kako da od inovativnog sistema upravljanja i fantasticne grafike naprave full igru. Imali su sastojke, od kojih nisu bas uspeli da naprave celinu.

A prica je prekomplikovana, i dosta lose ispricana. O naglom kraju da i ne pricamo.

Obe igre sam zavrsio, obe su me cesto dovodile do same ivice odustajanja, ali dok je FC2 zasluzio ulozene sate, AC sam zavrsio vise zbog grafike nego bilo cega drugog. Ali nema veze, bitno je da se takve igre uopste prave, ima vremena da njihove ideje sazre i oforme se u zadovoljavajuce gameplay sisteme…

Veruj ti meni NIJE!!!

:smiley:

vidim ja poznato mi prezime od negde:D…videla sam tog lika kod brata u sobi kako privlaci paukove na zidu:D…bas njega briga za nase probleme…